כנסו...

AdiBaba

New member
מה??????

אם אתה נמצא בפורום, אני מניחה שאתה אוהב את אלאניס, ואם אתה אוהב את אלאניס אני מניחה שאתה מקשיב לשירים שלה, ואני מניחה גם שיצא לך לראות אותה לפחות פעם אחת בתמונה או בטלויזיה, אז איזה מין שאלה זאת? אתה לא יודע איך היא נראת? אומנם התמונה היא לא בקלוז-אפ, אבל בהחלט אפשר לזהות מיהי הדמות. ואם באמת לא יצא לך אף פעם לראות איך היא נראת (וזה בהחלט יתכן, למרות שאני מעריצה שלה, לאחותי הגדולה בקושי יש מושג איך היא נראת, חוץ מהפוסטר בחדר שלי, לא ממש יצא לה לראות אותה). אז אם זה המצב ולא ראית אותה, אז אני מתנצלת אם התגובה שלי הרגיזה או פגעה.

AdiBaba

New member
מה??????

אם אתה נמצא בפורום, אני מניחה שאתה אוהב את אלאניס, ואם אתה אוהב את אלאניס אני מניחה שאתה מקשיב לשירים שלה, ואני מניחה גם שיצא לך לראות אותה לפחות פעם אחת בתמונה או בטלויזיה, אז איזה מין שאלה זאת? אתה לא יודע איך היא נראת? אומנם התמונה היא לא בקלוז-אפ, אבל בהחלט אפשר לזהות מיהי הדמות. ואם באמת לא יצא לך אף פעם לראות איך היא נראת (וזה בהחלט יתכן, למרות שאני מעריצה שלה, לאחותי הגדולה בקושי יש מושג איך היא נראת, חוץ מהפוסטר בחדר שלי, לא ממש יצא לה לראות אותה). אז אם זה המצב ולא ראית אותה, אז אני מתנצלת אם התגובה שלי הרגיזה או פגעה.

AdiBaba

New member
מה??????

AdiBaba

New member
מה לעזא### קורה פה?

למה התגובה שלי מופיעה 3 פעמים?

j u n k

New member
נראה לי שמרוב התרגשות

החלטת להבהיר לכולנו שאת מאוד כועסת...אבל למה את כל כך כועסת? או שאל שאלה - תעני בעדינות...זאת לא הייתה שאלה פוגעת (לדעתי לפחות) אם הוא שאל סביר להניח שהוא לא יודע ומעוניין לדעת, וסביר להניח שהוא לא מעריץ.

AdiBaba

New member
אני בכלל לא כועסת

"המה לעזא### קורה פה?" שכתבתי מתייחס לזה שמה שכתבתי מופיע 3 פעמים ולא חלילה אליו. אבל את יודעת מה, את צודקת, מיהרתי להגיב על השאלה שלו בלי לחשוב. ושחושבים על זה, אם מישהו באמת לא מעריץ ולא ראה אלפי תמונות שלה כמוני וכמוך, לא חייב באמת לזהות אותה בכל תמונה. לי זה פשוט נראה מובן מאליו שזה היא. אבל זה כמו שאני ילך לאיזה פורום של להקה שאני שומעת, אבל לא מעריצה ואשאל אותם שאלה בסיסית ובטח גם להם זה תשמע שאלה אדיוטית. אני לפעמים באמת שוכחת שלא כולם פה מעריצים. אז alanis2 קבל את התנצלותי הבאמת כנה. לא הגיעה לך תשובה קצת גועלית על השאלה הזאת.

למעלה