כנסו

כנסו

שלשום בלילה לא הצלחתי להירדם אז ראיתי ב3 בלילה בערוץ 33 בנדודי שירה סריקה על חייו של שלום חנוך ועל מסעות ההופעות שלו וגם אביב היה שם 3 דקות אבל אביב היה מאוד שולי שם עכשיו הבנתי כמה אני מעריך אמנים כמו שלום וכמו אביב דווקא בגלל שהם נישארים ונלחמים על מקומם הכי קל מבחינתם היה לפרוש בשיא, כמו שמשינה עשו הכי קל זה לפרוש בשיא ואז זוכרים אותך באור הכי טוב כמו האנשים שמתים בצעירותם הם ישארו צעירים לנצח אף פעם לא יראו אותם עם שיער לבן או מחלות שמקבלים לעט זיקנה לשלום היו סיבובי הופעות של 150 אלף איש שבאו לראות רק אותו אם הוא היה פורש באותו זמן הוא גם היה הופך לאליל כמו משינה אחרי התוכנית יותר הבנתי למה אני לא מתלהב מהאיחוד שלהם כמו שאר הארץ

אופססס

תתאלמו מהקטע עם אביב...
פירסמתי את הקטע שם של אביב בגלל שההודעה במקור מפורום אביב גפן

N a V e

New member
מה אתה אומר...

משינה התאחדו בשיא? ממש לא. הפירוק של משינה היה באוויר משהו כמו 2-3 שנים לפני שהתבצעה. השיא של משינה היה בתקופת העמותה לחקר התמותה ושיא הרגש. אומנם בהופעת הפרידה משינה נתנה את כל כולה אבל כבר עברה את שיא הקריירה... וחוצמזה... שלום חנוך ואביב גפן הם אומנים יחידים,כיצד הם יכולים להתפרק?! כל אחד מחברי משינה המשיך לעבוד לבד. וחוצמזה... תן לי דוגמא אחת ללהקה שהחזיקה כל כך הרבה שנים בארץ מלבד משינה.

שלום נחשב לאליל של הרוק

זה לא קשור בכלל לזה אם הוא פרש או לא תמיד יזכרו לו את השיא אם לא כולם אז לפחות המעריצים שלו

למעלה