כנסו..

כנסו..

סליחה אם לא שירשרתי נכון אבל..אני פורשת קצת מהפורום לא ביגלל משהו שקשור לאנשים פה כי באמת שאתם הכי מקסימים בעולםם פשוט קרה משהו במישפחה שלי שאני מרגישה כ"כ לבד... טוב עזבו אני לא ישתף אותכם בזה לא נפיל עלייכם את הצרות שלי אני יכנס קצת לפורום ואם היה מיפגש עם לירז אז אני מבקשת ארתור ודנע שתיקחו אותי בחשבון פשוט אני לא יכולה להישאר על המחשב יותר.. תודה.. וביי.. אה וסתם כתבה שמצאתי שמזכירים בה את לירז קיבוץ רביבים, יפו ועכו ישוחזרו למרוקו, בית המעצר הבריטי "פמגוסטה" בקפריסין ישוחזר בחוף אולגה. מארי-פרנס פיסייה, ברנארד קמפן, שרה פורסטייה, נאדיה פארס, ג'וסלין קיורין, מארק רושמאן, גרגורי פיטוסי, קלמו סיבוני, קטיה לבקוביץ, מורי הד, ג'וליאן פריסו, ג'וסלין קיורין, דניס סבה, דיויד צרפתי. לצידם יככבו: ג'וליה לוי בוקן, ג'יל בן דוד, רפי אמזלג, לירז צ'רכי, אלברט אילוז, חיים זנאתי, אבלין הגואל, אריה צ'רנר, זיו מאיר, פירה קנטור, לירון לבו, ריימונד אמסלם, שמיל בן ארי, סינייה בן-דור, שמוליק שילה, רן יניב, צבי כנר, ... http://www.seret.co.il/actuality/index.asp?catCase=1&a=&mon=2&year=2008&id=7794&all=

מסכנה

מה קרה לך ממי שלי? תגידי לי אני אעזור לך!!!!!!111!!111!1 גם לי אתמול היה מצב רוח על הפנים ובאמת היו לי סמנים על הפניםםםם תבדקי את הפנים שלך ותגלי את האמת#$^%^& תשמעי אני אגיד לך את האמת החיים זה לא פקניק למממרות שאתמווול הייתי בפקניקקקק והיה כיףףף!!!!111 אבל אל תחשבי שאני צוחקת עליך!!!! אני בסך הכל צוחקת על עצמי אולי לא בטוח בכלל לא. צ'אאווו בייבי מדונההה!! 3>>>>>

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifמה קרה?../images/Emo12.gif תדברי איתי!

נתגעגע! אני מקווה שהכל יסתדר,מה שזה לא יהיה

אנבלווש

New member
חבל שאת עוזבת ../images/Emo4.gif

אני מקווה שמה שלא קרה..שהכל יסתדר ושתחזרי לפורום

חבל שאת עוזבת../images/Emo7.gif

יהיה משעמם בליעדייך שתפי אותנו מה קרה? בכל מיקרה אני אתגעגע מאוד

רותם654

New member
עדי מה קרה? ../images/Emo10.gif

למה את עוזבת
(סליחה שלא ראיתי את ההודעה אתמול חזרתי מאוחר אז רק כתבתי משהו והלכתי לישון) שתפי אותנו אנחנו נעזור לך

אוקיי

אז אני עוזבת כי סבתא רבה שלי ניפטרה !! נירגעתם?! לא ביגלל אמא של ג'ני ולא ביגלל ג'ני

למעלה