כנסיית השכל III

webrain

New member
כנסיית השכל III

מכל ששת האלבומים של כנסיית השכל מלבד האלבום השלישי כולם נקראו על שם שיר אחד שנמצא באלבום אם היתה ניתנת לכם האופציה לבחור שם לאלבום השלישי מה לדעתכם היה זוכה לשם הראוי ביותר מהרשימה (אני אשמח גם סיבות לבחירה אם קיימות כאלו): להיות לבד ואנחנו לדרכים קאנא ווחדה מה נשאר אגדה מוזרה ואת מתפשטת היינו עושים אהבה נפלה עלייך עצבות למיה יש אקדח היא הולכת אני בא אליה מיטות חולות

הממ

אם לשפוט לפי השיר הכי מוכר אז כמובן ש"היינו עושים אהבה", אם לשפוט לפי טעמי האישי- "למיה יש אקדח"

../images/Emo47.gif שאלה יפה

מצטרפת למייט ומוסיפה- כל שירי הנושא נכנסו ל"אוטוביוגרפיה", כך שזה נראהלי דיי הגיוני שגם שיר הנושא לצהוב יהיה מאוטוביוגרפיה. בכל מקרה, גם אגדה מוזרה יכול להיות שם של אלבום בכיף

בקריאה של כל מילה ולא דילוג על מילים-

מצטרפת למייט בנוגע למה שהיא אמרה על היינו עושים אהבה*. כן, זאת הייתה הכוונה

moshit1

New member
'מה נשאר'

נראה לי זה היה מושך אותי לראות מה יש בדיסק...

cowgirl Ms

New member
שאלה טובה..

לפי מה שהיה הולך בחנויות, הייתי אומרת "למאיה יש אקדח", כי זה אחד השירים האהובים והמפורסמים מהדיסק הזה, וגם בגלל התמונה שעל הדיסק.. אבל לפי דעתי האישית, "אגדה מוזרה" יכל להיות בחירה מוצלחת, כי כל הדיסק הזה הוא אגדה מוזרה אחת גדולה....

webrain

New member
דעתי

דווקא כנסיית השכל הוכיחה שהיא לא קורא לשם האלבום על שם הלהיט הענק משמה לדוגמא היא קראה לאלבום "רוץ ילד" ולא "תגידי שטוב" גם כל האלבומים שלהם תמיד נקראו צירוף של שני מילים כגון "דברים בלחש" "קח שירים" "רוץ ילד" ו"ידיים למעלה" (חוץ מ"אוטוביוגרפיה") לכן אני חושב הצירופים: ואנחנו לדרכים מה נשאר ואגדה מוזרה יכולים להיות אחלה שמות לאלבום והייתי בוחר כנראה באחד מהם עד עכשיו נשגב מבינתי איך "ואנחנו לדרכים" לא ב"אוטוביוגרפיה" עם זאת אני משער שכמו כל יתר השמות כולם נכללו באלבום השני של אוטוביוגרפיה ככה (והם תמיד שירים שקטים יותר) ששני השירים שיכולים להתאים זה "ואת מתפשטת" או "מיטות חולות"

תקשיב אתה עושה לי סרטן פשוט../images/Emo122.gif

ראיתי שזה חוזר על עצמו, אז אני מניחה שזאת פשוט ידיעה שגויה- בלי ו' החיבור באפחד מהשירים

webrain

New member
חח תהיי בריאה רק

לגבי ו באגדה מוזרה זה היה ו החיבור פשוט כאילו והשיר הזה לגבי אנחנו לדרכים אין לי מושג התפקשש:)

למעלה