כנסו!

ליאל666

New member
כנסו!

היי.. זוכרים אותי? (מקווה שכן) חח.. טוב אז ככה.. מכיוון שאני חדשה ולא מכירה פה כל כך ת'חבר'ה הייתי רוצה לדעת כמה דברים! אז הנה שאלון קצר! תענו! שם: מין: גיל: עיר מגורים: זמר אהוב חוץ מעידן: שיר אהוב: (לא משנה של מי) למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? מקווה שנהנתם לענות.. ומקווה שגם אחרים יכירו אתכם קצת יותר! ביי...

ליאל666

New member
תיקון!

זמר אהוב חוץ מפלוריסיינטה.. חח.. בדיוק חשבתי על עידן יניב.. חח.. סליחה!

ליאל666

New member
עונה לעצמי..חחח..../images/Emo8.gif

שם: ליאל מין: אין.. סתם.. חח.. מה נראה לכם? נקבה! ברור שבת! (המין השולט!!) גיל: 12.5 עיר מגורים: לוד זמר אהוב חוץ מפלור: יש מלאא... דניאל זילברשטיין (הכ!ס!ן), עידן יניב (המלאך), ג'סי מקרטני (המדהים!!)... שיר אהוב: (לא משנה של מי) יש לי כמה! של פלור, כל השירים! של דניאל, "זמן" !! של עידן, "חושב עליה" !!ויש עוד מלאא... למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? כי קוראים לי ליאל, ומס' המזל שלי הוא 6 אבל "ליאל 6" היה תפוס.. ו"ליאל66" לא.. אבל יותר אהבתי 3 פעמים 6 כי זה כמו של השטן! וזה מגניב! (חח.. אני לא מאמינה בזה!) אבל 6 זה מס' המזל שלי הכללי וזה ככה יצא! (בקיצר!!) מקווה שנהנתם, ולמדתם! ליאל! נ.ב. תענו גם אתם!

ש ק ד וש

New member
עונה!../images/Emo9.gif

שם:שקד ממן מין:בת גיל:11 עיר מגורים:מעלות זמר אהוב חוץ מפלוריסיינטה:הראל סקעת שיר אהוב: (לא משנה של מי) פלוריסיינטה - Un enorme dragón למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? הכינוי שלי הוא כזה כי זה השם שליי!

stavi555

New member
עונה...../images/Emo210.gif

שם:סתיו מין:בת גיל:12 וחצי(עוד שבוע 13!!!
) עיר מגורים:חלון זמר אהוב חוץ מפלור:כריסטינה אגילרה שיר אהוב: (לא משנה של מי)יש מלא
למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש?לא יודעת...חחח

פלורותם

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם:רותם
גיל:14 וחצי עיר מגורים:תל אביבבב זמר אהוב חוץ מפלור:אממ..הילאריי..להקת RBD...יש הרבה..
שיר אהוב: (לא משנה של מי)יש המוןן אני לא יכולה להגיד 1..
למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? זה כאילו השם שלי עם פלור כי אני רק בפורום הזה (פלוריסיינטה) אז זה מתאים..

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שם:
עדי
14
עיר מגורים:
ראשל"צ
זמר אהוב חוץ מפלוריסיינטה:
מי אמר שפלוריסיינטה?
אממ ארוואי ורן דנקר אם זה נחשב.
שיר אהוב: (לא משנה של מי)
אין אחד...
למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש?

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifחע

שם:אדוה מין:נקבה גיל:17 וחצי עיר מגורים:קיבוץ בצפון זמר אהוב חוץ מעידן:אע?נגיד שלהקה אהובה אממ רד הוט שיר אהוב: (לא משנה של מי)wonderwall-oasis למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? אני נמוכה וקיבוצניקית, לא צריך להיות טיפש כדי להבין.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאניי

שם:
רוני מין:
ת"א זמר אהוב חוץ מפלור:
פלור היא לא הזמרת האהובה עליי
אממ הילארי דאף שיר אהוב: (לא משנה של מי)
וואו יש כל כך הרבה למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש?
סתם, פעם היה לי קלמר שהיה כתוב עליו funky friends והוא בדיוק היה מולי כשחיפשתי כינוי מגניב
אז שיניתי אותו קצת וזה מה שיצא...

אני../images/Emo9.gif

שם: אביטל:]
, נו ברור שאני בת.. ראיתם פעם בן ששמו אביטל?
עיר מגורים: חולון
זמר אהוב חוץ מעידן: איוווווווווו עידן
שיר אהוב: יש כל כך הרבה..
למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? בתדודה כוש זה סתם כזה חחח כולם שואלים אותי מה זה הכינוי הזה.. סתם ידיד שלי הכריח אותי פעם להרשם לפה לפורום יוני בלוך ובגלל שהיינו מין חבורה כזאת של שלושה שחורים מאושרים הוא וחברה שלי היו אח ואחות כוש ואני בתדודה כוש כי אני הצטרפתי אחרונה
וזה הסיפור עם בתדודה כוש

Romibz

New member
עונה........

שם: רומי מין:נקבה גיל:13 ו8 חודשים עיר מגורים: ------- זמר אהוב : אמממממ לא יודעת אני אוהבת את יהודית רביץ אבל לא הייתי אומרת שהיא הזמרת האהובה עליי. שיר אהוב:לא יודעת......... (לא משנה של מי) למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?כי קוראים לי רומי (באנגלית romi) ו- bz זה ראשי תיבות של השם משפחה שלי.

DiRtY BaTeLL

New member
עונהההה../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

שם: בתאל
זמר אהוב חוץ מעידן: לא חשבתי עליו......וברור שכריסטינה אגילרההההה
שיר אהוב: (לא משנה של מי) יש מלאאאאאא למה הכינוי שלך הוא דווקא זה?, מה הפירוש? אממ כי אני פשוט אוהבת מאודד תשיר של כריסטינה dirty
אז אמרתי למה לא ניקרא לעצמי dirty ונוסיף batel שזה השם שלי ומה קיבלנו? dirty batel זהו

yoavn19

New member
לליאל 666 - באמת נזכרת להגיע!

באמת נזכרת להגיע לפורום בדיוק שהעונה נגמרת בכל מקרה הוא מת אז זה לא ממש נורא...

למעלה