כנסו ... !

כנסו ... !

במשך שנה קראתי כאן ת'הודעות ולא הגבתי ... עברה שנה קשה בכל הקשור לרישיון..אבל עכשיו גם אני נהגת חדשה :]]] אם יש לך טיפים, הארות או כל דבר אחר שיכול לתרום אתם מוזמנים לשרשר ..

buda11

New member
תיזהרי

מאנשים בעלי מדים כחולים שנסעים ברכבים כמו: סובארו B4 , סקודה אקטביה ,מאזדה 323 וכו חח והכי חשוב תסעי בזהריות

lsd600

New member
רק בגלל שאני לודאי , האא?../images/Emo13.gif

כאן יש משטרות עם לוחיות דו ספרתיות בלבד (המניאקים שבמניאקים)... אבל החוק בידיים..

buda11

New member
חח אמאאלההה

תרחק ממני!!!! יסמוי חח סתם אחי.. איפה אתה מתנדב בדיוק??

lsd600

New member
איפה כתוב שאני מתנדב?

לא זוכר שאמרתי דבר כזה...

lsd600

New member
חחחח לא...

הוא אמר שזה רק למי שיש מדים כחולים ונוסע במכוניות מאזדה 323, B4 וכו' וכו'... אבל- לא כל מי שעונה על זה הוא שוטר... לי יש מדים כחולים. זה אומר שאני שוטר?

תיזהרי בגשם../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

במיוחד בעיקולים בגשם, ותתיחסי לכל גשם כאילו זה הגשם הראשון (והוא הכי מסוכן), ואם את מחליקה (חלילה וחס) את תבלמי חזק, ותסובבי את ההגה עם כיוון ההחלקה. והכי חשוב- שימי חגורה תמיד!

Superdror

New member
את אחיתופל אתה מכיר?../images/Emo128.gif

הוא מת ממזמן, חבל שהעצות שלו לא מתו איתו. תעשה טובה, אל תנסה ללמד אנשים נהיגה בהתכתבות ואל תתן הסברים שגויים, תטעה אנשים ותסכן את חייהם. יש כמה סוגי החלקות, יש לתרגל וללמוד כל מקרה לעומק - ואת דרך התיקון. אגב, הייתי מציע גם לך להפרד מה"תורה" שהרצאת פה. מי שרוצה ללמוד איך לבלום בכל מצב ואיך להעריך כל מצב - שיקח קורס נהיגה מתקדמת. בנוגע לנהיגת חורף, הכל כאן.

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif

לבלום חזק ולסובב את ההגה עם כיוון ההחלקה?! מי לעזאזל לימד אותך נהיגה?

אופס../images/Emo104.gif

את=אל (התבלבלתי) (איזה פאדיחות
)

למעלה