כנסו

כנסו

אני מצטערת, בזמן הקרוב אני לא אכתוב כאן.. יש לי מלא חץ בלימודים, מלא אבל מלא מריבות עם ההורים! ואני לא יכולה יותר! הכל בבת אחת.. וגם עוד שיש פה בנות כאלה מרגיזות שחושבות מעצמם כאילו מי הן.. יש פה עוד קנאיות ומגעילות וחושבות שהכל פה של אבא שלהן וגאותניות! שאי אפשר יותר.. ובטח פה אפחת לא תבין אותי.. כבר אינלי חשק לכתוב פה... כי זה כזה מגעיל ודוחה להשאר במקום שחושבים שאתה זבל=/ אז אני לא עוזבת.. אבל גם לא נשארת.. אני לא אכתוב פה בזמן הקרוב [[שבוע, שבועיים, חודש או יומיים]] ואני לא מגזימה.. יש פה בנות כאלו.. עם קטעים כאלה מעצבנים שבאלי להרוג אותםם.. כאילוו... מה הן חשות מעצמן? מלכות של הפורום? כאילו מי הן בכלל? ולאפחת מפה אין שום זכות להעליב אותי או לפגוע בי! ומנהלות..: בבקשה תשאירו את ההודעה לא משורשרת.. אני רוצה שכל הבנות יראו אותה! ויעשו חשבון נפש עם עצמם ועם איך שהן מתנהגות. אמרתי את שלי

כי אם כןןן....

רק שתדעי שאני לא רבתי איתך ולא כלום פשוט לא הצדקתי את מה שאמרת זה הכל.. עדיין אווווהבבת

../images/Emo20.gifמה יש להגיד ?!

אנלא יודעת אם אני חלק ממה שהיא אמרה, אבל אם זה מה שהיא חושבת חופשיי למה לא תוציאי את כל מה שאת חושבת מאמי, אפחד לא העליב אותך או שאם כןן אם זאת אני או משוו סליחה, את לא חייבת להיות חברה של מי שהעליב אותך ואת לא חייבת להיות חברה של כל אחת כאן, לא רוצה את לא חייבת ספיר, ומקווה שתיסתדרי עם ההורים שלך והמשפחה. אם את רוצה עזרה ממני את יודעת טוב מאוד איפה למצוא אותי. ואם את רוצה להגיד לי משו בקשר למה שהגבתי לך, מקודם על המריבה של דילב, מסר/איס/מסנג'ר ואפילו טלפון אם יש לך אותו . בכייף אני יעזור לך בהכל. יום טוב ובהצלחה במבחנים:) נופר !

טוששש

New member
../images/Emo221.gif ספירי?

אני לא כל כך מעודכנת,אבל זאת החלטה שלך. בקשר ללימודים ולמשפחה, אם יותר מידי לחוץ לך, אולי עדיף שתעשי קצת פסק זמן (אבל לא להיסחף, תחזרי מהר
) תנסי לחלק את הזמן איך שנוח לך,זה לא קל עכשיו עם הלימודים. בכל מקרה,אם הייתי אחת מהבנות, סליחה. ולא שווה שתעזבי בגלל אף אחת, את פה קודם כל בגלל הבנים. אוהבת

ספיר??

מה קרה? מה התכוונת אליי? מה עשיתי? שתדעי שאני אוהבת רק אותךך אשתי היפהה!! חיימ'שלי?!! מי עשתה לך,מה???? סמכי עליי.. כשתתחברי לאייסי תספרי לי? אוהההפפת!! =))

ספירוש כנסי....

עד עד שאני פע את עוזבת לי???:( למה ממי???? אה אופס בעצם לא עוזבתתת אבל גם לא נשארתתתתת אל תלכי בקשה.... מקווה שאני לא עשיתי כלום כי לא נראלי שעשיתי משווו ואם כה תגידי ממי אבל לא נראלי חחחחחחח טוב מממייי אוהבתותךךךך =דמושית יוסף=

../images/Emo113.gifספירווווש?!

תדגישי את שחלק מהבנות אולי מעצבנות... [[האמת שאותי אפ'חת לא עצבנה ואת כווולן אני אוהבת]] וכשיצא לך?! תרשמי :]] גם לי יש מלאא לחץץ בלימודים והכלל היה לי ויש לי השבוע 4 מבחנים --2 היו ונשאר עוד 2 ועוד מלא בחנים למשל מחר יש לי 3 :\\ אבל שיוצא לי אני רושמת אוהבת אותך הכי הרבה שבעולם :]] מיכלושש

ספירוש חמי שלי כנסי ומהר...

כןן מבינה אותך גמלי יש המון המון לחץ הלימודין והרבה בחנים בקיצרו ניראלךך מי חושב שאת זבל??... מה פיתאוםם אני יהרוגג אותוו תאמיני לי שאף אחד לא חושב ככה ועם את חושבת שדילב אז לא טוב ברור שלא דילב הנשמה הזאת חח וגם לא נופר בקיצור אני לא יודעת למי את מיתכוונת אבל הוא לא שווה אותך אחותי א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך יפשליי ותיכתבי הרבה בישביליי כיי את יודעת שאת חלק מהחיים שלי חעחעע אוהבת אותך דושה יוסך שלך..

../images/Emo55.gif בנותת!!

גם אני לא אכתוב פה הרבה אבל כשתהיה לי הזדמנות אני אכתוב..
אוהבת אתכן!!! ליטל
ואם אושרי כותב שיגידו לי !!
יום טוב לכולן

hen love noli

New member
ספירו'שש כנסי

גם לי יש מלא לחץ בלימודים ומבחנים והכלל אבלל לא לכתוב פה?!יהיה לך קשה חח..תעשי הפסקות ככה בין לבין אבל אנחנו ניתגעגע אליך המוןןן ומי התייחס אליך כמו זמן מי??אני יראה לו מזההה הבן אלףף הזה.. תאמיני לי שדילבב בטוח שלא.. אבל שמעי הכל בא מאהבה יענו חברותת לא הם לא מתכוונות באמתת אנחנו כולם כאן חברות ואנחנו לא צריכות לריב..אז סמכי עליי הם אחת כאן לא התכוונה ברצינותת מקווה שהפנמתת ותכתבי פה מדי פעם לא שבוע ולא שבועים פעם ביום איך שאת רוצה..מתי שנוח לך.. אוהבתת אותך עד לשמיים ובחזרה.. חנו'ש

למעלה