כנסו!

בררוש

New member
כנסו!

שלוםם ! תקשיבו אני לא בפורום ואולי אני יהיה חח נראה אני אולי ימשיך לכתוב פהה ! פעם ראשונה אני רושמת בפורום הזהה [נכנסתת ~!? לא חח נכנסתי כבר מלא פעמים לפה ! ] אז ככה.. נכנסתי כדי לספר לכםם משוו .. אתמול הייתי בקרית גת והיה הופעה של יוסי עדן, הגיים בויז [שאני אוהבת אותםם נורא] , ו.. עידן יניב שאני חולה עליוו !! היה הכי כייף בעולם הוא שר איזה 20000000000000000 שירים חחח טוב שלא היגזמתי חח הוא היה על הבמה איזה שעתיים חח כפרעליוו , הוא שר חושב עליה [השיר הכי מוכר בעולם], מבקש רק לשמוח ועוד שירים שלו אני כבר לא זוכרת וגם שירים של זמרים אחריםם מוכריםם חח הוא לא ירד מהבמהה שעתייםםם איזהה מאמיי ! וקיבלתי גלויה שלו והוא חתםם עליהה אעעע איזה חמווווווודדד אמאאאאאאאאאאאאאא1 סתם רציתי לשתף אותכםם מקווה שההודעה לא מיותרת ותיקראוו =] מחכה לתגובות !, בר !

בררוש

New member
איזהה תגובות איזה חמודותת ! ממש

יאלללללללללה לההההגיייייייייייייייב!

כיף לך../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת.. אני מחר בע"ה הולכת להופעה שתיהיה בת"א ואני יפגוש אותו.. סוף כל סוף אחרי הרבה זמן חחח ספרי איך היתה ההופעה אתמול? יש לך תמונות? ועידן גם חתם לך אז עוד יותר טוב חחח שמחה בשבילך מותק.. ושתיהיה לך התמכרות נעימה כאן בפורום. מקווה לראות אותך פה פעילה, שיהיה לכולםםם לילה טוב

למעלה