כנסו..

• פותח הנושא r0tm
  • פורסם בתאריך

r0tm

New member
כנסו..

משהיא אמרה שאנחנו {זהבית, אני} מבריחות.. אז בשביל שאני לא אבריח יותר.. אני עפה מהפורום.. ש"ש... ביי.. רותם

r0tm

New member
אני כן..

אין לי מה לחפש פה.. אני משתלטת או לא יודעת מה היא אמרה.. בסה"כ-דברנו בכללי-זה לא זה שכתבתי לך הודעה שרק את תראי.. דברנו עם כולם.. אז איך שלא קוראים לך{זאתי שכתבה את מה שכתבה} תרגיעי.. ומהר.. ומי שהלך{שאין לי שמז מי אמרת} לא הלכה בגללנו.. אז.. חלאס.. ביי..ותודה..

Angel On Earth

New member
כן!אתן כמעט הברחתן את שיר!

היה הרבה יותר טוב בפורום לפני שהשתלטתן!

dragonit12

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

אתן לא הולכות אסור לכן אל תתיחסו למה שאמרו פה אוקיי? ההקשה אל תלכו תישארו הפורום מת בלעדיכן הפורום שומם אתן היחידות שהצלחתן להחיות את הפורום אל תלכו אני מתחננת אליכן

Angel On Earth

New member
היחידות שהחייו את הפורום?!

משחקים,יצירות לפורום וכו' הכותרת הזה:~מבצע החייאת הפורום~,מוכר לך? אני פתחתי את ההודעה הזאת! אתן לא החייתן את הפורום הזה!אתן הצפתן אותו בהודעות מטומטמות!

r0tm

New member
שלומית..

שלומית, אני עוזבת לא אכפת לי כלום.. נמאס לי.. אני אדבר איתך במצ"ש.. {בעזרת השם} אני אוהבת אותך ומתגעגעת.. אם את יכולה תקשרי אלי במצ"ש.. וביי לכם-היה נחמד.. רותם

Roniii

New member
רגע, בואו נעשה כאן סדר../images/Emo91.gif

כולכן מוזמנות לדבר בפורום על מה שבא לכן, וכל תרומה לפורום מתקבלת בברכה. האיסור היחיד הוא לפגוע בגולשות אחרות (וזה יכול להיות באמצעות עלבונות, עיסוק בנושאים שעלולים לפגוע וכו'). אני אשמח אם תישארו ותנסו לפתור את הבעיות שעלו כאן, כי אתן, ואני מדברת על כולכן, הלב של הפורום הזה.

למעלה