כנס, הוי כנס

כנס, הוי כנס

מזמן לא הגבתי כאן, אבל אני חייב לאמר שתתעדכן קודם בפרטים לפני שאתה מפרסם שטויות! ראשית היו בכנס של פנחס עידן בדיוק 24 תושבים מלפיד, שנית היו בסך הכל יותר מ- 45 משתתפים כולל פעילים של פנחס עידן מישובים אחרים בחבל. כמו כן, תבדוק טוב לגבי אותו תושב ואותה תושבת - באיזה סטטוס הם נמצאים ולמי הם פירסמו שהם מועמדים לועד ולמועצה. ואחרון אחרון חביב - לגבי פנחס עידן - תבדוק טוב טוב במשרד הפנים (יש לך קשרים ענפים שם) - לא העיפו אותו מהתפקיד ולא זימנו לו ועדה קרואה - הוא זה שהאמין בדרכו שלו - עמל מול כל אלו שלא תמכו בבעיות העיר לוד והחליט כי אין מנוס - הדרך היחידה היא להשאיר את המפתחות! כן, כן, לוותר על כל הפרסום בלהיות ראש עיר כולל השכר הנכבד שמקבלים (ואם תבדוק יותר טוב, תדע שבשנה אחת הוא קיצץ בגרעון של לוד ב- 21 מיליון שקלים) ולא להמשיך במשחקים פוליטיים שלא מניבים תוצאות - ראה את חברי המליאה שהתאחדו עם סוסן רק כדי לגרום לתוהו ובוהו בישיבות המליאה במועצה (הייתי בהלם כאשר שמעתי הקלטה של אחת הישיבות האחרונות-כי הרי הישיבות ראשית מוקלטות ולאחר מכן משוכתבות לפרוטוקול). האם אלו הם האנשים שמייצגים אותי, אותך וכל תושב תמים בלפיד? האם כך כולנו נראים?

אתה בכלל לא היית שם אז איך אתה יודע

היו שם איזה 10 או איזה 12 אנשים מלפיד ולא יותר אז אל תמציא המצאות בבקשה. אני יכול להגיד לך בדיוק בדיוק מי היו שמה אבל אז ימחקו אותי ואני לא רוצה. היו שמה אולי 30 אולי מקסימום ארבעים אנשים בכל הכינוס הזה מכל המושבים ומכל החברים של עידן. ואתה לא היית שמה. אצל סוסן היו 1000 אנשים אתה מבין???? התושב והתושבת שאמרתי היו שם ועוד איך. התושב בא לבוש כמו חתן בחופה וישב על הבמה ליד פנחס עידן והוא מועמד ועוד איך מועמד אפילו שהוא חבר ועד שאחראי יחד עם כולם בועד לכל הפדיחות והתושבת שכותבת כאן ושאתה אפילו אמרת לה סליחה פעם כתבה בעיתון שהיא מועמדת ועוד איך. וזה בכלל לא נכון שעידן עזב את העירייה בלוד מהרצון שלו. העיפו אותו משם אחרי מלחמה שלמה עם השר שרנסקי שכל הזמן ניסה להעיף אותו ועידן כל הזמן נלחם להישאר ובסוף הפסיד. שרנסקי היה שר פנים ורצה להעיף אותו בגלל שהוא לא הצליח לנהל את העירייה. ואם עידן רצה כל כך ללכת איך אתה מסביר שהוא נלחם כמו חיה פצועה בשביל להשאר בתפקיד ושלא יעיפו אותו????? מה שחשוב זה שעידן לא הצליח לנהל את העייריה של לוד כי הוא לא מבין כלום ושהוא בכלל מחפש ג'וב כי עוד מעט לא יהיה לו ג'וב במקום שהוא עובד כי יעשו שמה הפרטה והוא יצטרך ללכת הבית. וגם שם איפה שהוא עובד כולם חושבים שהוא כישלון גדול מאוד.

מבקר לרגע

ראשית כל "שמה" היו יותר ממה שאתה יודע, חבר טוב שלי היה, ספר וסיפר לי. שנית אף פעם לא אמרתי סליחה לאף אחת שכתבה כאן והייתי צריך להתנצל בפניה. ובקשר לעידן, באמת כדאי שתלמד את כל הפרטים מיכוון שאתה בכלל אבל בכלל לא מעודכן, ויודע רק את ההדלפות והשטיות שסוסן מאכיל אותך גם אתה וגם הוא הייתם מתים להאמין שזאת האמת. ובכלל "הבית" פנחס עידן לא רוצה ללכת, הוא באמת יכול להשאר על הכיסא החם והטוב שלו ברשות (וכמו שכולנו מכירים את המהלכים הכלכליים והמדינים בארץ, עד שרשות שדות התעופה תגיעה להפרטה הוא עוד יוכל לשבת בגינה ולצחוק עם הנכדים שלו).

