כנס ניצנה

boazgilad

New member
היי

אממ שירשור ש"ש וניצנה קודם כול מי מהי"ב מתכוון להגיע לניצנה? דבר שני מי מתכוון לצאת לש"ש וממי שכבר עבר את זה איך היה ולמה לצאת או לא לצאת?

brozky

New member
עידכוני נכונים לגבי כנס ניצנה!

1. חבריה עם כל הכבוד לאגף המשימות של התק"ם כמה משימות שהם "שכחו" לבצע א. קודם כל עם קורה משהו לילד/ה אין שום ביטוח ו"אגף המשימות" לא לוקח אחריות על משקורה. ב. צריך לדאוג לאוכל ל4 בימים והעניין שזה קצת דפוק ולא משיג את המטרה אמיתית של ניצנה והמטר היא גיבוש של בני הקיבוצים מעבר לטיול אופנים והגיוס לצה"ל והתנדבות ומש"אגף המשימות" מבצע בפועל שהקיבוצים "העשירים" דואגים לבנים שלהם(ובצדק) למזון וכל משצריך ואלה הקיבוצים "העניים" צריכים לדאוג לעצמם (כיאלו הבנים) לאוכל מהם יביאו צידניות וקופסאות שימורים, במקום לקחת עוד כסף כמה שנדרש לכל משתתף ולקנות אוכל במרוכז. ג. במקום לדאוג לקיבוצים שמרוחקים מניצנה להסעה או שלפחות איחוד של הסעות בין כמה קיבוצים הבנים צריכים לדאוג לעצמם, לסיכום: "אגף המשימות" אין מטרה אמיתי לגיבוש של הח'ברה הקיבוצית!!! לדעתי, המוצעה אזורית שלי(חוך הכרמל) לא מאפשרת לנו לצאת בלי האישורים הנכונים.

brozky

New member
תיקון טעות

מועצה האיזורית* חוף הכרמל* מצטער על הטעויות!

MsUnderstood

New member
נממממ

נתחיל מזה שהחברה הקיבוצית סנובית מיסודה,הרבה גיבוש בטיול הזה בכל מקרה לא יהיה במיוחד כשכל קיבוץ ישן סביב עצמו,הגיבוש נעשה בעיקר כל לילה עם הקיבוץ שישן לידך(זה לפחות מה שהיה במקרה שלנו לפני שנה) אתה בטוח שלא מאחדים קיבוצים באוטובוסים?אנחנו נסענו לפני שנה עם עוד 2 קיבוצים קטנים אה כן,ועדיין לא היה גיבוש
אני לא חושבת שצריך להביא אוכל במרוכז,זה ייצר המון בלאגן,זה לא מעט אנשים,זה דווקא מסתדר מצויין שכל קיבוץ מביא לעצמו.

brozky

New member
תקשיבי

עם הכל הכבוד לך זה נוח להגיד ככה שכל קיבוץ מביא לעצמו אבל זה משרוצים לעשות לגיבוש החברה הקיבוצית בכללי שהם לא מצליחים לבצע תמשימה העיקרית שלהם, וגם זה לא יוצר שום בעיות במקום לחלק את הקיבוצים לקבוצות ולהביא להם אוכל ושהם יכינו לבד זה הגיוני כבר, זה ניראה לך הגיוני שנגיד כמה ח'ברה יביאו איתם ברכבת או באוטובוס צידניות ושקיות אוכל? ומה עם בשר זה מתקלקל?, והקיבוץ שלך דאוג להכל אז קל לך להגיד את זה

MsUnderstood

New member
אתה לפני שנה היית צריך להגיע או

לחזור ברכבת?! ברור שנוח לי,הרבה יותר נוח לי שהקיבוץ שלי הביא לנו את האוכל ואכלנו כל יום בדיוק מה שאנחנו רוצים ואוהבים בדוק כמו שהיה לי נחמד ששמרו דברים לעשות פוייקה ביום האחרון,זה הרבה יותר נחמד ומגבש אותנו שאנחנו מכינים לנו את האוכל ולא נדחפים עם עוד קיבוצים לאוכל שהביאו במרוכז. אני לא יודעת עד כמה זה נועד לגבש את כל שכבת י"ב של התק"מ בכל זאת זה דיי הרבה אנשים ורוב הסיכוי שלא כולם ייתגבשו עם כולם. ואם אתם מעט אנשים אתם יכולים להתטרף לקיבוץ כמו שכמה עשו לפני שנה ויצאו איתנו שהיינו מגור משו כמו 18 ילדים..

brozky

New member
אני שונא לריב איתך

את חושבת ראש קטן אין לי כוח אפילו להתכווח איתך לא משנה עזבי

אנחנו לא קיבוץ עני

ובכול זאת אנחנו שילמנו על האוכל והכול.. והסעות אני די בטוחה שהם אירגנו.. לא? נו דברו עם עוד קיבוצים מהאזור.. תארגנו ביחד..זה לא כמו פה שאנחנו בקושי 3
וכן מכירים אנשים מקיבוצים אחרים.. מבלים את הלילות ביחד,, והמסע ביחד.. זה טיול שמח, אל תעשו אותו רע

brozky

New member
תשובה

אחותי לנו נגיד אין בעיה לשלם על האוכל והכל זה לא הבעיה של הכסף!!! זה פשוט ניראה לנו דפוק שניקח איתנו צידניות ושקיות אוכל ברכבת כמו איזה חבורת זבל במקום לגבש את החברה הקיבוצית,כמו כך חשוב לאחד קיבוצים ושיהיה שיתוף פעולה מלאה וככה התוצאה שלהם תתבצע פחות או יותר אבל המועצה שלנו לא מאפשרת לאף קיבוץ כמעט לצאת לזה ביגלל שאין אישורים ביטוחניים כי למרות שיש שמירה והכל אבל עם משהו קורה זה לא יפול על התק"ם

MsUnderstood

New member
איזה מזל שאין לכם בעיה של כסף../images/Emo13.gif

אם כסף זה לא בעיה תתארגנו כמה קיבוצניקים יחד ותצטרפו לקיבוץ או שתארגנו אוטובוס ואני עדיין חושבת שהם מארגנים אוטובוסים

boazgilad

New member
../images/Emo10.gif איף ידעתי את זה אבל עדיין

מה אם כול השאר?

אצלנו פשוט לא למדנו

כי הרוב קיבוצים.. וגם כמה לא קיבוצים יצאו לזה.. אז פשוט לא למדו באותו יום-יומיים שלא בחופש

למעלה