כנסו!!! יש פה סרטון פלאש כזה על דרדסים... אבל יש פה גם משהו על סאות' פארק! כנסו וחכו בסבלנות לקטע!
א אייל הצלם New member 5/6/03 #1 כנסו!!! יש פה סרטון פלאש כזה על דרדסים... אבל יש פה גם משהו על סאות' פארק! כנסו וחכו בסבלנות לקטע!
ס סער טובי New member 5/6/03 #2 טאולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה ענק זה היה!!!!!!!!! במיוחד הקטע עם סאות'פארק
א אייל הצלם New member 5/6/03 #3 כן אבל... אני יודע שתכעסו עלי שאני אומר את זה אבל... למה כולם כל כך מתלהבים מטאולי? מה כל כך מיוחד בה?
כן אבל... אני יודע שתכעסו עלי שאני אומר את זה אבל... למה כולם כל כך מתלהבים מטאולי? מה כל כך מיוחד בה?
מ מגבת מסטולית New member 6/6/03 #4 שום דבר.. מגבת מדברת שמכורה לסמים קלים, כל יום רואים כאלה בצרורות...
א אייל הצלם New member 6/6/03 #6 צלצול הפלאפון שלי הוא פאנקי טאון... אבל לא בגלל טאולי... בגלל שזה מה זה יפה!!! ומקורי
T Towelie™ New member 6/6/03 #7 טאולי! זה כ"כ אדיר! למה כולם שונאים את הדרדסים? אף פעם לא הבנתי למה יש רק דרדסית אחת.. איך יש כ"כ הרבה דרדסים אבל רק בת אחת? מה היא שוכבת עם כולם? לא הבנתי את זה.. אולי בגלל זה לא אוהבים אותם.. גררר... היי, היא שכבה גם דרדס סבא? אופס... קצת מגעיל, לא?
טאולי! זה כ"כ אדיר! למה כולם שונאים את הדרדסים? אף פעם לא הבנתי למה יש רק דרדסית אחת.. איך יש כ"כ הרבה דרדסים אבל רק בת אחת? מה היא שוכבת עם כולם? לא הבנתי את זה.. אולי בגלל זה לא אוהבים אותם.. גררר... היי, היא שכבה גם דרדס סבא? אופס... קצת מגעיל, לא?
א אייל הצלם New member 6/6/03 #9 מה אתה אומר את זה??? צריכים... לשלוח אותך ל: The Death Camp Of Tolarance