כנסי שושן

כנסי שושן

זה לא משנה כמה אוהבים אותך כאן ! אבל עלי זה לא עושה רושם .את אדם כמו כולם .זה שאת נחמדה והכל טוב ויפה ! אני אומר לך משהו כמו שאני אומר לכולם תהיי ראלית .! לפני שאת אומרת שאני חסר חיים .אז תכירי את הבן אדם ! לא את ולא נועה ולא אף אחד כאן לא יגיד מה לעשות עם חיי !דיי נמאס לי ליסתום את הפה עם לך ולנועה יש בעיה איתי יש דרכים לפתור את זה .ולא ללכת לרכל לאנשים אחרים .כמה אני חסר חיים ! קיבלתי את המחשב לא מזמן אז אני קצת משחק איתו או גולש זה התלהבות של התחלה זה יעבור! אז לפני שאת אומרת שאני חסר חיים ! תסתכלי על עצמך ! ותבחני את עצמך ! אני יודע את אוהבת לבלות לצאת עם חברים ,דיסקוטקים ,אז זה לא עושה אותי שונה מימך. אני קצת אחרת אני אוהב פאבים ,ומקומות יותר שקטים וסוג אנשים אחר יותר רגועים וסולידים . אין לי שום דבר נגדך .אז תעזבי לא רוצה לריב על שטיות כי אנחנו לא בגנון .! שהיה לך אחלה סוף שבוע !

כנס

..... ... ...... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... ... ...... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . ..... . ... ....... .. ...... ... . . . ..... . . .. . . . ........... ... ... ...... . ... . . . ..... . . .. . נכון?

למעלה