כנסו...

כנסו...

אני מקווה שתראו את זה, לפחות החברים הטובים שלי כאן.. סתם רציתי להגיד לכם שאני יותר לא נכנסת לבלוג כי נמאס... ממש נמאס שכל שני וחמישי מפיצים עליך שמועות שהם לא נכונות... וואלה אני לא מתרגשת אבל אי אפשר לשדר ככה ואי אפשר להיות בשידורים אחרים ככה! מאחלת לכולכם את הכי טוב שיכול להיות בעולם... מי שרוצה ליצור איתי קשר שיוסיף אותי למסנג'ר שלו [email protected] אוהבת.... שרי!

lוg

New member
פורשת../images/Emo46.gif?

שרי למה את נותנת לקנאים לשבש לך אתה ההנאה (תפסיקי לספור אנשים צרי עין) ........יש לך לחזור לשדר תוך יום גג יומיים כי אני אתן לך ביס באוזןןןןןןןןן וזה יכאב(אז קדימה תחזרי )

לשרי שחקנית מלידה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:

שרי עצוב לי מאוד שאת עוזבת את הבלוג בגלל כמה שיש להם בעיה מולדת וסובלים מכול מיני הפרעות ולא חסרים רק דבר אחד יש לי לאמר לך אני אורהבת אותך מאוד ואני יכולה להוסיף שעליי אמרו ים דברים ולא מתייחסת שיחייו הקנאים ויסבלו בניםם בנות ולא משנה מה אומרים את יודעת מי את ולא משנה בין עם זה צאט או שזה בחיי היום היום אני אשמח שתשני דעתך שים פס על כולם ואל תיתני להם להשיג מה שרצו
אוהבת ואתך קסם ללא גבולות<<<<<<<<<<<<ץ

../images/Emo10.gif קסם

זה הקטע, שאין לי כוח להתמודד עם החראות האלה.... ויש שם ים צבועים בבלוג הזה... מה אני צריכה את זה? תגידי לי את... אני 5 שנים בבלוג הזה ובמקום שאנחנו הוותיקים נישאר ונעשה את הבלוג יפה ושמח כל החדשים והקנאים באים והורסים לנו הכל.. יש לי פה חברים טובים... לפחות ככה אני מקווה אני פה בפורום אבל אני לא נכנסת לבלוג נשמה שלי פה זה נגמר 5 שנים של סבבה, אכזבה, השפלה, שמחה, עצב.. הכל ביחד! תודדה נשמה שלי שהגבת אוהבת אותך המון!

ענקית שלי../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אל תתרגשי מכאלה שלא מגיע להם. אם מפיצים עלייך שמועות זה אומר שני דברים א. את מעניינת (שאם לא כן לא היו מתייחסים) ב. להם משעמם (שאם לא כן היו מוצאים איך לקדם את החיים של עצמם) ומכיוון שכך, אין מה להתרגש .... נ.ב זכית בטרמפ על הסקייטבורד ...ועוד....

שרי שרי קטנה שלי

איך נפלו גיבורים אני אומרת איך זה שאנחנו הוותיקים נגעלים להיכנס לבלוגים איך זה זה שאנחנו הוותיקים ניפגעים מהחדשים שחושבים שאת הבלוג אבא שלהם יצר ויש להם את הזכות לשפוט מי שווה ומי לא אני אומרת אל תשימי ז.. על אף אחד ותחשבי מה טוב בשבילך ואם כרגע זה לא להיכנס לבלוגים אז אל תכנסי אך אם את חושבת שאת יכולה להמשיך להיות בבלוגים בלי שום בעיה בלי להיות פגיעה מאנשים חסרי חיים שמבלים כל היום ליד המחשב שלהם בתקווה למצוא את הז.ון שלהם אז תכנסי אוהבת נועה

חולה עליך הכי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תביני דבר אחד קטן קטן כול מי שמדבר עליך זה רק מקנאות וחסר לך ואת עוזבת בגלל זה כי הם לא שווים תיחס שלך אפילו ורק שתדעי שאני הכי חולה עליך בעולם יהיה בסדר די צאי מזה): ): ): ): ): ): ): ): ):

../images/Emo68.gifל"רוסיה הכי יפה"

יפה שלי את יודע מה את צודקתתתת ..... חולה עליך בכול אופן בחירה טובה אני איתך ב100% = באש ובמים נדבר במסן מואההההההההההה

גברת שרי היקרה

אני לעומת כולם שמח שאת מבין הידידות הטובות שלי שהכרתי פה שמח מאודדדדדדדד בשבילך שאת עוזבת את המקום הזה וחסר לך שאת סתם אומרת את זה וחסר לך לחזור שמרי על קשר יש לנו ת'פון אחד של השני ומבטיח לעשות ביקור בכרמיאל בלי בן עטר כמובן חחחחחח

../images/Emo189.gifש../images/Emo189.gifר../images/Emo189.gifי../images/Emo189.gif

