כנסו!

אביבוש7

New member
כנסו!

אנשים תעצרו לשניה ותחשבו... הפורום לא נראה לכם שקט מידי, אתם לא שמים לב שחסרה פה מישי ולא סתם מישי, מישי מיוחדת..חח אוקיי אז כככהה אם עדיין לא שמתם
אז דיקו'ש חסרה, ואני אישית מתגעגעת, מה קורה איתכם אני לא יודעת... אני בטוחה שהיא נהנת אבל גם מתגעגעתת.. מושי אני מתגעגעתתת המוניםםם נשמתי! אנשים מה איתכםםם?... אתם לא שמים לב שהיא חסרה??? מושמוש תראי גם שאת לא פה חושבים עלייךך!!

melody100

New member
אוי ברור ששמים ../images/Emo23.gif ותאמיני מאמי

כולנו מתגעגעים בטירוף!!! דיקוש אז אם את קוראת את מה שכתבנו (ואת לא קוראת חחח) אז תדעי שאנחנו מתגעגעים אליךך ומתים עליך!!!! מקווים שאת נהנית באילת!!! ביוש מאמי

חחחחחחחח ח=ז=ר=ת=י

תודה רבההההההההה לכולם איזה מתוקים אתםםםםם אני פההה מתה מגעגועים וחיכיתי כבר לרגע להגיע הבייתהה ולהיכנס לפורוםםםםםםםם באמת שקט פה אה?!!? חחח התגעגעת המוןןןןןןןןןןן מושיייייייי לאב יו!!! אני פההההההה ועכשיו אני אעיר אותכם קצת ... יאללה בלגניםםםםםם ומחררר אני אשתדל לספר חוויות מאילתת .. אוהבת אותכם

k a b o o k

New member
דיקוש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מחר אני כבר אטריד אותך בלי סוף במסנג'ר
מקווה שנהנת מדהימונת
מת עלייך
ולא, לא שקט פה דווקא
, אבל שאת פה, יהיה עוד יותר רעש

חחח צודקק

אבל צריך להרעישששששששש.. בלאגניםם עוד כמה דקות מאיוש במגרש כדורגל.. אני זזה להקליט למחשב ואז לשלוח למי שרוצהה נדבר אחר כך יניבי לאב יו

דיקוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif חזרת../images/Emo70.gif

יו איזה כיף
היה משעמם בלעדייך
כנסי לפה ותראי מה עשיתי בשבילך
מתה עלייך מושמוש

נ.ב הגבתי על השיחה

שנפתחה גם עליי איכשהו למעטה יותר בקשר ליום כיף שלי עם מאיוש ועל שרית חדד וכל זה המעוניינים מוזמנים לקרוא... לאב יו אול

הדרוס

New member
היי דיקלה!! יופי שחזרת!! כנסי שניה

גם אני הייתי באילת וחזרתי ביום רביעי בלילה... את נסעת ביום שלישי?? כי מאיה הופיעה שמה בערב של יום שלישי אז היית בהופעה?? כי אני הייתי ואת תוכלי לקרוא את החוויות שלי מההופעה ועל זה שהיא הייתה במלון שלי בהמשך הפורום כתבתי את זה... שמחה שחזרת ומקווה שנהנית

הייי

לאא אני הגעתי ברביעי בבוקר.. ולא הצלחתי להגיע למאיה.. התבאסתי נוראא וקראתי כבר על החוויות שלך ואנ ישמחה שנהנת אבל לי אמרו באילת שמאיוש ישנה במלכת שבא.. ולא ברוייל ביץ'.. אבל גם ככה אל ההיה עוזר ליכל כך . .שמחה נורא שנהנתת מי כמוני יודע כמה כיף זה כל החוויות האלו עם מאיוש..!!

הדרוס

New member
אוי חבל שלא הגעת...אבל את כבר

פגשת אותה יום שלםםםם........חח וזה בדוק שהיא הייתה איתי במלון, גם הרקדנים היו שמה וגם השומר של המלון אמר לי וגם המפיקה שלה שהיא בלונדינית כזאת היתה שמה עם הבת שלה שגם דיברה איתי... ומאוד מאוד נהניתי...היה פצצותתתתת

למעלה