כנסו ~~

כנסו ~~

ב 20.7 אני עושה משהו בשער דומה לשל פזית לשעבר.. וגם חברה שלי עושה משהו כזה.. אתם מכירים את ויקו מהמורדים?! אני עושה כמו שלה בהופעה.. דיי זה כל כך מהמם... וגם אני צובעת תשער לחום בהיר ועושה פסים.. סתם רציתי לשתף אותכן בזה.. מה דעתכן?! - לא קשור אבל קבלו שיר פצצות - קובי פרץ-את כמו אש שמש של בוקר חיממה את גופינו מה שעבר עלינו שנינו ידענו שמש של בוקר ואני לוחש את כמו אשששששששששששששששששששששששששששששששששששש לידך הכל מואר ומרגש אש, חום כובש מה עוד אבקש הו אש, תבקשי ולך אתן כל מה שיש את כמו אששששששששששששששששששששששששששששששש אילו הכל היה תלוי רק בנו יש עוד הרבה דברים שלא טעמנו מלטף אותך ולך לוחש את כמו אשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש לידך הכל מואר ומרגש אש, חום כובש מה עוד אבקש הו אש, תבקשי ולך אתן כל מה שיש את כמו אששששש אין אין שיר אדיררר

GlitterKitten

New member
שיר לא מוכר חחחח

וויקו מהמורדים מושלמת!!!! אני מתה עלייה נסעתי לתל אביב לבית מלון רק כדאי לפגוש אותה וגם להופעה הלכתי רק כדי לראות אותה
ואיך שהשיער של פזית היה מדהים ביותר!! ונדמה לי שמה שהיא לא תעשה בשיער היא תיהיה יפה :) בקיצור...תתחדשי! לכי על זההה איזה שולטת היא!! --->

חן Y

New member
לנזכיר לך...ירדן!../images/Emo60.gif

והנה תמונה של ויקו מההופעה

נ-מ-א-ס לי!!!../images/Emo60.gif

נמאס לי מהשם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא נדבק אלי כל דקה!!!!!!!!!!!! מה עושים????????????????????????????????

GlitterKitten

New member
"גברת מנהלת"

חחחחחחח כן בטח קוראים לי ירדן :) אני אחפש כמה בשבילך

Love benja

New member
תתחדשייי!!!

גם אני רציתי לעשות אבל בסוף ויתרתי כי יש לי שיער מתנפח.. אז תגשימי את חלומי..חחח

למעלה