כנסו

rotem bobo

New member
כנסו

ותעשו טובה מראש אני אומרת לכם אל תתחילו לפתוח ת'פה שלכם עלי כי פתחתי הודעה חדשהה טובבבב ? תודה :] אני לא יכולה זה כזה מעצבן מלא זמן לא הגבתי פה אבל זה כבר ממש שפל שפל זה אמור להיות נקודת השיא הפגישה של סער ומיטל מה שלו כולם חיכו ומה הוא אומר לה שהוא רואה אותהההההה אני אוהב את הימלבלבלבלבלבלבלויייייייייי הזאתתתתתת אוף ..פשוט הרסתם ביאסתם את הפואנטההההה העיקרית את מה שכולנו חיכינו בקוצר רוח לראות הפכתם למשו רדוד ומעפאן כמו העונה השנייה כולה איכככ כל המוסיףףף גורע הרסתם הכולללללללל הפרידו את אסי ואלינור הביאו מישהי שמזדיינת עם עודד מנשה למרות שהוא מזיין שלוששים בצד הוציאו את מיטל הביאו חיקוי מעפפאן שכל אחד פה יכולנו לעשות יותר טוב.... באיזה אדישות הם פגשו אחד תשני כאילו אל התראו יומיים כפרהההההההההההההההההההההה הרגו את סיגי לא יודעים כבר אם אלון זה בן או בת או ספתשליייייייי ההוא אונס תהיא ההיא מאכילה תהוא כבשים מתים אחד מאבד תראייה אחד מקבל תראייה ההוא לא נועל תדלת שהוא יוצא ועוד שהוא מתחבאאא והופפפפפפפפ פותח אותה עם מפתח ממש מענייןןןןן לאאא ראה אותה 1000 שנה הוא אומר לי אני אוהב תהיא ואני שמח שבאתתתתתתת ... בכזאת אדישות לא שואל כלום הכל באיזי יאללה יאללה על מי אתם צוחקים ?? ובדרך עושים עלינו כסף עשיתם עונה 1 היה ססבבהההה השנייה באלי להקיא ממנה עכשיו אתם יכולים להתפרץ עלי עד מחר אבל אתם ידועים שאני צודקתתתתתת בעי שבת שלום אששששש

rotem bobo

New member
עצה שליייייייייייי

צוות האלופה ======>>>>>> תפרשו בשיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Shir Barbi

New member
מסכימה איתך לגמרי!

אבל אם את חדשה זה לא מונע ממך את חוק השירשור
אבל שיהיה..

rotem bobo

New member
אה זה לא מונע ???

שיטט מה אני אעשה עכשיו שלחתי הודעה לא משורשרת אני חטאתי לא נרוא יום שישי בית כנסת היום אני אלך מבטיחה תמחל לי ה' בבקשה

HILA46

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק מה שכתבנו אתמול עלובים.

Oshi love Tamir

New member
וואי עד כדי כך זה עלה לכם לראש...

שאתם לא יודעים להבדיל בין דמות למציאות.אני אף פעם לא שמעתי שהוא אמר לה שהוא אוהב את "הימלבלוי".

rotem bobo

New member
איך לא שמעת????

אולי לא היה ווליום בטלוויזיה תבדקי את זה מאמי זה הטלפון של הוט תתקשרי שיסדרו לך 1800300300 בהצלחה שיהיה שבת שלום :]

danit1234

New member
וואי די כבר נמאאאאאאאס

אתם לא אוהבים את האלופה? נמאס לכם מזה? תסריטאים חרא? בסדר אמרתם פעם אחת שתיים אבל כמה? מה הקטע שלכם להמשיך לראות משהו שאתם לא אוהבים ולהוציא את התסכולים שלכם כאן ? מילא בנימה נחמדה אבל הכל כל כך בעצבים ובגישה שלילית וכ"כ מעצבנת אתם נשמעים כל כך סובלים אז פשוט תפסיקו לראות את זה באמת אף אחד לא מונע מכם! בא לך להקיא מאלופה אז תפסיקי לראות את זה [אלא אם יש לך לחדש לי משהו ואת בולימית] בסדר נכון שפורום הוא מקום להתבטאות חופשית של אנשים אבל כשדברים נאמרים בצורה כזאת מעצבנת , זה כבר נמאס והורס את כל האווירה הכיפית שהייתה בפורום אז פשוט די עם זה אתם לא לוקחים כלום בפרופורציות אתם לא אוהבים תאלופה עכשיו ואתם מתנהגים כאילו הרסו לכם את החיים.

Oshi love Tamir

New member
צודקת מאה אחוז...טוב...

שזה לא לגמרי השפיע עליהם כאילו מדובר פה בחיים שלהם.

rotem bobo

New member
תאמת

מדובר בחיים שלי זה קריטי בשבילי שמים לבבב??????. אוףף ניסיתי להסתירררר

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אמרתם פעם אחת, אמרתם פעמיים, אמרתם שלוש פעמים... ח פ ר ת ם ! די. הבנו. משעמם, אידיוטי, תסריטאים דפוקים... אם תגידו את זה כל פעם מחדש זה לא ישנה כלום. לפי מה שאתם אומרים זה אתם שגורמים את ה"סבל" לעצמכם. לא מעניין אתכם? חושבים שזה מעפן/דפוק/וואטאבר? יש כפתור אדום או בכל צבע אידיוטי שהחברות תוקעות על השלטים שלהם, ואתם יכולים לסגור את הטלוויזיה. ככה לא יטרידו אתכם המחשבות על 'יואואואואואו אבל סער בכלל לא אוהב את הימלבלוייייייייייי וזה דפוק שהביאו את שנהב צדוק לשחק את מיטלללללללל היא בכלל לא דומה להההה דייי העונה בלי לירז לא שווהההההההההה איפה דריה איפה ג'לל איזה תסריטאים מעאאאאפנייםםםםםםםםםםםםם'. די כבר להיות ממורמרים. זאת החלטה שלכם מה לראות ומה לא לראות, מה הרגל שום הרגל, הרי אם זה באמת היה משעמם אתכם הייתם מפסיקים לראות את זה, אבל אתם לא מפסיקים, אז לפחות תפסיקו כבר להגיד כל פעם את אותם ההערות. שמענו, הבנו, קלטנו. תודה.

zimi5

New member
../images/Emo77.gif נכוןן

כתבו על זה הרבה בפורום אבל חחחח גם אתם כתבתם הרבה על " אמרתם פעם אחת פעמיים שלוש נמאסס...."

למעלה