כנסיי

כנסיי../images/Emo14.gif

אני לא יודע איך להתחיל אם להתחיל בלהצטער אז כן אני מצטער שניכנסתי לכל הבלוגים האלה אני מצטער שאתהבתי בך מה שאני אומר כפרה על השיר באמת מה שהכי פגע ביי זה היחס שלך ישבתי על השיר כל מילה במילה היתה עליך. פגע בי גם הצורה שהתייחסת לדברים עשית אותי ממש מפלצת שיש לו מטרה. ושאני עלוב ורוצה צומי ושאני חסר חיים . זה לא היה בסדר מצידי לנחות עליך ככה את לא מכירה אותי ובצדק .את צריכה להבין גבר מאוהב עושה שטויות .זה גם לא היה בסדר מה שכתבתי עליך בפורום .אני רואה דברים אחרת ממה שאנשים אחרים רואים כאן .אני לפחות לא מתייחס עליך כאובייקט מסוים ונותן לך כבוד .אני בטוח שבתוך ליבך בפנים את אדם אחר לגמרי מאשר את כאן כמו בבלוגים ואת האדם הזה היה באמת שווה להכיר .סך הכל המטרה שלי הייתה זה שאני הייתי מאוהב בך זה הכל ולא איזה מפלצת שאת יצרת כי ככה ראית את הדברים לא אכפת לי ממש מה חושבים עלי כאן מה שחשוב זה מה שאת חושבת עלי ולפי דבריך אני איזה שד לא זוכר מה אמרת זה היה ממש פוגע .גם הצורה שאת כותבת את הדברים מעליבה ופוגעת לכול דבר יש את הנוסך שלו ממה שהתרשמתי ממך עד עכשיו שיש לך התנהגות של ערסית ודיבור כמו שלי מישהי מהרחוב ואם אני לא יגיד מה שיושב לי בלב אז יציק. לי לילות לא ישנתי ביגללך הלב דיבר לא הנשמה אני מצידי הייתי זורק הכול מהרגע הראשון שניכנסתי לכל הבלוגים האלה אבל מה לעשות את שיבית לי את הלב .זה שאת יפה זה לא אומר כלום תאמיני גברים מסתכלים על יופי וחלקם מסתכלים על אופי . ומה שאני חיפשתי זה את האופי .זהו הגבתי ואמרתי מה שרציתי להגיד תעשי מה שאת רוצה וזה ממש לא יהיה אכפת לי אם לא תדברי איתי אני כאן עכשיו בזכות עצמי בדרך שלי ואיך שאני רואה לנכון את הדברים .שהיה לך שבוע טוב ובוקר טוב

../images/Emo51.gifלאחת של הבלוג תודה

תודה שלא זרקת אותי מהחדר באמת תודה את מלכת הבלוג כאן ואני מוותר ומוריד את הכובע אני מבטיח להיכנס לחדר שתהיי להיות רק אורח .אם תסכימי מבטיח לא לחפור .כמו השיר של בנזין לכול סיפור יש התחלה חדשה וגם עם הדרך היא קשה שמת את השיר של ריטה אהובת הספן שיר מקסים אני מנגן אותו בגיטרה שיר נהדר ואין את יפה מתמיד ואין עליך. טוב אני הולך לישון .אני מקווה שהכול יסתדר בעזרת השם .באמת את מותק .שהיה לך ערב מקסים .אני מכיר את השיר לא זוכר את כל המילים ערב מקסים והמשך גלישה נעימה ביייייייייייייייייי .

../images/Emo46.gifכפיל שיש לא אותו שם כנס כנס

יש כאן רק אביר שחור 2 וזה אני ברור דיר בלקום להרוס לי את מה שכבר קיים ראה זאת כהזהרה

קבלו שיר

הלוואי והיית אחרת \אביר שחור 2 שהכל מתעוור שהאמת נעלמת הכל ניראה שונה .עם בחרתי בדרך אחרת זאת אהבה שבערה שבליבי כיצד הפכה היא אחרת .בסוף כל דרכים שצער נמוג אולי היתה תיקווה לאשליות .החלום שעבר לא יחזור להיות בערך הזמן השתנה ברחוף עננה והדרך שבה הלכתי לא היתה כי בטח בכיוון אשליה. שהכל מתעורר ואין דרך אחרת שהזמן עמד ועצר מילכת הכל הכל ניתלה בזיכרון אין חושי אדמה הבוערת תחתיי כבתה האין עוד מוצא לימצוא את אהבה במקום שבו נימצאת אבן המישאלה ואת הלוואי שהיית אחרת השערת אותי כאן בדומיה .הבדידות או כובשת שהרגש הופף לשיכור עניים דומעות חדלו מילכת לחיי יבשות אין כבר חשק לבכות &

למעלה