כנסת חדשה

כנסת חדשה

היום אחר הצהרים הם ישבעו.. נראה כמה מהם יעמדו בשבועה ויהיו צחים כיאה לנבחרים. לקודמיהם זה לא בדיוק הלך, שנים מביניהם בדרכם לסורגים ואחרים בהליכי חקירה. אז נצפה בדאגה ובתקוה. חג שמח!!! שוקי

naty10

New member
כנסת ההתכנסות

מה שמבדיל כנסת 17 זו לקודמותיה הוא אובססיה של איש אחד שהמרחק ממנו לרודנות לשמה הוא קצר ביותר ההתכנסות ההתקפלות .ההתבזות איבוד כל ערך הקשור למדינת ישראל בקיצור רפובליקת בננות מאוסה שבה כל חכ" דואג לריפודי האגו שלו לטובות ההנאה העתידיות וכהנה וכהנה במדינה שסועה כשלנו חייבת להתארגן מליציה עממית כן.מליציה ללא נשק כמובן שתילחם במגמות ההרס של אוחמרט ושות לא רק צרפתים צעירים יודעים לעשות זאת לנו יקח פחות זמן להביע את שאט הנפש שלנו .

שוקי בוקר טוב.

כזכור לי ותקן אותי אם אני טועה ואם אני טועה הרי לך התנצלותי מראש. שבזמנו כששרון היה תחת חקירות משטרה שרון ובניו לפני הבחירות ב2003 לא פניתם לשום יועץ ושום בטיח בדרישה לפסול אותו מלכהן כשר בממשלה או ראש ממשלה. אז למה עם ליברמן דפוסי המחשבה שלכם שונים? מה עשה ליברמן ששרון לא עשה במיוחד כשאנחנו יודעים היום שנגד שרון הוגש כתב אישום שבדרך מאוד מוזרה בלשון המעטה נסגר עיי היועץ המשפטי לממשלה. אנא תשובתך.

למעלה