כנסו

כנסו../images/Emo80.gif

אני ונעמה הולכות להישתתף בחידון על טלי בערוץ הילדים. עכשיו, אני ונעמה צריכות עזרה מאנשים שמעריצים שחקנים אחרים (חוץ מטלי ז"א) מטלנובלות שונות (אהבה מעבר לפינה, טלנובלה בע"מ, השיר שלנו וכו'). אז לכל מי שיודע עליהם פרטים כלשהם, תאריך לידה..מה הם עשו בחייים שלהם, וכל דבר שיכול לעזור. אנחנו אמורות לדעת קצת על כל שחקן ועל טלי הכי הרבה כי אנחנו מתחרות עליה. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה שישלח מסר אלי או אל נעמה (נעמה לאב טלי שרון) או שיכתוב פה בפורום כל מה שהוא יודע על אותו שחקן תדוה רבה מראש!

יהודה לוי היה חבר של אפרת בוימולד

והם נפרדו....
{איזה מרגש
}
חחחח....כאלה דברים?! כי אני לא ממש יודעת הרבה דברים-תחרשו על החוברות של ראש 1 בהצלחה!!!!!!

אגם רודברג

היא מדגמנת לסקצר השתתפה בשלוש עונות באהבה מעבר לפינה 270 פרקים היא בעיקר דוגמנית משחקנית.. יש לה חבר משו דותן.. מככבת בשיר נולד בחנוכה אהבה מעבר לפינה תדעו שהדמויות שנשארו כל הזמן לאורך שלוש עונות היו: מירי בהודנה-עדן אגם -שיקחה את שירלי יהודה לוי-ליאור היה אמנון שהוא אבא של ליאור אין לי מושג מה שמו בחייו הפרטיים אמא של אגם ששמה דניאלה מורן גרוס-אליאן סמי הורי-גולן וכל עונה הגיעו כוכבים חדשים לסדרה.. אם שכחתי משו אז אני יוסיף אחר כך! בהצללחה!!

orli1

New member
השלמות

אמנון - אבא של ליאור הוא השחקן נתן דטנר דניאלה - אמא של שירלי היא השחקנית דפנה רכטר החבר של אגם הוא יוני דותן הבן של דודו דותן ז"ל. אחד מהחברים הקודמים של אגם היה תום אבני

יהודה לוי התחיל את

הקריירה שלו נראה לי בגיל 16 הפריצה הגדולה שלו הייתה בסדרה לחיי האהבה.. הוא עדיין עם אפרת הם כבר 5 שנים ביחד הוא השתתף סימן ונוס אהבה מעבר לפינה 3 עונות 270 פרקים כרגע עובד על הטלנובלה החדשה של HOT מתגמן לפוקס מממ משתתף בשיר נולד בחנוכה..

orli1

New member
להקת השכנים של צי'ץ.

שלאחר מכן שינתה את שמה לשכנים של תל אביב (לא בטוחה בתקופתו של יהודה)

יעל בר זוהר

התחילה את תפקיד חייה בגיל 15 בסדרה רמת אביב ג הטלנובלה בישראלית הראשונה משמה המשיכה לדוגמנות בעיקר וכיום מדגמנת לחברת פוקס יחד עם יהודה לוי. שיחקה במחזמר מרי לו ושמה הכירה את גיא זו ארץ שכיום הוא בעלה.. הכירה אותו גם ברמת אביב ג אבל הקשר התחדש במחזמר מרי לו. מרי לו כמו שאני יודעת עשו שללל הופעות בישראל ונסעו גם לחול..

orli1

New member
יהודה לוי

התחיל בשכנים של ציץ' (עם יעל בר-זוהר) לאחר מכן גם לוהק לסידרה רמת אביב ג'

אני לא בדיוק יודעת,../images/Emo80.gif

ניראה לי שמרי יודעת יורת טוב ממני
אני לומדת בינתיים גם על הסדרות וגם על השחקנים. גם ביתקשרתי ושאלתי אותם אבל הם לא היו מוכנים להגיד לי..

אוקיי אם את צריכה משו אני בקיעה

בחומר אהבה מעבר לפינה אני יודעת ראיתי הכל על הכוכבים אני גם יודעת שם.. מורן גרוס סמי הורי מירי בהודנה אם את רוצה אני יפרט לך

כן! כל מה שאת יכולה!תודה!!!!!../images/Emo80.gif

מרי אמרה לנו לדעת קצת מכל שחקן אז זה מה שאני עושה
וואי יש לי מלא דברים ללמוד בע"פ

למעלה