כנסו..

ניקול110

New member
כנסו..

כנסו לאתר הזהה.. http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=7991 תראו את התגובות איזה תגובות מגעילות. אנשים לא מבינים שאנחנו לא יכולים לדעת מה קרה בבית האח הגדול וזה ממש מעצבן! הנה דוגמה אחת שלאמיר יש לב ענק: כשהייתה המשימה של המלכים וכל הדברים האלה עם תשימו לב בתחילת המשחק אמיר התבייש להגיד להם להביא לו דברים. ובמהלך המשימה לא היה לו נעים עדיין לבקש מהם!

OOOO0

New member
כן,הטוקבקים ממש מגעילים

כבר התרגלתי לזה בשבועות האחרונים... מוזר איך כולם מצדיקים את מנחם ושופטים את אמיר על פעם אחת שהוא התפרץ.ולדעתי רוב האנשים,אם הם גם היו נאלצים לחיות עם מנחם באותו בית היו מתפרצים גם הם ואפילו יותר מוקדם ובאופן הרבה יותר חמור. לא נורא,העיקר שאחנו יודעים את האמת,שאמיר ממש לא שתלטן,צבוע וכוחני כמו שהם עושים ממנו.

ניקול110

New member
צודקת..

העיקר שאנחנו יודעים שהוא אמיתי ולא שתלטן וכל הדברים המגעילים שאומרים עליו!

הטוקבקים לא משקפים לי שום דבר

א.כי אפשר לדעת אף פעם מי באמת כותב אותם או אם זה באמת יותר מאדם אחד. ב.ביום שני ראיתי במו עייני כמה פירגון ואהבה אמיר קיבל מהקהל בהופעה של מיכל אמדורסקי והמציאות חשובה הרבה יותר מטוקבקים באינטרנט וזה בסופו של דבר מה שבאמת קובע.

ניקול110

New member
את צודקת אבל זה ממש מעצבן כל הערות האלה ..

אני אמרתי את זה כל הזמן העיקר מה שאנחנו חושבים ויודעים.

shabi40

New member
אנשים סליחה על המילה חמורים

אמיר ענה כמו שצריך איך שצריך מתי שצריך לכולם בבית ובמיוחד למנחם אני חושב שהוא התנהל בצורה הכי טובה וכל האלה שמדברים לרעתו הם אנשים בלי שכלל

למעלה