כנסו!!!

בהביבו

New member
כנסו!!!

פתחתי שירשור חדש רק בגלל שההודעה הזאת נכתבה במקום שאף אחד לא רואה !!! היות וזה דבר חשוב פתחתי שירשור חדש.. אני לא אכתוב שוב את ההודעה!!! קראו אותה דרך-הקישור...

בהביבו

New member
הודעת פרידה....../images/Emo7.gif

אנשים היה לי מאד כיף לשוחח איתכם כאן במשך כל הזצן שהייתי!!! אני עוזב עכשיו את הפורום בגלל סיבה שאני לא כל-כך רוצה לציין כאן בפורום!!! מקווה שתהנו והמון הצלחה למכבי חיפה!! ביי!

בן

רק תשים לב שלאחר שאמרתי לך במסנג´ר מה שביקשת שאני יגיד אתה מיד התנתקת זה מאמת את הדברים שלי ולפעמים צריך לדעת לקבל את הדברים כמו שהם שאמרתי לך שעדיף שאני לא יגיד ושעדיף שאני יסתום ידעתי על מה אני מדבר כ כשאתה אמרת לי להגיד ואמרת שתגיב רגיל וכשאמרתי בסוף אתה התנתקת כבקשתך אני לא יגיד למה אתה עוזב אבל תמיד תיזכור שאם תירצה לחזור הפורום תמיד יחכה לך פה ותמיד תהיה מוזמן פה

רק שתדע

שהסיבה שאתה עוזב לדעתי היא באמת שטותית וחבל שאתה עוזב ביגללה וגם אני עמדתי לא פעם ולא פעמיים במצבך ואני עדיין משתתף בפורומים

agent V

New member
אשכרה כולם עוזבים את הפורום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ככה נוהגים אוהדים מס´ 1 של הקבוצה מס´ 1?? תחשבו מה יגידו אוהדים צהובים, או אדומים אם הם ייכנסו לפורום הזה?? יאללה, בואו נחייה את הפורום ונעשה אותו גם לפורום מס 1, של האוהדים מס1 של הקבוצה מס 1 בישראל

agent V

New member
אז יאללה...

אני בפורום הזה רק כמה ימיםף אבל לפי מה שהספקתי להבין מההודעות כאן.. אז אמינם ג´וניור אמר שעוזב, וחזר, מעיין אמרה שהיא עוזבת וחזרה, ועכשיו בהביבו אומר שהוא עוזב, אז כל מי שמכיר איתו יאללה להחזיר אותו!! VAMOS HAIFA
GO MAD APES
FORZA HAIFA

EMINEM Junior

New member
זה באמת?

למה אתה עוזב?!!!? אני אמרתי לך למה אני עוזב אז תגיד לי במסנג´ר או באייסיקיו למה, או שאתה לא אומר את זה ברצינות... הפכת שירשור שמח לשירשור עצוב

אפר0ק0ית

New member
משעמם לי...

מישהו ראה היום נילס?!?!? הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר... על אווז הבית, עם כל אווזי הבר!! תעבירו צ´אק על נילס הולגרסון!

למעלה