כנסת מסריחה!

יוֹאב

New member
כנסת מסריחה!

בנאדם משלם כספים ונותן הטבות וטובות הנאה , לאנשים, כדי שיצביעו לו. אחר כך, כשהבנאדם הזה מצליח במזימתו ונבחר להיות איש ציבור, הוא שותק בחקירתו. לא לימדו אותנו שכולם שווים בפני החוק???? ועדת הכנסת החליטה ברוב של 8 ח"כים (בינהם המלצרית שאבא קנה לה כסא במשכן הכנסת) מול 7 ח"כים, שלא להסיר את חסינותה של נעמי בלומנטל, ובכך לא לאפשר את העמדתה לדין! זה ניצול של חסינות חברי הכנסת לרעה. מי כאן לומד לבגרות באזרחות השנה??? שאלו נא את מוריכם לגבי שוויון בפני החוק... נראה מה לנציגי מערכת החינוך (המורים) יש להגיד לגבי נציגי הממשלה. ותודה ושהצבעעעעעעעעתם ליכוד....

ראליסט

New member
היום הוכח:

שהליכוד מגן על עברינים! הצבעת חכ"י הליכוד העלובים ,כנגד הסרת חסינותה של גברת בלומנטל,מוכיחה שלפנינו מפלגה הלוחמת בשלטון החוק,ומנסה לשלוט בכח המאפיה והפשע! בוז לליכוד-כפי שכבר טענתי:אין לכם זכות קיום מוסרית! ואיפה אנשי שינוי הצדקנים??? הייתי מצפה מהם בשעה כזאת לאיים שאם לא תערך הצבעה חוזרת בנושא,וממדמואזל בלומנטל לא תשלל החסינות,לאלתר יצאו אנשי שינוי מהקואליציה-אם לא יעשו כך,למעשה שלטון החוק הוא עפר לרגליהם,וכל מאבקם בש"ס אינו אלא צביעות אחת גדולה! איפה אתה מר שרון-הבטחת לפני הבחירות להשעות כל ח"כ שיהיה חשוד בפלילים.היום אתה אפילו לא מנסה לאפשר את העמדתה לדין של המדמואזל! תתביש לך - גם אתה לא יותר טוב מאנשי מרכז ה"ליקוק",שמהם ניסית להתנזר במהלך כל מערכת הבחירות.שקרן!

הדונס

New member
לדעתי בערך עשרים דקות

מקסימום חצי שעה, יקח למנהל הפורום למחוק את ההודעות שלך.

ראליסט

New member
אדרבה-

אם ימחוק,רק יראה את חרדתו מהעובדות העגומות שנתגלו הבוקר לגבי הליכוד ומהותו....!

um21

New member
פה זה לא הפורום של מר"צ

שם מי שלא שמאלן קיצוני וסהוררי נמחק פה יש את אחוז מחיקת ההודעות הנמוך ביותר

הדונס

New member
ובכל זאת, אף ליכודניק כאן

לא התבטא או הסביר (גם בשפתכם העילגת ושבגיאות הכתיב יהיה עדיף על כלום) - את פשר ההצבעה בועדה. מה העניין? שמישהו יסביר לי.

פרצופו של השמאל

1. הנה רבותיי- דוגמא לפרצופו של השמאל. נתחיל בגזענות: "לליכודניקים יש שפה עילגת ושגיאות כתיב". גזענות שלא הייתה מביישת את המשטרים האפלים ביותר במאה ה-20, באמת אין פלא שמחנה השמאל מיהר לחבק חיבוק אוהב כל משטר שהתאפיין בעבראו בהווה בשינאת יהודים לשמה- החל בהערצתו לבריה"מ, המשך בכריתת היחסים הדיפלומטיים עם גרמניה וכלה בחיבוקים עם רב המרצחים ערפאת. 2. נמשיך בצביעות. מר הודנס מלין שחברי הליכוד התנגדו להסרת חסינותה של בלומנטל. שמא יספר לנו כמה חברי שמאל התנגדו להסרת חסינותם של בשארה ו/או טיבי תומכי הטרור? או שמא ענייני כספים חשובים יותר מדמם של יהודים? 3. נמשיך בעוד צביעות. כולם מבינים ששורש הבעיה הוא שנתנו לחתול לשמור על השמנת, כלומר: חברי הכנסת הם אלה שמחליטים על הסרת חסינותם, אבסורד שאין כמוהו. ובכן, עבדכם הנאמן הריץ חיפוש בתקדין ומצא את חוק חסינות חברי הכנסת, זכויותיהם וחובותיהם. מתי נחקק החוק? 1951! ומי חתום עליו? דוד בן גוריון!

