כנסו!

כנסו!

אני רוצה להגיד לכם לא להפסיק את העבודה שאתם עושים!!! רומא לא נבנתה ביום אחד!אני בטוח שאם תמשיך הפעילות,גם כשאין בחירות,פעם הבאה יהיה יותר טוב.רק אל תשברו כי אני בטוח שהרבה היו מאמינים בכם,אם היו שומעים קצת יותר עליכם,כי בסך הכול אני לדוגמה בכלל לא זכור לי שראיתי תעמולה שלכם...אבל זה לא חשוב. חשוב להמשיך לעבוד ולא להישבר בגלל הפעם הראשונה.זה לוקח זמן.

ronen1981

New member
ידידי לא ילך להם.

כי הם טירונים פוליטים ואם הם ימשיכו באותו מגמה הם יכשלו שוב וכעת בכלל בגלל שהם מפלגה ישמרו בשבעים עיניים על האופן בו הם מגסים כספים ובכלל צריך לבדוק אם לא נכנסו לחובות בגלל הבחירות. הם עשו טעויות בטונות ואם הם לא ישכלו מהם אין סיכוי להם .

yoavl1

New member
אתה והטומי לפיד שלך...

לא חלפו אלא 12 שעות, והנה טומי כבר מכין את הקרקע ואומר כי יישב עם יהדות התורה בקואליציה (כי הם לא יהיה שרים) וכי אם יהיו טילים הוא ייכנס לממשלה עם ש"ס (מה רע בלתמוך מבחוץ?). אני מניח שזו הסיבה שכל הרשימה של שינוי מורכבת בעורכי דין. הם בטח עסוקים בלבדוק את התוקף המשפטי של ההבטחות שלהם לבוחרים. גועל נפש. אז השגתם 15 מנדטים. מעכשיו זו חובת ההוכחה שמוטלת עליכם.

אלדד27

New member
מאיפה הבאת את זה?

בוא נדייק: "יו"ר שינוי, ח"כ טומי לפיד, הודיע כי יסכים לשבת עם ש"ס בממשלה בזמן מלחמה. "אכנס לממשלת חירום עם ש"ס עם הטיל הראשון, ואצא עם הטיל האחרון", אמר לפיד." חוץ מזה, אם יש מישהו שטובת הכסא שלו חשובה לו יותר מטובת המדינה, הרי שזה מצנע ומפלגת העבודה בכלל. להם יותר חשוב לשקם את מפלגת העבודה, מאשר לשקם את המדינה; הם מוכנים להפקיר את המדינה לידי ליברמן ואיתם. פשוט חוצפה ובזיון ואין לי ספק שהעונש שהעבודה קיבלו בבחירות הנוכחיות הוא כאין וכאפס למה שהם יקבלו בבחירות הבאות, אם יישבו באופוזיציה ולא ינצלו את ההזדמנות ההיסטורית לממשלת אחדות חילונית.

ronen1981

New member
הסבר.

שינוי וטומי לפיד סבלו לקראת הבחירות מדמוניזציה איומה מקרב מפלגות השמאל והחרדים וטומי לפיד אדם חכם מאוד בנאומו לאחר הבחירת אמר כמה מילות הרגעה לציבור הדתי שיבינו שאין לנו דבר וחצי דבר נגדם ועל אותו העקרון דיבר על מצב היפותתי שבו יהיה מוכן אולי לשבת עם ש"ס וזאת שוב כדי להרגיע את הציבור החרדי . שינוי לא תשב עם ש"ס ולא עם אגודת ישראל והסיבות לכך הם: 1)לעיראק אין כמעט בכלל יכולת לירות טילים על ישראל ומה שיש האמריקאים ידאגו שלא יוכלו לרות אותם. 2)משך המלחמה המיועדת היא כמה שבועות לכל היותר ושוב קשה לי לראות את שינוי נכנסת לכמה שבועות ויוצאת להערכתי תישאר באופוזציה ותתמוך מבחוץ. 3)אמר דברים דומים יחסית בכנסת ה15 לגבי פיגועים ולא נכנס אלה הסתפק בגיבוי מבחוץ ולא תמך באי אמון בנושאים מדיניים של השמאל הקיצוני. 4)לדעתי לא יהיו אבדות בנפש מטילים גם אם יירו לישראל לאור יכולת ה"כיוונון הגבוה שלהם" ומערכת החץ ולכן שוב שינוי לא תכנס. 5)אחרון חביב אבל חשוב מעיין כמוהו שינוי לא תשב עם ש"ס או אגודת ישראל כי התחיבה לכך ואני מציע פשוט לראות מה קורה הלכה למעשה ולראות כי היא לא תשב ,ולע באמת אין חשק להתוכח עם ספקולנטים שיטענו שתשב כשלי ברור שלא וברור לי שעד לבחירות הבאות הציבור יראה שלא ישבה.

למעלה