כנס וראה

R2

New member
קשה להסביר,אבל אתן לך רמז

פרח נותן ריח, נחוח, הוא מפזר סביבו,לא מעניין אותו מי מקבל את הריח,אם זה עץ,פרח,חיה או אדם שיכול להיות טוב או רע,ישר או נוכל כולם מקבלים הפרח לא בוחר מי יקבל את מה שהוא נתן. עוד משהו,אתה לא תמצא פרח שמתימר להיות כלנית.

glock X

New member
חשיבה!!!!!!!

אני יודע שמה שאני אכתוב עכשיו יהיה סותר בהתחשב שאנו חיים במקום שלכל גרגר חול יש תווית ויש הגדרה, מותר לסתור. אני לא אגלוש לנושאים פוליטיים או גזעניים או מצדדים אבל רק בכדי להמחיש איך להסתכל על הדברים אני אקח דוגמה מתוכן הודעה שהשתרשרה בקשר להבדלים בין ערבי ליהודי. ההודעה שלי תהי קצרה בזה שאגיד שברגע ובשניה, שאנחנו מפסיקים להגדיר את הטוב, אנחנו נפסיק לראות את הרע, ברגע שנפסיק להגדיר ערבי נפסיק לראות את היהודי, ברגע שנפסיק להגדיר לבן השחור יעלם, הרי כל אלה הם רק הגדרות, לא יהיו הבדלים אם נשל את ההגדרות, אם נמחק את ההגדרות והדעות הקדומות בקשר להכל נראה עולם חדש וטהור בתוכינו שכל מה שיתן לנו עובר בנו אך כרגש , ביני לבינו יש הבדלים נכון אך אני זה דבר והוא זה דבר והדבר הזה משותף לכל מה שקיים ועל זה אנחנו צריכים להסתכל, לזה אנחנו צריכים להכנע, ברגע שנעלים את ההפרדה והאחדות תהי אחדות מורגשת ולא איזה תווית או הגדרה שתחתה אנו חייבים לחיות מחוסר ברירה, כי למילה הפרדה יש ניגוד ולמילה אחדות יש ניגוד הפרדה ואחדות לעולם לא יסכימו אחד עם השני, לכל דבר מוגדר בעולם יש ניגוד ברגע שנפסיק להגדיר תהי רק קבלה והתחדשות. קשה לחיות את זה ביומיום אני לא אומר שלא, לפחות תשאירו את ההגדרות בישביל להסביר על מה אתם מדברים ,ותשאירו מקום גדול בלב ובמקום חשיבתכם ובמקום קבלתכם ריק בלי הגדרות, מקום שטוב לו לאהוב וטוב לו לא לאהוב. אין לנו מנגנון בראש בישביל להפסיק את חשיבתינו אך חשיבתינו הינה רק אשליה נמר המרגיש רעב טרפו יעמוד בנס מול עיניו. תמיד אמרו מלחינים שהם הלחינו שיר אני לא מאמין לזה,,,,,אני אומר ששיר מוליד את עצמו. תנו לשיר בנשמתכם להלחין את עצמו בעצמו והמנגינה תהי ערבה לאוזן ולנפש. כל מה שעליכם לעשות הוא לבחור לעצמכם תו אחד קטן ותנו לו להוולד אל תוככם בלי התערבותכם ואני מבטיח לכם שהתוצאה תחיה בהרמוניה , כי זה דבר שהוליד את עצמו בעצמו. הרימו ראש ותנו למנגינה שבכם לצאת אל העולם .

מלאווח

New member
אתה חלק מעולם דואלי, ורק

באמצעותו, דרכו, תגיע אל המ"עבר" - תהיה עברי. "אם אתה חושב שהעולם רק טוב - אתה מתעלם מהמציאות! אם אתה חושב שהעולם רק רע - אתה כופר. אם אתה חושב שהעולם מעורב טוב ורע ואתה משתדל לבחור בטוב ולהתרחק מהרע אתה בדרך להפוך לצדיק" - כ"ק האדמו"ר מרחלין

glock X

New member
פשוט מאוד R2

בדרך ככל כשאנו מנסים להתפעל ממשהו כמו פרח או כלב, או כל דבר אחר בעולם אנו מסתכלים עליו בעיני פירוק, אנחנו רוצים לפרק אותו בעיני רוחנו ולדעת איך הוא נוצר, ממה הוא עשוי, איך הוא הגיע לעולם, האם הוא נושם, רוצים לדעת הכל על אותו דבר, אני אומר לא, ברגע שאתה מסתכל על פרח תנסה לראות את אותו מקום שהפרח חי בו כמקום ריק שנולד בו משהו מטריף, אל תשאל למה הוא פה, אל תשאל איך הוא נוצר, אל תשאל האם הוא נושם, אל תתעניין בו, פשוט תסתכל עליו ותראה כמה הוא מדהים, אל תשאל שאלות, כל דבר בעולם הוא בר חלוף, אין לנו כלום בעולם, אין לנו זכות על בני אדם, אין לנו רכוש למרות שיש לנו בית ומכונית, כל הדברים בעולם מולווים לנו למרות שנוצרו בידינו מעצמם, אל תוותר על האלוהים שאתה מאמין בו בישביל ללכת בדרך הזן, הזא זן היא אך ורק הסתכלות שמטרתה לחוות את ההווה במלאו הדרו באותו זמן שאנו מתבוננים בו, מעבר לתודעה , מעבר לחשיבה, בכל תורה תמצא דרכים של זא זן שנביאים רבים הטיפו עליה, כולם בסופו של דבר מוליכים ומטיפים לאותה מטרה, למקום ריק ומלא כאחד, היום מצאתי את עצמי מתפעל מגרגרי חול תתפלא, בידיעה וקבלה שכל גרגר וגרגר נולד מכלום מחלל ריק שהתמלא לבדו, זאת התמונה הגדולה בעצם .

R2

New member
נשאר לי להתבונן ולהתפעל מהתשובה שלך

rainbow too

New member
../images/Emo45.gif

וה
אומר תודה.

למעלה