הדונס

New member
עדיף להיות פרצוף לשמאל

מאשר תחת שלטון הימין. מר ימיני, תודה על ההתייחסות. תמיד נאמר שההגנה (הימנית) הטובה ביותר היא ההתקפה (ביביזם טהור). לא שאלתי על השמאל (מי אמר שאני שמאל? אני שמאל קיצוני - תקן עצמך). ההסבר שלך להצבעה היא שהשמאל הוא צבוע בעצמו? אפשר להתווכח על זה - אי אפשר להתווכח לגבי עובדת ההצבעה אתמול. לא קיבלתי הסבר אמיתי ממך לגבי פשר ההצבעה. לא הצלחתי למצוא ברשת ראיונות עם המצביעים בהם הסבירו את עמדתם. (ראיתי ראיון עם עוזי כהן שאמר שרוב הח"כים שאי פעם נפתחה לגביהם חקירה יצאו זכאים ולכן לא צריך לחקור ח"כים). ועוד הרהור- אם דודו טופז היה חי היום, במקום להגיד מה שאמר, הוא היה יכול פשוט להגיד שרוב הצופים בתכנית שלו הם ליכודניקים. (זה בטח יסית אותך מלהגיב לנקודה העניינית של ההודעה - זרקתי לך כאן עצם, אפשרות להתרכז לא בעיקר)

ראליסט

New member
אני....

לא אמרתי על הליכודניקים "שפתם עילגת...".אתה ממשיך וטוען שהשמאל מחבק משטרים שונאי יהודים! בוש והכלם.עליך לבקש את סליחתם של גיבורי מרד גטו וארשה-ובראשם מרדכי אנילביץ,אנשי שמאל ,את סליחתם של מקימי המדינה-א.ד. גורדון,ברל כצנלסון,טרומפלדור ויצחק שדה-אנשי שמאל! אתה חייב לבקש סליחה על ההשמצה כאילו שכריתת היחסים הדיפלומטיים עם גרמניה,יש לה קשר עם הרייך השלישי.ממי? ממנחם בגין,שהבין בעצמו כר"מ שטעה בענין ולכן כלל לא חשב לנתק את היחסים עם גרמניה!!! אתה רק מסית כנגד השמאל.אתה בור-אתה לא יודע שחוק חסינות חברי-הכנסת נחקק כדי למנוע רדיפות פוליטיות על חכי"ם בזמן עבודתם,אך לא כדי שינקו את פשעיהם שלא מול בית-המשפט. הקו שלך ושל עבריני מרכז הליכוד,הוא זהה.הם מגינים על פשעיהם,תוך שימוש ציני בכנסת בה הם שולטים כיום,ואתה משכתב את ההסטוריה,כדי להצדיק את נוכלותם! באמת - אין לך סיבה לקשקש פה.אתה אף פעם לא עונה לעניין.אצלך השמאל הוא אוייב גרוע מערפאת! (אני בניגוד לך לא מהסס לתקוף לא אחת את ברק,את הסכמי אוסלו וכד.-אני לא צבוע כמוך!).

