כנסו

כנסו

היתה לי הרי התלבטות בין תקשורת לאנגלית-למי שזוכר ולאחר חבטות ומחקרים באינטרנט-קראתי המון כתבות וכו... הבנתי מה תופס מקום ראשון-האנגלית. אבל התקשורת לא עזב אותי, קצת ישב לי על המצפון-לא ברור למה זה תואר בהחלט מעניין, ובטוחה שמוסיף, אך אין איזה תפקיד ספציפי שאני רוצה לעשות אותו וחושקת בו, הלימודים עצמם, התואר עצמו מענין מאוד. ולכן, אני רוצה לעשות תואר ראשון באנגלית. ואחכ במידה וארצה תואר נוסף-בפתוחה אעשה-לפי קצב שלי או שאקח קורסים שקשורים לתקשורת. שאלה: א. למה לדעתכם אני כל כך רוצה לשלב בין שני העולמות (מענין אותי לדעת) מבחינתי התקשורת "זה בקטנה" זה התוספת-השדרוג איך שאומרים. ב. שאלה מוזרה אך, מה ההבדל אם יש לי שני תארים ראשונים, או ראשון ושני. ג. זה נראה לכם בלתי אפשרי? הרבה עושים תואר בפסיכולוגיה ואז ביעוץ ארגוני למשל, אני רוצה מקום ראשון אנגלית ואז תקשורת.

את יכולה

לשלב גם לימודי תעודה במהלך או לאחר התואר בתקשורת. יש את כותרת,וחשיפה למשל.ותוכלי גם לשלב בין תקשורת לאנגלית. כגון במקומות שדורשים ידע באנגלית. גם אני מאוד אוהבת תקשורת. בלימודיי בפתוחה לקחתי כקורסי בחירה גם קורסים בתקשורת. מאוד מעניין.אך זה לא מקצוע שבו אני רוצה לעסוק.אולי אולי בתור משהו נוסף.

בדיוק ../images/Emo24.gif

את מתכוונת שבמהלך התואר באנגלית לעשות קורסים שקשורים לתקשורת-בחשיפה או כותרת נכון! ואפילו אחרי זה קורסים בתקשורת, ואם ארצה אפילו תואר ב"ה. ואם לא אצטרך תואר אז רק קורסים. איזה אושר! פשוט חשבתי שבגיל 27 זה כבר זקן לעשות עוד תואר לאישה לא? בכל אופן זה לא ענין של שאלה בכלל אנגלית מקום ראשון תקשורת-בונוס לרזומה, בנוסף!

מה פתאום זקן!

אף פעם לא מאוחר ללמוד! אני התחלתי לחפש מקצוע קצת מעל גיל 26! לאחר שמה ששאפתי אליו ולמדתי בתחילה לא מצאתי כמתאים לדרישותיי. אך מה שחשוב שתעשי בגיל זה,זה לרכוש ניסיון תעסוקתי! אני העדפתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה כדי להמשיך להתפתח מקצועית. אך,את יכולה למשל,לעסוק אפילו מעט זמן בשבוע במשהו. כדי לצבור ניסיון!

בקשר לתקשורת

אני גם ביררתי על תחום זה פעם. ניגשתי לחשיפה.יש לי כשרון כתיבה וחשבתי לממשו,בצורה מסויימת.(כמשהו נוסף בעיסוקיי). אך בשיחה שערכתי עם אנשים מהתחום נאמר לי שזה להיות מעודכן ולדעת ולהביא את החדשות מהשטח.(חשבתי להוציא תעודה בכתיבה עיתונאית) זה יכול להיות מאוד מעניין למי שאוהב את זה.אך כרגע זה לא בשבילי. אולי מאוחר יותר,אי פעם. חשוב שתבדקי בשטח שאת רוצה מה הדרישות של המקצוע. ויש מגוון מקצועות בתחום התקשורת שאת יכולה לשלב בהם את האנגלית. פשוט לא רק להירשם לקורס מקצועי זה או אחר,אלא לברר בשטח מה צריך לעשות בתחום זה.ואם זה מה שאת מעוניינת. כי יש מגוון מקצועות שיכולים לעניין אותך בתחום.

roigr

New member
זקן ?

אני מכיר אישה בת 45 שעושה עכשיו תואר שני במנהל עסקים. אני גם יודע שהתארים לפילוסופיה שופעים באנשים עם מקצוע שהחליטו להמשיך בגילאים 40,50 ו-60 לתארים (בפילוסופיה).

למעלה