כנסו מישהו יכול לכתוב לי מהם התסמינים של: 1) שבר מאמץ בכתף 2)בעיה עצבית בכתף תודה לעונים
ר רן365 New member 27/9/05 #1 כנסו מישהו יכול לכתוב לי מהם התסמינים של: 1) שבר מאמץ בכתף 2)בעיה עצבית בכתף תודה לעונים
מ מ י כ ל ג ו ר New member 27/9/05 #2 נראה לי שמי שיענה לך על השאלה הזו זה רופא העוסק בתחום ולא מטפל. הסיבה פשוטה,לאבחן זה דבר אחד ולדעת לטפל זה דבר שני. אז אולי יש מי שיודע את אחד התסמינים או כמה,אבל תשובה אמיתית,מלאה ויותר נכון מדוייקת זה רק הרופא. רפואה שלמה.
נראה לי שמי שיענה לך על השאלה הזו זה רופא העוסק בתחום ולא מטפל. הסיבה פשוטה,לאבחן זה דבר אחד ולדעת לטפל זה דבר שני. אז אולי יש מי שיודע את אחד התסמינים או כמה,אבל תשובה אמיתית,מלאה ויותר נכון מדוייקת זה רק הרופא. רפואה שלמה.
C csh018 New member 27/9/05 #3 רן שלום התסמינים שאתה מתאר מאובחנים רק ע"י רופא מומחה ובעזרת בדיקות מתאימות לרוב צילום. הטיפול יקבע ע"י הרופא. רפואה שלימה שלומי
רן שלום התסמינים שאתה מתאר מאובחנים רק ע"י רופא מומחה ובעזרת בדיקות מתאימות לרוב צילום. הטיפול יקבע ע"י הרופא. רפואה שלימה שלומי
ר רן365 New member 27/9/05 #5 חחחחחחח אבל בערך מניסיון אתם לא יודעים מה יכולות להיות סימנים של שבר מאמץ?
C csh018 New member 27/9/05 #6 חביבי שברי מאמץ לא נראים כלפי חוץ מרגישים את הכאבים!!!! זה הסימן כואב כואב ............. רפואה שלימה שלומי
חביבי שברי מאמץ לא נראים כלפי חוץ מרגישים את הכאבים!!!! זה הסימן כואב כואב ............. רפואה שלימה שלומי