לא צריך להיות שמופסור סמולני בשביל

להבין - מנת משכל בסיסית מספיקה. נעמי בלומנטל לא עשתה שום עבירה. עורבא היה ופרח. היא עשתה כנס תומכים על חשבונה בדומה לכנסים דומים של כל הפוליטיקאים. תאר לעצמך שכל הכנסים והחוגי בית של השמאל היו נחשבים לעבירה ? הרי היו מכניסים את כל הסמולנים לקלבוש !!! הבחירות בליכוד היו הרבה הרבה יותר דמוקרטיות מאשר במר"ץ (שם לא היו בחירות כלל וכלל) והמערך, שם עדיין מחפשים את הקלפיות שאבדו בקרב בין בן-אליעזר לבין בורג. שלא לדבר על השחיתויות במגזר הדרוזי ושאר השטיקים. להשוות את זה לכנס ע"ח בלומנטל - בשעה שהכנסים של ברק ומצנע ( עשרות הכנסים שלו בקיבוצים עוד לפני שנבחר בטח היתה להם עלות - מי שילם ???) . האם אותו אחד שמצנע שינה עבורו את תוכניות המתאר הבנייה בניגוד לחוק ? העבירות של ברק מ- 1999 הן החמורות באמת. מר עו"ד הרצוג יושב בכנסת ללא כל חשש - ושיא החוצפה : את בלומנטל מחפשים. פשוט תעודת כבוד לימין, שכל הזרועות המשומנות של הסמול משטרה עליון פרקליטות תקשורת אקדמיה וכיו"ב ומה הם מצאו ? גלעד שרון מייעץ בתשלום לאיש עסקים , ובלומנטל עושה כנס תומכים על חשבונה. השמאל עשה דברים אלו על בסיס יומיומי רק שלהם מותר. כשזה הימין אז הסמולנים נלהבים ומוסתים בצהובונים שלהם משתוללים כאילו מצאו מציאה. אז אתה בא לכאן ואומר כמה שאתם יפי בלורית ושהימין אספסוף עילג. זה מה שיש לך לומר. ובזה נגמרים טיעוניך כי ידוע ונהיר לכל : השחיתויות == סמול. זה כבר הפך להיות תרדיף. סמול תרדיף שחיתויות.

צרפת

New member
ושכחת את פרשת הטורבו שחיתות

של "משפחת פסה" בהסתדרות. מי הועמד לדין? כמה מבני משפחה זו יושבים בכלא? תשובה: אף אחד. האבא, מנהיג השחיתות, מנכ"ל קופ"ח פרש איר כבוד בתנאי פרישה מפוצצים (מאחל סכומים כאלה לזקנינו ועניי עירנו). הבן, עד המדינה, פרש אחר כבוד לעסקיו הפרטיים, ולא נודע כי בא בקהל העדה. החתן ומשפחתו-פרשני רדיו טלביזייה וכו'.

הדונס

New member
האם רק לח"כ חף או גם לאשם?

למרות ששוב לא היתה כאן תשובה ישירה, תגיד לי אם הבנתי נכון: אתה מסביר את אי התמיכה בהסרת החסינות בחוסר אמון מוחלט במערכת המשפטית ומצדיק אותה? לדעת המצביעים בודעה, המערכת המשפטית לא כשירה בשום אופן (כפי שהיא כיום) בכל הנוגע לעניינים שיש בהם פוליטיקה ולכן צריך, כשניתן, למנוע ממערכת זו לדון ולשפוט פוליטיקאים? נניח מצב תיאורתי, שהיה איש ליכוד שהיית מאמין שאשם, היית רוצה לראות את הועדה לא מסירה את חסינותו כיוון שהמערכת אינה כשירה לשפוט אותו? גם אם לדעתך הוא אשם, הרי לא ראוי להעמידו למשפט במערכת לא כשירה ואמינה.. ??? אני לא שואל בהתרסה, אלא, כדי להבין אם זו באמת התשובה וזו באמת הסיבה מדוע הם הצביעו נגד הסרת החסינות ואם זה תופס לגבי כל ח"כ ליכוד או רק לכאלו שלדעתם הוא חף? תודה על ההתייחסות. הסברתי בהודעה קודמת את סיבת הטיזר "שפתכם העילגת" ואתה מוזמן לקרוא אותו או לבחור להשאר נעלב. אשמח אם תצליח לענות לשאלה בלי להביא דוגמאות מהשמאל. זו דרך טיעון ילדותית קצת.

זוהי רדיפה פוליטית של הפרקליטות.

