כנסת הכופרים

כנסת הכופרים

כל ההדרדרות היום בציבור החרדי נובע מעצם זה שאגודה וש"ס התחברו לרשעים הכופרים הארורים שלטון המן עמלק, שכל מטרתם להכחיד ולכלות היהדות הצרופה מדור דור. ואמר מרן קודש קודשים המדבר נגד קודשי ישראל דם יהודי לא זורם בעורקיו והחובה על כל ירא וחרד לדבר ה' צבקות לא להתחבר בשום אופן עמהם על כל צד ואופן שיהיה וללחום מלחמת חרמה גדולה נגדיהם, למען ישוב חרון אף ה' מעלינו.

דוסית1

New member
אתה מוכן להסביר קצת יותר על מה....

אתה מדבר....? החרדים נמצאים מחוץ לממשלה לעת עתה..... (בדיוק קראתי על זה קטע קצת סאטירי ב"הערת פתיחה" של י. מיתר של משפחה השבוע, יש עוד מישהו שקרא? אם מישהו מעוניין שאני אעתיק לא אכפת לי...)

בגללי

עצם זה שמתרפסים כנגדיהם ולא לוחמים כנגדם הוי אומר שמסכימים עמהם ורוח הכפירה שלהם חודרת לעולם הישיבות, כי הרי הם נותנים תכסף, אמר האדמו"ר מצאנז בכנס האחרון של מנהלי הישיבות, כי לעולם לא סמכנו עליהם,והיו כאלה שמה שהיה צריך להזכיר להם. בכא"פ האשליה הגדולה הזאת התנפצה שכל זמן שהחרדים יהיו בממשלה אז יכולו לשמור יותר, היום הוכח שכל מה שבכוח שינוי לעשות הם יעשו, יפרקו מועצות דתיות, יזמו חוקים נגד היהדות, א"כ מה הטעם בנציגים חרדיים שכל מטרתם "כביכול" להציל ולשמר ובפועל שומרים על הפרנסה שלהם, להם ולחוג מקורביהם. הגיע הזמן שיבינו כי רק במסירות נפש אפשר להציל דברים ולא בהתרפסות והרכנת ראש כנגד הממיסד. וזה אפשרי מלכתחילה גם אם לא יהיו בכנסת הארורה הזאת.

sade1234

New member
כל אחד אשם

הגמרא כותבת שחייב אדם לאמר בשבילי ברא העולם ולכן כל אחד חייב לראות לתקן את העולם נכון שאין בכוחנו ללכת וללחום נגד הממשלה וכדו' ןלא לזה התכוונתי אנו כוחנו רק בתפילה ולימוד התורה וככל שכל יהודי יתחזק יותר זה ישפיע יותר קדושה לעולם וככה נזכה שכולם יחזרו בתשובה והעיקר להיתפלל בשביל כל עם ישראל וישראל ערבים זה לזה ולכן אם אני יתחזק יהיה טובה לעולם וככה גם אתה ואת שקוראים תהודעה וכל עם ישראל ולכן לא לחפש סיבות ועל זה נא' קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים . אני לא מתכוון לפגוע באף אחד רק להגיד תאמת לאמיתה ובכל מקרה תקחו את זה כנקודה למחשבה

מעניין.... מי יש לנו פה.

הכרטיס אישי שלך מאד מעניין דרך אגב..... אולי תעדכן אותו?

חי אדר

New member
הרבה מצבים

כל דבר ניתן להביט עליו באופנים שונים אך איני יודע אם זו הסבה הבלעדית יש דברים רבים שיחדיו מצטרפים למצב הנוכחי

למעלה