י
ק
י
ר
ת
י
!!!! אשרייך ואשרי חלקך שזכית להגיע לרגע שבו את מחליטה לצאת מן המקום המלוכלך והמנוול הזה (לא חלילה הכוונה לאנשים שפה, אלא לצ'אט שסותם את הדעת ואת החיים ומשאיר אותנו "תקועים")!!!! כמוני כמוך, הייתי במקום הזה שלוש שנים וחצי (עם הפסקות), אמנם הכרתי אנשים
ט
ו
ב
י
ם
ו
י
פ
י
ם
פה, אך גם נחלתי לא מעט ביזיונות - אך ברוך השם, אני כבר לא נכנס לפה שבועיים וכל רגע שעובר אני פחות ופחות מתגעגע לצ'אט הזה, אך את מי שאני
א
ו
ה
ב
, לקחתי אליי: לפלאפון, לאייסיקיו, למסנג'ר - אני לא צריך את המקום הארור הזה!!!!
שהקדוש ברוך הוא יזכה אותך שתוציאי מחייך את הבלוג הזה וכן שתעשי כשם שזיכה אותי לעשות ולפרוש - אמן!!!! שלך תמיד,
א
ו
ה
ב
, דדי.

bllog master

New member
../images/Emo85.gif שרי השארת אותי בהלם../images/Emo2.gif

אני אזכיר לך את היום הראשון שהתחלנו לצו'טט, וזה היה לפני כמה שנים. את היית בחדר שלך אני חושב שזה היה בניק "שרי שחקנית מלידה" העלת אותי למצלמה היה שעה מאוחרת של הלילה. ראית אותי בשידור אורח והתחלנו לצ'וטט , אני הייתי משהו כמו חצי שנה אז בבלוג (וזה היה מזמןןןןןןןןןןןן) לאחר כמה ד'ק שנפתחנו ואני אמרתי לך שהבלוג הוא אחלה מקום ובלה בלה בלה. את התחלת לדבר איתי ברגש ואמרת לי שלומי מה יש לך לחפש פה..? אני הגבתי לך תירוץ ( כמו שכולם מתרצים) סתם מעביר את הזמן אני לא מכור למקום זה שעמום שכזה. ואז את שאלת אותי אם אני הכרתי מהבלוג אנשים? ואני הגבתי כן כולם אחלה כולם פה אנשים מקסימים ובלה בלה בלה. ואז את אמרת לי את המילים הבאות...(לוקח מראש את הרשות מלומר , ותתקני אותי אם אני אומר לא נכון) שלומי אנשים פה הם שונים( ששמעתי שונים התחלתי לחשוש והכל בערבון מוגבל) ממה שאתה רואה במצלמה, ומעבר המסך. יש פה הרבה קנאים ואנים שחיים באשליה ומפגינים ומראים חברות , ובסה'כ רובם עושים תחרות עם עצמם ומשמיצים מאחורי וצריך להזהר מכולם. חלפו להם השנים , צברתי די ניסיון וכל פעם שהיית נקלע לסיטואציה דומה ממה שאמרת לי בפעם הראשונה, תמיד הייתי אומר וחוזר על דברייך ובלב אומר וואי היא ממש התכוונה למה שהיא אמרה היא צודקת או צדקה. אבל שוב התמימות שלי יצאה החוצה ולי יש לב סלחן מידי והייתי ממשיך בשלי הייתי תמיד דוחק את האימרות שלך לא בגלל לא שכיבדתי , אלא זה היצר הפנימי והדחף להתמכרות. ושוב זה קורה , ושוב , ושוב כל פעם הייתי מגיע לשלב שהייתי חוזר ואומר לעצי את האימרות ודעותייך על הבלוג. היום שאני רואה את תגובתך פה, ובכלל את כל הנושא של הבלוג וה"חברות" שיש פה אחד עם השני , אני פשוט נשאר עם פה פעור ואומר מה היא עדיין ממשיכה לאכול את הלוקשים ואת האנשים פה(לא כולם ולא מכליל) ברצינות? שרי מתוקה צאי לך לחיים בחוץ , החיים לא פה מאמי ופעם היה איש חכם ותיק מפה שאמר לי את זה , שהחיים הם בחוץ. אם ישנם אנשים שאת כיבדת ואהבת פה והם פגעו בך , זה דבר מאוד פשוט לעשות ואפשרי להמשיך הלאה. התחל >>>כיבוי המחשב>>>> ו......כיבוי!!!!! לאחר מכן מקלחת טובה , נס קפה
<<< חיוך להתלבש ביגוד נוח לצאת לים או להליכה וכמובן עם הפון להתקשר לכל מכרייך שמעבר למסך העלוב הזה . האנשים שאהבת ואהבו אותך לפני שנכנסת לפה , ותחזירי לעצמך את הביטחון ואת הדברים שאוהבים אותך באמת. בהצלחה אוהב אותך
ולא מבלף את יודעת. אם ישנם טעות כתיב תפנו לאבשלום קור , זה נקלד במהירות קפצו לי.

YOSSI331

New member
שרי מאמי

צר לי לשמוע שאת עוזבת בגלל אותם עברייני המיקלדת הוירטואלים שחכמים מאחורי המסך אבל עפ זו החלטץף אז אני איתך בובה תישמרי על עצמך ואדבר איתך במהן תמידמ אוהב יוסי

למעלה