הזרוע השופטת כבר שנים פוגעת בדמוקרטיה ומנסה להשתלט על המחוקקת. מסיבה פשוטה, לזרוע השופטת אין בחירות ולכן היא שורצת בסמולנים. על כן כל בר בי רב יודע כי הזרוע המחוקקת זכותה להצביע על סוגיות שבסמכותה על פי החוק הדמוקרטי. לא מדובר בפשע בעוון ואפילו לא בחטא. סתם תביעה קנטרנית של הסמול במטרה להכפיש את יריביו. בנושא הרצוג חיכו 4 שנים ולא עשו כלום. לא יקרה כלום אם יחכו גם לבלומנטל 4 שנים או כמה שצריך. מדובר בקישקוש. בוא נסתכל על התנהלות הפרקליטות בפרשת אתי אלון. הטריו פרקליטות+משרדי עו"ד הגדולים+בית המשפט מצויים באותו הצד, הצד של הכסף. מי כמוהם יודע שאלון הלבינה כסף.... אחרת היכן הכסף ??? אבל אלון והטריו העבירו כספים מיד ליד ככה שהיא יוצאת אט אט בזול והם חוגגים. בית המשפט הישראלי איננו אמין במקרים רבים, במיוחד כשמדובר בעו"ד בכירים שמעורבים ( הללו שולטים על השופטים בגלל שהם מתחתנים ביחד, יש להם חומר עליהם, וכל השחיתויות המשותפות לאורך שנים) או בנאשמים עם הרבה כסף באמצעותו ניתן לשחד. כל מי שמצביע בעד הסרת החסינות של בלומנטל , הוא פשוט אחד מהשניים : 1. סמולני ציני. 2. ימני נאיבי. מה עם הפרשיות של מצנע ? מדוע הפרקליטות לא דורשת הסרת חסינות של כל הסמולנים הבאים : מצנע בן אליעזר גל הון בורג בן מנחם היו נגדם ראיות ? מדוע נגד רבים בסמול לא נפתחות בכלל חקירות למרות שנהיר לכל העבירות שלהם , די אם נזכיר את פרס וביילין, שהם או הארגונים שלהם מקבלים כסף מהאיחוד האירופי וגורמים אחרים ?

שלום לך, ידידי עלוב הנפש

האם תואיל לספר ליושבי הפורום כמה זמן עבר מאז שפורסמה אותה הודעה שאתה טענת שתימחק - והנה היא עדיין ניצבת על כנה? על סמך מה קבעת שההודעה תימחק? על סמך המסורת הפרו-דמוקרטית של אבותיך בשמאל, תומכי ברית המועצות? האמת? האשמה היא בי ולא בך. אילו הייתה לי טיפת כבוד עצמי, הייתי, בתגובה להאשמה השקרית שלך, חוסם אותך. הבעיה היא, שאצלי חופש הביטוי חשוב הרבה יותר גם כשמולו ניצב הכבוד העצמי. עכעשיו יגיד מי שיגיד: "אתה פוגע בגולשים". וכי כיצד עלי לנהוג לאחר שבמשך שנה וחצי של פעילות הפורום מחקתי הודעות ספורות בלבד, רובן דווקא מהצד הימני של המפה, ומגיע לפתע חצוף כמו הנ"ל ומטיח בי האשמות שקר שכאלו?

הדונס

New member
שלום ידידי

א. בואו לא נריב ב. כשכתבתי שמנהל הפורום ימחק את ההודעה, התכוונתי שההודעות שלו ימחקו ולאו דווקא בגלל תוכנן אלא בגלל השפה בה הכותב נקט. דווקא (באמת) לא התכוונתי שבמיוחד בפורום זה, או מנהל זה, ימחקו את ההודעה - אני, אם הייתי מנהל פורום, הייתי מוחק אותה. היא בוטה לטעמי. זו היתה כוונתי ותודה רבה שלא הסרת חסינותי וחסמת אותי. ג. בהתייחסות להודעה השניה שלי שלימים תקרא "פליטת הפה" - אכן השתמשתי בטיזר קטן, השתאתי שאין שום תגובה לנושא בלומנטל והחלטתי לבדוק אם זה בגלל שאין כאן גולשים או שיש ומישהו מהם יתעורר אם אגיד צ'חצ'חים. זו היתה הרמה להנחתה הכי קלה בתולדות הנט. ד. 4-1 ה. עכשיו, כשהכל מאחור (ואני נמנעתי מלומר את דעתי על הניסוחים הגועליים בסקרים של הפורום, פשוט דוחה - זה סקר זה? הבנתי מהודעתך שכבוד עצמי לא תמיד מנחה אותך בניהול הפורום, אבל למה לך לבייש ככה את עצמך?) - אז עכשיו אפשר לחזור לדון בנושא בלומנטל (את עוזי כהן, ככה קוראים לו? אותו נשאיר לחגים וימים טובים הוא גם נושא שאשמח לדון בו בהרחבה). ו. אז מה באמת העניין עם ההצבעה בועדה? זהו? הליכוד איבד כל אמון במערכת המשפט של ישראל? ז. זה מה שנציגנו(כם) שמים עלינו. בידידות, ידידך העלוב נ.ב. לא אהבתי את האב, אבל אני מעריך את זאב ובילבו

