תמונה מספר =>1<= הכי יפה...
נ נויוש love ביחוש New member 16/4/06 #29 איזה מהמםםםםםםםם 3333 נוליתתתתת?! כמה זמן לא נכנסת לפה כבר?! למה את לא נכנסת??? =[
נ נויוש love ביחוש New member 16/4/06 #32 חחחחחחחחחחחח שאושרי לא הבין מה הם ר צו מ'נו חחחחחחחח יאו זה הזכיר לי ת'רעיון חחחחח
ה הדר סנדלר חמי2 New member 16/4/06 #33 חח נויייי יפהה שליי למה החלפת כינוי .?? אאבלל גםם יפהה... מתהה עליךיךך אהובבתיי.. אהה ותמייי.. אני נולייתת.. יעניי כינויי שליי
חח נויייי יפהה שליי למה החלפת כינוי .?? אאבלל גםם יפהה... מתהה עליךיךך אהובבתיי.. אהה ותמייי.. אני נולייתת.. יעניי כינויי שליי
נ נויוש love ביחוש New member 16/4/06 #36 חחחחח חולה עלייך סתם היה לי משעמם ו רציתי להביע את אהבתי הרבה לאביחי חחחחחח סתם אבל היה לי משעמם אז שיניתי כינוי! מתה עליךךךךךךךך
חחחחח חולה עלייך סתם היה לי משעמם ו רציתי להביע את אהבתי הרבה לאביחי חחחחחח סתם אבל היה לי משעמם אז שיניתי כינוי! מתה עליךךךךךךךך
K KiSs KiSs KiSs New member 16/4/06 #39 נוי?! רק עכשיו קלטתי שזאת את!!! שנים לא הייתי פה..ו..לא ידעתי שהחלפת כינוי ו...ה::י::ת::ג::ע::ג::ע::ת::י... לאב יוווווווווווווו
נוי?! רק עכשיו קלטתי שזאת את!!! שנים לא הייתי פה..ו..לא ידעתי שהחלפת כינוי ו...ה::י::ת::ג::ע::ג::ע::ת::י... לאב יוווווווווווווו