כנסו...

כנסו...

טוב... אז התחיל להיות משעמם ויבש בפורום... אז אני מנסה לעלותת רעיון לא חדש במיוחד...אבל יש פה חדשים שעוד לא התנסו אז ככה שזה בסדר.. כל אחד שיכתוב את הסצינה שהכי בולטת מבחינתו שהוא הכי זוכר, ושיכתוב ת´סצינה שהכי הצחיקה אותו, ות´סצינה שהוא הכי שנא, טוב הבנתם ת´עקרון לא? תחשבו לבד....... שאני אתחיל?....... הסצינה שהכי בולטת מבחינתי- בערב שמאיה הלכה לספיר וסמדר נסעה להורים שלה ודורון ורונה עשו את זה.... הסצינה שהכי שנאתי- טוב היו לי שתיים... אחד כשהראו את עמרם וגלית מתנשקים והוא היה בלי חולצה או משהו כזה .. אני זוכרת ת´כרס שלו כאילו זה היה אתמול. ועוד סצינה ששנאתי זאת הסצינה כשאבנר הגיע בפעם הראשונה.... הסצינה שהכי הצחיקה אותי- כשגלית ויונתן רקדו ואז באמצע החיים גלית דוחפת אותו ומתחילה לצעוק כמו משוגעת ולזרוק דברים ואח"כ אלכס נכנס והיא נופלת... הסצינה שחשבתי שהיא טיפשית וחסרת הגיון- כשדורון וסמדר לא הסכימו על משהו ופתאום סמדר רצתה ללכת להורים שלה.. זה היה נורא מוזר לפי דעתי.. וגם עשו את זה לא מציאותי...היו להם ויכוחים יותר גרועים...(מקווה שהבנתם.. ואם לא, חפיףףף) זהו. אם יש לכם סוגי סצינות נוספים להוסיף תוסיפו... אה ודרך אגב עשיתי את כי משעמם לי...... אין מה לראות בטלויזיה בגלל תשעה באב....

ואני...........

אני אהבתי את כל הסצינות עם יהודה לוי אבל בעיקר את זאת שמאיה אומרת לו לעצום את העיניים והיא מנשקת אותו ואת הפעם במסיבה שהוא עומד ומאיה באה מאחוריו ושואלת:אתה אוהב אותי? וההמשך כבר ידוע.............. אולי יש עוד סצינות אבל אני לא כ"כ זוכרת.................. גם אותי הצחיק מאוד הקטע של יונתן וגלית שהיא מתחילה לצרוח כמו משוגעת ונופלת על הריצפה וגם הקטע שיונתן אומר לה:את ריקנית, שקרנית וחסרת ערך, את החוליה החלשה, שלום! משהו בסיגנון........בכלל אהבתי את כל היציאות של יונתן! הקטעים שהכי הצחיקו אותי היו שדורון מתעצבן ובועט בארגז במשרד שלו אחרי שאומרים לו שהיקב יהיה של יונתן ובכלל כל הסצינות שהוא מתעצבן או מבולבל["רררררונה אה אה אה אני לא מממבין, מממממה קקקורה???" (לסמדר):"כשאני חוזר, את לא פה!!!(אני זוכרת שהוא עשה תנועה מה זה מצחיקה עם היד...)] וזהו

casperit

New member
אוקי...

הסצינה הכי בולטת- ~חושבת~ אולי כשגידי אומר למאיה הכל ואז היא מסלקת אותו משם... או הפעם הראשונה השוא וכלנית התנשקו, משהו עם גידי בקיצור... הכי שנאתי-כל סצינה עם הצב\אבנר (בעצם זה מצחיק) אוי נכון... גם עמרם וגם אבנר בלי חולצה! (בעעעע
) הכי מצחיק-כל הסצינות עם המשטפים שקרעו אותי, גלית ליונתן: "אדון יונתן הנכבד, אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה העגילים של סמדר עושים על המיטה שלנו?" וכזה לפני לפני ורדה אומרת לסמדר שיש לה רק עגיל אחד או משהו כזה וסמדר כזה לא דורון קנה לי את העגילים האלה במילאנו לפני 3 שנים.. או שלא ואחרי זה גלית אומרת "היי זה העגילים שדורון קנה לסמדר במילאנו לפני 3 שנים, אתה זוכר, רציתי אותם ואמרת (אממ משהו..) (רמז רמז)..." וגם כשסמדר אמרה ליונתן: "אני רוצה אותך כאן ועכשיו והרבה!" ויונתן אמר לסמדר "את יודעת? היית יכולה להשאיר כסף על השולחן.. יש גם כאלו לנשים.." או משהו עם אבנר "אה..ביי" "אני הולך להביא קוראסונים כדי שלקפה יהיה עם מי לדבר"... וכשהוא ומאיה התכתבו באינטרנט (אוי זה היה קורע!!!!)... יעל

הסצינות.....

הסצינה הכי בולטת- מסתומרת בולטת???? אולי הסצינה האחרונה..... הסצינה שהכי שנאתי- כל סצינה עם שלומית , אלכס, עמרם וכל היצורים האלו שמרדימים אותך בשעה 8 בערב , כישרון! אוי איך שכחתי את אתי שבא לי להכניס לה אגרוף כל פעם שראיתי אותה, ואבנר אוי אבנר, אני בחיים (טוב נו אולי עוד 20 שנה....) לא אשכח תשיער העומד שלו ואת ה*** העומד שלו כל פעם שהוא ראה את מאיה ובעצם כל דבר שזז והוא ממין נקבה. הסצינה שהכי הצחיקה אותי כשיונתן אומר לגלית כזה "תחזיקי חזק, הוא בכלל לא שוטר!" על אלי מרקו. וגם אלי מרקו עם היציאות שלו מאוד הצחיקו אותי וכשהוא גירש תמעקל מהמזנון ואמר לו משהו בסגנון "אם לא תעוף מפה, אני וחברים שלי נבוא לפה ונשחק כדורגל, אתה תהיה הכדור!" ואחרי זה שהוא כבר התכוון ללכת אלי ממשיך "אבל לא התנצלת בפני הילד....." גדול אלי מרקו הזה!

talkedmi1

New member
...

הסצינה הכי מצחיקה- הסצינה שהחוקר לקח את יונתן למעצר בקשר לזה שהוא יודע איפה רונה נמצאת והוא מדבר על הביטלס... אהה וגם הסתינה בפרק האחרון או הלפני אחרון שמאיה בכתה...זה היה בכי מוזר כזה סצינות מעצבנות- כמעט כל הסצינות עם ענת...סתם מעצבנת וסצינה בולטת-הסצינה שורדה סיפרה לדורון ומאיה שסמדר רצחה את איריס

למעלה