כנסו.........

כנסו.........

סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה היה לי חשוב......... עם שמתן לב לא הייתי פע שבועיים כמעט והתגעגעתי ברמות שלא להאמין הייתן חסרות לי נורא..!! אבל ביום חמישי ה-21.12.06 היה היום הכי חרא בחיי אמא שלי...............................................................נפטרה.................... אני לא יספר עכשיו איך כי זה ארוך.......ומסובך.......... ואני בבסדרר עכשיוו במיוחד כי...................... רוברטו בן שושן ראה תמונות שלי...........והוא רוצה שאני ידגמן אצלו בסוכנות..!! אבל אני צריכה לחשוב על זה..!! כי עכשיו עם כל הקטע של אמא שלי והכל והלימודים הכי חשוב אז אולי בשנים יותר מאוחרות............. ואני בהלםםםםם..............................................כאילו אני אני בכלל לא יאפה..!!..... חחחחחחחחחחחחחחחחח זהו גמרתיי סורי שפתחתי הודעה חדשה ..!!לא יעשה את זה שוב..!! דושונת יוסף

../images/Emo41.gifיאאאא עדיייייי :[

אני יודעת שאנחנו רבנו וזה.. אבל אני מה זה מצטערתת :[[ מסכנה... יאא אני לא מאמינה...

../images/Emo220.gifדושונת שלייי!

זאת פטל.... שסיפרת לי את זה בפעם הראשונה ביסיי לפני חודש...בכיתי...כי אמא[?!] זה הדבר הכי יקר שיש... אני כול כך דאגתי לך בשבועיים האלה שלא דיברנו... ובסוכנות רוברטו אם ההית רואה עובדה נראה לי שההית חושבת אחרת אבל שיהיה בהצלחה מ ו ש ל מ ת ש ל י את יכולה לדבר איתי מתי שרק בא - לך ואת יודעת את זה נכוןן?! אז שיהיה בהצלחה ותשמרי על עצמך ותחזיקי מעמד =] =[ דושונת שלי?! אני כול כך אוהבת אותךךך!!! פטל שלך ל ת מ י ד

../images/Emo41.gifאופפ פטל?!

שרשרי נכון!

../images/Emo60.gif../images/Emo136.gifמההההההההה?

אמא שלך נפטרהההההההההההההההההההההה??????????????. אמאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתהההההההההההההה לאאאאאאאאא זה לא יתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הראת לי תמונה שלההההההההההההה והיא היתה ממש צעירהההההההההההההההה יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מסכנהההההההההההההההההה שליייייייייייייייייייייייייייייייי אני באיסי...דבריתיייייייייייייייייייייי ואללללללללללל תגידייייייייייי שאאאאאאאאאאאאאאת לאאאאאאאאאא יאאאאאאאאאאאפה את מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההמממממממממממממממממממממתתתתתתתתת יותר ממניייייייייייייייייייייייייי איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךך ועצוב לךךךךךךךךךךךךךךךך דבריתי

../images/Emo15.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממההההההההההההההההה??? אמא שלך ניפטרה<?? את רצינייתת??
ספרי לנו הכללל!!!

הנה הסיפור..

אין לי כוח לכתוב הכל מחדש אז אני יעתיק מה שכתבתי לדושית באייסי....... אמא שלי חלתה בסרטן ב-2004 ובהתחלה היא יכלה לעשות הכלל..!!ועברו השנים ואז שנה שעברה 2006(עוד יומיים 2007) אז נשברה לה היד....וגם השניה והיא עשתה ניתוחים והכל בשביל להיפטר מזה והמחלה עפה כבר לא הייתה אצלה ואז היא חזרה אבל קצת ואז הרגליים התנפחו קצת והיו בעיות וזה והיא עשתה ניתוח והכל בשביל להיפטר מזה ואז הגיע יום חמישי ה-21.12 ואני הייתי במגדל העמק והיא היייתה בבית היא לא הרגישה טוב ולא יכלה לנשום....אז הזמינו טיפול נמרץ..!!ואז אמרקו לי שיש לה כמה ימיים לחיות......ואני התחלתי לבכות אז נסעתי לראות אותה בבית חולים.........דיברתי איתה והכל והיא אמרה לאחיות שלה שהיא ממש תתגעגע אליי ולכל האחים שלי ושישמרו עליי ושאני ישאר מפונקת כמו שאני ולא יסבול שאני יהנה מהחיים בקיצור עפתי הבית כי הייתי עייפה בערך ב-17:40 ככה הייתי בבית הייתי קצת באייסי וזה בכיתי הייתי עם הלכבה שלי הגיעה השעה 20:00 בערך ודפקו בדלת אני רואה את אבא שלי ואחותי החיילת הם הסתכלו עליי ואמרו לי שאמא נפטרה..!! אני התחלתי קצת לבכות כי ידעתי שעם אני יבכה זה לא יעזור..!!וביום שישי הייתה ההלוויה בכיתי כי היה לי מוזר לראות אותה מתה ונגעתי בגופה שלה ואז הכניסו אותה לקבר אני בכיתי אבל ממש בכיתי והיו איתי ילדים ושימחו אותי ואת רואה אני פסדר עכשיו..!! מקווה שזה מספיק............חחחחחחחחחח סתםםם בצחוק..!!..........

../images/Emo205.gifיאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אבל למה בסוף צחקתת? אימא שלך נפטרה [זכרונה לבכרה]
אז למה לצחוק?

לא יודעת אבל כנסי

פשוט כתבתי עם הסיפור מספיק או שאתן רוצות יותר ארוך ואז כזה אמרתי סתם בצחוק וצחקתי אני באמת כאילו אנילא יבכה כי מה שקרה קרה ועם אני יבכה זה יעזור?!?לאאאאאאא אז את יודעת בלוייה בכיתי כי היה מוזר אבל אחר כך שסיפרו לי איך מתגעגעים אליי ועוד איזה אחד כוסון אני שמחה סתםם אבל באמת החברות שלי והכל מצחיקות אותי ותמיד איתי והן עוזרות לי לצאת מזה אבל באמת תודה לכן בלעדייכן אני כ ל ו ם תוווודההההההההההההההההההההההההההההההההה -דושונת יוסף-

../images/Emo118.gifיא אתה יודעת ?

אני ממש מצטערת אבל מצד שני זה חיובי שאת היית מודעת לכך שנותר לה כמה ימים לחיות כי יש כאלה שלא מודעים לכך וזה בא להם בהפתעה מבינה ? כמובן שאל תקחי את זה במובן השלילי ואני מאוד מבינה אותך כי המנהלת שלי של הפנימייה לשעבר חולה גם בסרטן ומה לעשות ? זו מחלה מאוד קשה ובכל זאת אין הכל ביד ה' וכנראה אימך הייתה מלאך שאהבה אותך ואת כולם וה' רצה אותה .. ככה זה ה' לוקח מאיתנו את כל האנשים האהובים עליינו והמקיסימים מכל !

../images/Emo205.gifיאאאאאא../images/Emo12.gif

איזה מסכננהה יוו
משתתפת בצערך
תספרי בבקשה את כל הסייפפוור! ;(

../images/Emo220.gifדידוששליי?!

אני אוהבתתת אותך כול כךךך ומה שאמרתי לך באייסי ?! אני באמת מתכוונת לזנ מושלמתת! ומיכלל!? אני משרשרת נכוןן! פטל3>

למעלה