אפשר להכניס אותך לאייסי??
I inbals93 New member 18/1/07 #19 נופרר ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif גמאני מכירה אותך! תודה על התמונות!!
ע עדי עובדיה New member 18/1/07 #24 ברוכה הבאה כפרע../images/Emo24.gif הייי אני עדי עובדיה אל את יוכלה ליקרוא לי עדידוש ביצוק אני מקרית גת ב-13 ומתה מתה מתה על לירז שלאלות?(עם באה לך תעני) שם? שם מישפחה? מאיפה? בת כמה? ועם יש לך אייסי? וזהו ביוששש נשמה
ברוכה הבאה כפרע../images/Emo24.gif הייי אני עדי עובדיה אל את יוכלה ליקרוא לי עדידוש ביצוק אני מקרית גת ב-13 ומתה מתה מתה על לירז שלאלות?(עם באה לך תעני) שם? שם מישפחה? מאיפה? בת כמה? ועם יש לך אייסי? וזהו ביוששש נשמה
נ נופ7וש New member 18/1/07 #27 כנסי =] אממ.. שם? נופר מאיפה? פרדסיה.. זה.. יישוב.. מאיזור השרון בת כמה? 13 וקצת.. ועם יש לך אייסי? 478513451 =]
כנסי =] אממ.. שם? נופר מאיפה? פרדסיה.. זה.. יישוב.. מאיזור השרון בת כמה? 13 וקצת.. ועם יש לך אייסי? 478513451 =]
מ מהממת 6 New member 18/1/07 #28 ברוכה הבאה..! היי קוראים לי יובל אני בת 12 מנס ציונה... הישתלבות מהירה..! =]
נ נופ7וש New member 18/1/07 #32 תודה מאמי =] איזה נחמדים פה כולם.. חחח בפורום של האלופה בYNET תמיד כשמישהו חדש בא אז זה באמצע ריב.. או ויכוח.. או.. במפי-פליים.. חחחחחחחחחח... עזבו עזבו
תודה מאמי =] איזה נחמדים פה כולם.. חחח בפורום של האלופה בYNET תמיד כשמישהו חדש בא אז זה באמצע ריב.. או ויכוח.. או.. במפי-פליים.. חחחחחחחחחח... עזבו עזבו
מ מתה על לירז New member 18/1/07 #31 נופרוושששש../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif יפה שלייייי! ברוכה הבאה כפרהה.... איזה תמונות מדהימות
נופרוושששש../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif יפה שלייייי! ברוכה הבאה כפרהה.... איזה תמונות מדהימות
מ מתה על לירז New member 18/1/07 #34 חח כע מאמי זאת אני../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif לא אמרת שהפורום עושה לך בעיות?
מ מתה על לירז New member 18/1/07 #37 יפה לךך..=]]../images/Emo41.gif ולמה את לא בפורום של יהודה? חיחי אבל פה הרבה יותר כייף (בלי שום קשר ללירזושש ...) הינה הפורום שלוו.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1637
יפה לךך..=]]../images/Emo41.gif ולמה את לא בפורום של יהודה? חיחי אבל פה הרבה יותר כייף (בלי שום קשר ללירזושש ...) הינה הפורום שלוו.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1637