צרפת

New member
בוקר טוב בגיניסט ../images/Emo104.gif

כידוע לך ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה. זה מה שקורה בפורום זה. ולא אשמתך היא. קבוצת תומכי השמאל הכוללת את ראליסט, איפכא מיסתברא, הדונס, Roobie, רוביקון ודומיהם מחליטים להביע דעתם, כדעת יחיד, ותוקפים כל מי שמביע דעה נגד. זוכר את ימי מפא"י האפלים-זכות הקיום רק לבעלי הפנקס האדום? הם היחידים המכירים את ההסטוריה. הם היחידים (עפ"י דעתם) הרשאים להביע דעה. בסך הכל הכללי הם מהווים אחוז מזערי בעם ישראל (אם להתבסס על תוצאות הבחירות האחרונות). אלא שהם כמובן לא מקבלים עדין את התוצאות הנ"ל, ויתרה מכך הם קולניים,בארץ כמו בחו"ל, כאילו הם מרבית העם. תנסה אתה לבטא דעות ימניות בפורומים שלהם (מר"צ, נוער מר"צ, דו קיום, אביב גפן וכד')ותגלה שתוך שלוש דקות אתה חסום. על דמוקרטייה-דיברנו?? במנהל הפורום-אתה יודע בוודאי שאין כל אמת ב"פיקצייה" שלהם בסיפור "שומר החומות". לידיעתך בלבד: מדובר בנוסע (בדרך כלל תמצא אותו בפורום ישראלים בחו"ל) שסרבתי לטיסה באחת הפעמים (אין כל חשיבות לסיבה), וזו היתה אחת הדרכים שלו לנקום בי. כיצד אני יודע? אתמול פגשתי אותו בשדה התעופה. קבוצה זו (שהזכרתי לעיל) יוצרת רמת ויכוח ירודה ביותר בפורום זה. על פניו נראה שכוונתם לגרום לכל בר-תבונה להרחיק נוכחותו מהפורום. אולי כדאי היה שתהיה יותר נוכח בפורום (בכתיבה). לא-איני מתכוון לאמר שתחסום אותם בעלי דעות שונות. אנחנו הרי לא דומים להם ולו במעט. לשמחתי הרבה אנו טובים מהם. יותר דמוקרטיים, יותר ציוניים ופחות גזענים. אהבתנו לארץ אינה מוטלת בספק. התכוונתי שכפי שהגבת הפעם תגיב גם בפעמים הבאות. אני, מבחינתי, קבעתי לי ככלל לא לענות לקבוצה עלובה זו. אני מחפש בפורום שיחות וויכוחים רצניים וברמה. אין בי רצון להשתתף בפוליטיקה של שוק אותה הם ניהלו במשך עשרות שנים עד שנת 1977, כשמנחם בגין לימד אותם שאפשר גם אחרת. בוקר טוב לך ולכל עם ישראל
ושיעבור לכם הכל ממול.

ומה עם אברום בורג ופואד ? מדוע שלא

יעמידו אותם לדין על שגנבו קלפיות שלמות ?

eitangn

New member
נעמי בלומנטל (חשודה הנמלטת מהחוק)

הצעה 1: בכל פורום שהוא, באיזכור שמה של ח"כ נעמי בלומנטל, להוסיף "(חשודה הנמלטת מהחוק)". אני סבור שזה תאור הוגן של נבחרת ציבור השומרת על זכות השתיקה, ומתחמקת מברור משפטי ע"י שימוש בחסינות ח"כ. להזכירכם כי מדובר בחשד לעבירה של שוחד בחירות, כלומר, כל עוד לא התקיים הברור המשפטי, אין הציבור יודע אם נעמי בלומנטל הנה ח"כ בזכות או ברמאות. הצעה 2: חברי וועדת הכנסת, שהצביעו נגד הסרת החסינות, עברו על החוק, ע"פ דבריהם שלהם, בכך שהשיקול להצבעתם היה לא לפי החוק. החוק מכיר רק בשיקול של רדיפה פוליטית כסיבה למניעת הסרת חסינות. כל המתנגדים נתנו סיבות אחרות, שאינן ע"פ החוק (ומוטב להם לו שמרו על זכות השתיקה בעצמם). ובכן, אני מציע להעמידם למשפט ציבורי, שיבואו וייגנו על הצבעתם.

למעלה