כנס מזרח אסיה

כנס מזרח אסיה

לדנה השניה - כתבתי תשובה על השאלה שלך על הכנס בשירשור למטה. עוד מישהו כאן היה שם ורוצה לספר חוויות?

../images/Emo51.gifרבה! איזו השקעה... ../images/Emo39.gif

גם אני אשמח לשמוע חוויות מעוד אנשים (אם היו)

d195

New member
אם כבר הודעות- השארתי לך כמה

שאלות באותו שרשור...אשמח לתגובה

d195

New member
המון תודה... עוד כמה שאלות-

האם הלימודים דורשים השקעה רבה? כלומר ראיתי שאת לומדת פסיכולוגיה במקביל, השאלה היא האם לימודי מזרח אסיה גוזלים לך זמן מלימודי הפסיכולוגיה? האמת היא שלאחרונה התחלתי להתעניין קצת בעניין יפן(יער נורווגי, סרטים, קאנג'י וכו), אבל עדיין אני חושש להגי לחוג שבו כולם כבר היו ביפן ומאוהבים בה- ואני רק מסתקרן...תודה על התגובה

כמה דברים:

א. אולי לימודי הפסיכולוגיה גוזלים לי זמן מהלימודי מזרח אסיה?!...
(ככה אני מרגישה עכשיו בגלל מבחן מגעיל ומייגע בפסיכולוגיה שמונע ממני לגשת למועד א' יפנית עם כולם
). וברצינות - העומס לדעתי לא גדול יותר מכל שילוב של שני חוגים אחרים. אולי אפילו טיפה קטן יותר, לפחות בשנה א' בה קורסי השפה הם בהיקף של 12(!) נקודות וההשקעה היא קטנה בהשוואה להיקף. ב. אם אתה חושב שכולם היו ביפן זה ממש לא נכון. יש כמה שהיו ויש כמה שפגשו יפנים במקומות אחרים ויש כאלה ש"רק מסתקרנים" כמוך. אני מכירה רק מישהי אחת שממש משוגעת על יפן וכל החדר שלה מלא דברים יפניים.

dror p

New member
ספרי לי עוד לירון!

היי, קוראים לי טליה ואני מתכוננת ללימודי מז' אסיה המגמת סין ב2006. גם אני חשבתי לשלב את זה עם פסיכו', אבל זה נשמע לי כבד. עדיף סוציו' אנתרו'? והאם סינית קשה משמעותית מיפנית?

למעלה