כנסו:

FallOutBoy4

New member
כנסו:

מישהיא או מישהוא יכול ליכתוב לי את הכתבה המלאה שבחדשות הרוק בראש1 (של פיט) וגם בטופ10(איזה מקום קיבלו FOB?) אני חייבת את זה!!!!!!! תודה!!!

../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

ברגע שאשלי סימפסון ביטלה את סיבוב ההופעות שלה בגלל ההיריון, חששו מעריצים של פול אאוט בוי שגם פיט וונטז ייצא לאיזו שנת שבתון וייאלץ את הלהקה להפסיק את פעילותיה. אם גם אתם הייתם בין המעריצים הלחוצים האלה - שתו כוס מים ותירגעו. הפול אאוטים עדיין חזקים בשטח, ואפילו יש דיבורים על האלבום החדש! "עוד ביום החתונה, פיט אמר לנו שאנחנו חייבים להקליט עוד אלבום", אמר הסולן פטריק סטאמפ. "כולנו מתים לחזור לאולפן ויש לנו חומרים שנשארו מחוץ לאלבום הקודם שלנו, אז אולי נשתמש בהם. בכל מקרה, מילים כמו 'הפסקה' ו'עתיד לא ודאי' ממש לא קשורות אלינו כרגע". אפשר להמשיך לנשום. והם מקום שישי בטופ 10 ><" משעמם לי ><" D:

chen010189

New member
ממש יש לישראלים סיבה להיות לחוצים ../images/Emo4.gif

יבטלו הופעות או לא יבטלו, במילא לפה הם לא הולכים להגיע בזמן הקרוב אז מזה משנה
אנחנו נשתה כוס מים בכל מקרה כדי שלא נתעלף מהחום

Fall Out Liel

New member
חבל שהעתקת, זה מנוגד לחוק, חייב להימחק..

אסור להעתיק תכנים מעיתונים או לשים תמונות ממגזינים וכו', זה בניגוד לחוקי תפוז וחובה למחוק את ההודעה..

HandsStainedRed

New member
אאל''ט אסור לסרוק ולשים...|לין-זי|../images/Emo198.gif

למרות שעברתי על התקנון ולא ראיתי משהו שאוסר על זה...

Fall Out Liel

New member
אסור גם לכתוב כתבה במלואה../images/Emo168.gif

הפרה של זכויות יוצרים. בגלל זה נאלצתי למחוק למישהי את ההודעה שהיא כתבה כי היא העתיקה את כל הכתבה מהעיתון.. אני לא חושבת שמעריב לנוער/ראש 1 יבואו ויתבעו אבל אצלי בפורום אם זה קורה אני בדר"כ מוחקת..

למעלה