אדון רב באגד צופה מהצד

תפסיק להמציא למה אתה לא היית שמה וגם החבר שלך אני לא יודע אם היה שמה. ואני כן הייתי אז אל תחשוב שאתה כזה חכם כי אתה בכלל לא אתה סתם ממציא סיפורים בלי שום אמת וזה מאוד מכוער לפי דעתי ובגלל שאתה צוחק על העברית שלי אני יספר לך סיפור אחד לפני הרבה שנים כשאני הייתי עוד ילד בבית ספר ולא עליתי לארץ בא לכיתה שלנו ילד אחד חדש מארץ אחרת שהאבא שלו בא למדינה שגרתי בה לעבוד שמה. והילד הזה בכלל לא ידע שפה שלנו שם וכולם רק צחקו עליו כל הזמן אז פעם אחת באה המורה למתמתיקה ונתנה לכולם דף שהיא לקחה מעיתון בשפה גרמנית שזה מאיפה שהילד הזה בה והיא ביקשה מכול הילדים לקרוא מהדף כמובן אף ילד לא ידע לקרוא וכל מי שהיא אמרה לו לקרוא נהייה אדום והתבייש למה הוא לא ידע בכלל גרמנית אז המורה למתמתיקה אמרה לכל הילדים בכיתה שעכשיו הם יכולים להבין איך מרגיש הילד מגרמניה שלא ידע שפה שלנו אז עד שאתה תדע את כל השפות שאני מדבר וקורא וכותב אל תצחק בבקשה על העברית שלי כי מה חשוב זה מה אני אומר ולא איך אני כותב ואני בכלל לא משקר רק אומר פה אמת (ואתה לא!!!!!)

סליחה, טעות

לא בדיוק צחקתי על השפה שלך, אבל כשכותבים בפורום אז הכל צפוי... אבל באמת לא הבנתי, היית בכנס של סוסן עם עוד 1000 אנשים (אז בטח לא הספיקו להתייחס לכולם), או שהיית בכנס של עידן וקיבלת שם יחס אישי? בכל אופן החבר שלי היה אצל עידן, קיבל יחס אישי, ראה את הצלם שבא מטעמך שגם דיבר איתו לרגע ואמר לו שהוא הצלם שלך, הוא צילם כמעט את כולם, ואם תספור טוב תבין שהיה הרבה יותר ממה שאתה כותב. אז או שתתעדכן מהצלם שלך או שלא תכתוב בכלל על הכנס של עידן. ושוב פעם, שתבין אני לא הרב באגד, באיזו שפה כן להסביר שתוכל להבין???

אפילו שאתה מטעה את כולם זה לא חשוב

אני לא אמרתי שהייתי אצל סוסן ואני לא שלחתי צלם ולא יודע מה אתה מדבר בכלל אני יודע שמה שחשוב זה רק מה יהיה בלפיד אני חושב שיש פה אצלנו אנשים נהדרים ממש וישוב מצויין שרק את המועצה שלו מנהלים לא טוב וגם את הועד שלו מנהלים לא טוב ואני חושב שאתה מנסה לעשות פה דמורליזציה ומנסה להטעות את כולם כי לא משלמים למי שתולים שלט זה ממש שטויות אני פגשתי את סוסן ודיברתי איתו ושאלתי אותו וגם את טימי שאלות קשות מאוד ורק אחרי זה הסכמתי לשים שלט שלו ואני גם בדקתי טוב טוב לפני שהחלטתי לעזור לסוסן אם גם אתה תבדוק אז תבין כמו שאני עכשיו מבין כמה סוסן חזק בישובים של המועצה וכמה כולם מעריכים אותו שמה כי הוא אדם שלא מרמה אומר בדיוק מה חושב ואני חושב שאיתו אולי המועצה תעזור יותר ללפיד כי הוא גם חייב הרבה לטימי ובגלל שאני איש מחשבים וזה העבודה שלי אני אומר לך שאתה הרב באגד ואני יודע את זה בדיוק אז בבקשה תפסיק לומר דברים לא אמיתים

מבקר לרגע

אתה היית ועוד איך שהיית אצל סוסן, אתה לא יכול לעזוב לו את היד. אתם צועדים ביחד כמו תאומים סיאמים. רק חבל שאתה מאכיל את כל הישוב בשטויות שאתה מאמין בהם. ותפסיק להשלות את עצמך, מישהו בכיר מאד מהליכוד, שהיה בכנס של סוסן ביום שבת ומכיר טוב מאד את המהלכים התקשר אתמול למטה של פנחס עידן ושאל אם אפשר לסדר לסוסן תפקיד סגן בשכר. אך אך כמה חבל, אם סוסן לא זוכה (וזה מה שחושבים במרכז הליכוד - הרי שניהם משם, גם סוסן וגם עידן) הוא אפילו לא יכול להיות במליאה!!!

וואלה טרול!!! זה אחד הקישקושים הכי

מצחיקים ששמעתי כאן עד היום. ענק!!! מנסה להתסיס ת'מקום בכל מחיר. גדול, אחי, גדול!!!!

TMe1

New member
היהפוך נמר חברברותיו!../images/Emo121.gif

שוב אתה מפיץ שקרים! הרי איך אתה יודע כמה אנשים היו ומי היה? שלחת צלם! מעניין מה יהיה הכיתוב מתחת למודעה תתהיה בעיתון שלך ושל ידידך המכונה YUSI בפורום??? כמו כן שיטת ההפחדות שלך לא תעבוד! ימיך במועצה קרבים לסיומם! וכמו שחברך אומר: ב-28.01.2004 נקום לשחר חדש בלפיד בלעדיך ובלי חברייך!!! תתחיל להאאמין שכוחכך נמוג!!!!!

יש לי את הכיפה שלי...!

ואינני זקוק לכיפות של אחרים! ספקולציות זה נחמד! אך פשוט טעות! איש איש וסגנונו!

למעלה