כנסיית השכל..

hagaious

New member
כנסיית השכל..

הם עדיין פעילים?? יש להם שירים גדולים אבל אני מכיר רק את הישנים כמו: היינו עושים אהבה, מתפשטת,תגידי שטוב,למיה יש אקדח... הם ישנים נכון? תנו לי שמות של חדשים..

lonely TearDrop

New member
../images/Emo168.gif

שימשון ושירנציקן היכן אתן?? הם עדיין פעילים, "תגידי שטוב" זה מהאלבום האחרון שלהם שיצא אם אני לא טועה ב-2001 אני ממליצה לך במקום עכשיו לרוץ לקאזה.. לרוץ מהר מהר לחנות ולקנות את האלבומים המצויינים שלהם! ואגב- הבילויים לדעתי מאוד מוכשרים, זה הבליינים שלא! ה ב ל י י נ י ם! (איפה שמתי את הכדורים שלי לעזאזל??)

ענת1986

New member
הם פעילים מאוד מאוד...

הם בקרוב מתחילים לצאת לסיבוב הופעות
וגם אני הייתי מציעה לא להוריד מהקאזה, אלא ללכת ולקנות דיסק
הייתי ממליצה על "דברים בלחש", הראשון שלהם. הוא הכי טוב לדעתי. אבל אם אתה מעוניין בשירים חדשים- אז קנה את "רוץ ילד", שהוא האחרון.

hagaious

New member
אתם צודקים

באמת התכוונתי לרוץ לקאאזה
ואין לי עכשיו כסף לדיסק, צריך לקבל משכורת בסוף החודש.. והבילויים זו הלהקה הכי חסרת נשמה שראיתי בחיים שילמדו מהיהודים או מכנסיית השכל!

ענת1986

New member
דיסק חדש אין באופק למיטב ידיעתי...

והסיבוב הקרוב יתחיל ממש בקרוב...
הם הולכים להופיע בברקה בב"ש, בקרוב
אם יהיו לי פרטים יותר סופיים- אני אפרסם

בברקה בב"ש יצא לי להיות!../images/Emo55.gif

היה כיף מדהים נהדר ...זה היה ב-3/12! חנוכה! לא אשכח בחיים......אחרי ההופעה הלכתי לדבר איתם! :)))) ויש אפילו תמונה בגלרייה! בלצ בלצ

ענת1986

New member
חחחח...נראה לי הייתי בהופעה הזו../images/Emo13.gif

היה באמת מדהים! ישבתי עם חברה קרוב לבמה, היו חבר'ה שישבו על הרצפה, השירים היו אחלה. במהלך ההופעה קמנו ורקדנו... היה כיף לא נורמאלי.

אוףףףףףףףףףףף עד באר שבעע למה כ"כ

רחוק?????????.....שירוש אני אבוא להיתנחל אצלך.. טוף?

בטטטטטטח בואי כבר../images/Emo55.gif

י'עוף! :)) יש לי עוד מליון תמונות וגמני הייתי ממש קרוב לבמה! :)) וצעקתי וחברה שלי רצתה להרווג אותי!

אז ככה:../images/Emo55.gif

האמת שאין לי מושג......שירים חדשים אין להם חוץ מבואי מהפכה שלא הכי מפורסם...יותר נכון בכלל לא! והדיסק האחרון שיצא היה ב-2001! ואם אתה שואל לגבי דיסקים מומלצים אז כולם כמובן אבל בעיקר דברים בלחש(החתימה שלי)!!! וחוץ מזה......מדהימים פשוט מדהימים!!!
:)))

למעלה