כנסו.....

כנסו......./images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איזה שירים יפים יש לאמינם חוץ מ- Sing for the moment ורציני!! תרשמו שירים הכי טובים שהיו לו. תודה.

MC עידן

New member
מה?!?

כל השירים שלו יפים זה תלוי אם אוהבים ראפ!! בעצם גם בלי לאהוב ראפ חייבים לאהוב את כל השירים שלו!!!

אתה מחייב אנשים לאהוב את אמינם?!

צודק. (זה נכתב במין זכר אבל זה מתאים לשני המינייים כי אין לי שמץ עם זה זכר או נקבה.)

WTF??

לא מחייב! מי אמר את זה?? אני רשמתי אם אתם יכולים לרשום את השירים שאתם הכי אהבתם לשמוע. אין מצב שכל השירים שלו "טובים" יש את ה10-20 שירים ההכי טובים וזהו. כמו לכל להקה.

angela12

New member
אולי לך

אבל אתה מדבר פה עם מעריצים הדוקים, שחושבים שכל השירים שלו יפים, לדעתי לך לשאול בפורום מוזיקה שחורה הם יותר יוכלו לעזור

cool miki

New member
הי! אל תדברי בשם כולם........

אני לא אוהבת את כל השירים שלו....אני אוהבת את רובם... השירים שאני ממש לא אוהבת הם: criminal when the music stop say what you say ויש עוד.... אבל את רוב השירים שלו אני אוהבת
....

חנוווש9

New member
הוא צודקקקק

כל השירים שלו מהממים! אמינם הוא מלך אין מה לעשותת אבל הכי שווה זה HOW COME ו-MY BAND.. חולה עליווו כפרה שליייי =]

k k1

New member
עניין של טעם

איזה שירים מועדפים יותר ואיזה פחות.

k k1

New member
הנה

<כדי שהילה תהיה רגועה
חחח) סתם מה שעולה לי בראש.. stan never too far forgat about dre nail in the caffin superman rock bottom if i had kids

bLAck hALo

New member
פאק, הבנאדם ביקש כמה המלצות! איזה ס

יפור עשיתם מזה. **הבנתי שאהבת את Sing for the moment אז אממ ניתן לך את השירים האלה: If I Had Role Model Brain Damage Rock Bottom As the World Turns Stan The Way I Am Marshall Mathers Kim Till I Collapse **כמו שכבר אמרו..זה עיניין של טעם (כמו כל דבר אחר בעולם) כל אחד יכול להגיד שהוא אוהב שיר כזה יותר ושיר כזה פחות שיר כזה חלש יותר ואחר חזק תלוי למה מתחברים ותלוי מה אוהבים

Putang

New member
יש מלא..

הנה דוגמית קצרה... without me business lose yourself superman square dance ועוד הרבה...

Thierry Henry

New member
../images/Emo46.gif

גנב ניקים ואלילים להערצה שכמוך!!!
14 זה בדם תיירי הנרי לעלום!!!!!
מה קורה חבר'ה?

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחח

רק עכשיו שמתי לב לזה.... לכינוי!! חחח אצלנו הכל מעולה.. מה איתך בנאדם??????

מה זה זה?? תיירי הנרי.???

חחחחחחחח חשבתי אני יחידי בתפוז עם כזה שם!! ממתיי אתה בתפוז?

למעלה