כנס העמותה.

אלפקה ואני אחיות

תאומות לא זהות, אבל מאוד דומות. תראה כבר שם

ZINGER777

New member
תזכירי לי מה ההבדל בין תאומות לא זה

לתאומות זהות? למדתי את זה בכיתה ח' ושכחתי מזה...( אני בכיתה י')

שיעור קצת בביולוגיה

כאשר ביצית מופרית מתחלקת לשניים, נוצר מצב של תאומים זהים בעלי מטען גנטי זהה, שנמצאים באותו שק הריון. מקרה שכיח יותר הוא כאשר שתי ביציות מופרות משני תאי זרע, ואז נוצר מה שנקרא "תאומי אחווה" או "תאומים לא זהים" בלשון העם, בשני שקי הריון שונים. תאומי אחווה הם למעשה כמו אחים רגילים - באותה מידה הם היו יכולים להיוולד בהפרש של 9 חודשים ויותר.

ZINGER777

New member
כן.. זה מזכיר לי את השיעורים

המשעממים בכיתה ח'... טוב, לא יחסית לספרות אבל עדיין משעממים...

../images/Emo6.gif

עוד דרך לזהות - סביר להניח שהמישהי הרזה והלבנה (והנמוכה, אבל עם עקבים), תחבוט מדי פעם בבחור עם המבט הטפשי, שכנראה השתזף בזמן האחרון כי לא זכור לי שהוא שחום, ומה שבטוח זה שהוא הרבה פחות שחום מאלפקה...

daniela21

New member
אני מקווה שאוכל להגיע (למפגש)

אותי תזהו לפי הגובה - אני הגבוהה שבחבורה.

noosh 19

New member
אני הכי נמוכה

ככה תידעו מי אני. חוץ מזה שחלק מהפורום פה כבר ראה אותי

limim

New member
אני לא אגיע../images/Emo10.gif

בימי שישי אני עובדת (איפה הכנס בכלל?) ובד"כ נורא קשה לי למצוא החלפה, כי אף אחת מהמטפלות האחרות (אני עובדת במעון של ויצ"ו) לא תשתגע לבזבז יום שישי חופשי על 3 שעות עבודה... חבל, דווקא הייתי מעלה את כמות הגמדים בכנס (-; מה לגבי מפגש פורום במועד אחר? אולי באחד הבתים של החברים כאן?

daniela21

New member
עכשיו זה כבר מאוחר מידי? )-:

מסתבר שאני יכולה לבוא לסדנה שנקבעה לי ליום שישי בבוקר במועד סמוך, אומנם אז זה מתקיים ברעננה, אבל אם אוכל להגיע לכנס ביום שישי, אני מוכנה. האם לדעתכם יש בכלל טעם לנסות ולפנות לעמותה בבקשה להצטרפות?

Reznik

New member
אני לא חושב שבאמת יעשו בעיה עם

להגיע, בכל אופן שווה לנסות

eladgl

New member
גם אני מגיע!

שנה שעברה הייתי במזרח הרחוק בזמן הכנס אבל השנה אני לא מתכוון לפספס אותו ! :)

למעלה