כנסו... למי אתם חושבים שקלי קלארקסון דומה? את מי היא מזכירה לכם ?
K Kelly B New member 23/5/06 #2 answer לי היא מזכירה לפעמים את ג'ניפר אניסטון ולפעמים גם את אשלי ומרי קייט אולסן....יש עוד מישהו שחושב כמוני? חחחחחחחחח
answer לי היא מזכירה לפעמים את ג'ניפר אניסטון ולפעמים גם את אשלי ומרי קייט אולסן....יש עוד מישהו שחושב כמוני? חחחחחחחחח
K Kelly B New member 23/5/06 #18 החבר לשעבר של קלי? דרך אגב זה שבתמונה איתה פה זה גרהאם החבר לשעבר שלה? חחחחחח למישהו יש תמונה יותר נורמלית שלו להראות לנו? מאיפה הגרהאם הזה הגיע בכלל הוא מפורסם הוא משהו?
החבר לשעבר של קלי? דרך אגב זה שבתמונה איתה פה זה גרהאם החבר לשעבר שלה? חחחחחח למישהו יש תמונה יותר נורמלית שלו להראות לנו? מאיפה הגרהאם הזה הגיע בכלל הוא מפורסם הוא משהו?
א איוששש5000 New member 23/5/06 #21 זה הדויד הזה.. ששבר לה את הלב וזה.. גרהאם קולטון הוא זמר רוק ויש לו להקה על שמו.. הנה תמונה שלהם ביחד ודרך אגב כבר מזמן אמרתי שהיא דומה לג'ניפר אניסטון חח
זה הדויד הזה.. ששבר לה את הלב וזה.. גרהאם קולטון הוא זמר רוק ויש לו להקה על שמו.. הנה תמונה שלהם ביחד ודרך אגב כבר מזמן אמרתי שהיא דומה לג'ניפר אניסטון חח
I ICדרוש New member 23/5/06 #8 ../images/Emo80.gif../images/Emo2.gifO god!!! NO!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
../images/Emo80.gif../images/Emo2.gifO god!!! NO!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
K Kelly B New member 23/5/06 #19 ? זהו נכון אבל את יודעת למה זה בגלל התספורת אני חושבת... סתכלי מקרוב כי בפנים היא לא דומה רק בצורת שיער...
? זהו נכון אבל את יודעת למה זה בגלל התספורת אני חושבת... סתכלי מקרוב כי בפנים היא לא דומה רק בצורת שיער...
R Rachel47 New member 23/5/06 #20 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifיוו נכון../images/Emo15.gif למרות שזה בעיקר בגלל השיער הופוזה (זאת פוזת הילארי דאף מובהקת )
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifיוו נכון../images/Emo15.gif למרות שזה בעיקר בגלל השיער הופוזה (זאת פוזת הילארי דאף מובהקת )