כנסו

כנסו

יש לי אמא שהיא הבנאדם הכי מעצבן בעולם לא יודעת למה באתי לפה אולי בגלל שבתת-מודע אני לא רוצה לכעוס עליה ורק אתן יכולות לעזור לי להעריך אותה יותר אבל לפעמים זה נראה כ"כ בלתי אפשרי.. לא איכפת לה ממני ב-כ-ל-ל! וכשאני אומרת בכלל אני ממש מתכוונת לזה אם היא שואלת מה שלומי זה לפי מצב רוח שלה ולא ממש איכפת לה כי לא משנה מה אני אגיד זה גם ככה לא מעניין אותה לא איכפת לה מכלום ולפעמים היא אפילו מזיקה לי אני לא יודעת אם היא עושה את זה בדרך עקיפה או ישירה עם לשים לב או בלי זה פשוט משגע אותי אם אבא שלי מנסה לעזור לי במשהו שהיא לא יכולה מבחינה נפשית או אנלא יודעת מה היא תמיד תעמוד שם ותפריע ולא מתוך רוע אלא מתוך חוסר שכל או איכפתיות כלפיי כיאלו שהיא יכולה להעמיד את העקרונות שלה מעל הכל אפילו מעל המצב של הבת שלה וזה מעצבן כי לפעמים זה נראה שלאמהות אחרות תמיד יותר איכפת והן יותר דואגות לבנות שלהן.. לה לא יזיז שבוע שלם בלי לראות אותי או לדעת איפה אני ומה אני עושה וזה כ"כ מטריף אותי זה משגע אותי שלא איכפת לה ממני וזה מכעיס וכעס מביא שנאה ואני מאשימה אותה בכל מיני דברים שהיא כן אשמה בהם ואז אני מרגישה רע כי זו אמא שלי בעצם אבל באמת כשאני מסתכלת אחורה אני רואה שאם היא הייתה עושה דברים כמו בנאדם נורמלי המצב לא היה ככה כמו שהוא עכשיו והיא אשמה במה שקורה ושוב זאת אמא שלי ולפעמים אני מרגישה כ"כ זוועה עם מה שקורה אבל זה לא באשמתי ואולי כן.. וזה משגע אותי כל יום כל היום רק זה לא שום דבר אחר אל תנסו להבין לעומק פשוט תקראו בצורה הכי פשוטה ותביאו חוות דעת

שני יקרה.

אין לי ספק שנכנסת לפורום הזה מתוך מצוקה, ולא מתוך כוונה אחרת. יחד עם זאת, אני חוששת שהפניה שלך פחות מתאימה לפורום שלנו. לבקש מהבנות כאן, שכל כך כואבות את היעדר אימן בחייהם, לבוא ולנמק לך איך להתעלות על הכעסים, נראה לי קצת בבחינת "לזרות מלח על הפצעים". דיון יותר נרחב בנושא הזה תוכלי לקרוא בקישור זה. שוב, אני בטוחה שלא היה בכוונתך לפגוע. מי שלא היה בנעלים שלנו, קשה לו להבין בדיוק במה מדובר. וכדי לא להשאיר אותך בידיים ריקות, אני מציעה לך לפנות לפורום אחר שיותר מתאים. למשל - הורים וילדים מדברים. בדף הבית שלנו תוכלי למצוא עוד קישורים לפורומים שאולי יוכלו להיות לך רלוונטיים [כו האתרים של סה"ר], וייתכן שנוספו לאשכול משפחה בתפוז גם פורומים נוספים רלוונטיים. בנוסף, את כמובן מוזמנת לעיין בהודעות, במאמרים, ובדברים מפרי עטן של חברות הפורום, ואין לי ספק שתוכלי לקבל מהם בעצמך איזושהי פרופורציה למצב שאותו תיארת. מקווה שאת מבינה ואינך נפגעת, ומאחלת לך שהחסים ביניכם ישתפרו.

שני...

אמנם קשה מאד לומר לך מי ומה כי כמו שסקאלי אמרה זה באיזשהו מקום ``לזרות מלח על הפצעים`` אבל היתי בכ``ז אומרת, מציעה וממליצה שתפני ליועצת או מגשרת. וכמובן יש גם את הפורומים היותר מתאימים שיכולים לעזור.מקווה שלא נפגעת.

למעלה