כנסו...

כנסו...

היי יש לי שאלה... הורדתי 3 קילו בחודשיים האם זה טוב?? או שהייתי להוריד יותר ודרך אגב יש לי תת פעילות בלוטת התריס...

נראה לי שאת צריכה לשאול בפורום דיאטות

אם כי זה עניין אינוודואלי ולכל 1 יש קצב משלו עדיף שתתיעצי עם דיאטנית

שגיב GPZ

New member
לפי דעתי...לא טוב...

לא היית צריכה לרדת בכלל שמנה זה יפה... מה לעשות אוהב שמנות... רק באהבה.....שגיב=)

GooDream

New member
בלוטת תריס צריכה איזון תרופתי קודם כל

לדעתי אם את ממש מקפידה על דיאטה זו ירידה מאד איטית לו זה היה רק בחודש אחד הייתי אומרת שזה מתון וסביר.. אבל אם את בסיומה של דיאטה ארוכה - הרי שזה כן סביר משום שאחרי הורדה גדולה המשקל יורד בגרמים ספורים ומאד איטי וזה בסדר. פני לרופא משפחה עשי בדיקות ואם צריך תקבלי איזון תרופתי לרוב הטיפול קל מאד. המשיכי בדיאטה בכל מקרה, מה שיורד - יורד !! בהצלחה חלום-טוב-בת

איך את יכולה להגיד לה כזה דבר?

אולי היא לא הורגת את עצמה בדיאטה כאסחנית ואוכלת בצורה כזאת שגורמת לה לרדת קילו וחצי בחודש? אולי הקצב הזה מתאים לה בהתאם למה שהיא אוכלת? אולי עם בעיית בלוטת התריס שלה (גם אם היא נוטלת כדורים שמאזנים את זה) זה נחשב לטוב? חוץ מזה... ירידה איטית=עליה איטית / ירידה מהירה=עליה מהירה. אני לא חושבת שזה רע, לא בהכרח שהיא ממהרת לאנשהו... כמו הרבה טועים אחרים...

תת פעילות של בלוטת התריס

זה אומר מטאבוליזם איטי והרבה מערכות אחרות איטיות יותר בגוף... בלי טיפול תרופתי פעם ביום קשה מאוד להוריד במשקל (אני יודעת יש לאמא שלי את אותה בעיה). כך שהעיקר הוא שהיא יורדת, הקצב לא משנה. וזה גם מאוד תלוי בכמה היא שוקלת, יכול להיות שהיא בכלל לא צריכה לרדת.

טוב בשביל מה?

את צריכה לבדוק מה הן המטרות שלך. כעקרון אם המטרה היא ירידה במשקל, ואת רוצה לעשות זאת בדרך בריאה, זה לא משנה כמה את יורדת, העיקר שאת מגמת ירידה. במצב כזה זה לא משנה אם זה יקח לך חצי שנה או 3 שנים.

למעלה