כנסו ...

כנסו ...../images/Emo7.gif

אוקי ... אני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי חברה שלפני יומיים הייתה אמורה לישון אצלי .. היא הייתה אמורה לבוא אליי בשעה 5 באותו יום אני ואמא שלי נסענו לקניות.. וחזרנו ב5 וחצי .. חשבנו שהיא באה ולא היינו בבית והיא הלכה .. וזה לא היה נעים שהיא באה סתם והלכה .. ואמא שלי דעגה ... ואז חשבנו שיכול להיות שהיא לא באה עדיין כי היא נוהגת לאחר כל הזמן ... אז אני חיכיתי לה בבית ובחוץ אבל בסוף התברר שהיא לא באה מקודם וגם לא באה בכלל ... אני ואמא שלי חיכינו לה כמו 2 מפגרות והיא אפילו לא תרחה להודיע שהיא לא תבוא ... יום למחרת שאלתי אותה למה היא לא באה והיא המציאה לי תירוץ שהיא הלכה לדודה שלה ... (אני בספק שיש לה דודה בארץ) היא אמרה (אתמול כשהתקשרתי אליה)שהיא תבוא אליי לישון ..אז חיכיתי לה .. היא הייתה אמורה לבוא ב5 וחצי ..חיכיתי עד 7 והיא לא באה .. אחר"כ היא התקשרה ואמרה שהיא הייתה שעה בטחנה ולא היה שום אוטובוס(כשאני חיכיתי לה בתחנה אצלי אז אברו 5 אוטובוסים והם אמורים לעבור ליד הבית שלה לפני שהם מגיעים אליי )ואז היא אמרה שאבא שלה יקח אותה.. חיכיתי לה עד 8 וחצי והיא כמובן לא באה אז התקשרתי אלייה ואמא שלה ענתה ואמרה לי שהיא בחוץ מטיילת ... היום כשהתקשרתי אף אחד לא ענה ואם מישו ענה אז הוא שתק .. ובאחד הפעמים שהתקשרתי אליה אמרו לי "אל תתקשרי " זה היה הקול שלה ... ואז התקשרתי לאחר 15 דקות ואחותה אנתה ואמרה שהיא לא בבית .... אני פשוט לא מבינה אותה !!! אם היא לא רוצה לישון אצלי אז שתגיד ..., תענו בבקשה תגידו לי מה לעשות...

shirann1

New member
מאיה מתוקה

אם חברה שלך מתייחסת אלייך בצורה כזו מזלזלת, נותנת לך לחכות לה כל כך הרבה זמן ולא טורחת להודיע שאיננה מגיעה ועוד אחר כך ממציאה תירוצים עלובים, אני חושבת שלא שווה שתהיי חברה שלה בכלל. לפי דעתי אינך צריכה לעשות דבר, פשוט תתעלמי ממנה וגם אם היא תבוא לדבר איתך או תתקשר תעני לה בקרירות, לאט לאט היא תבין את הרמז... בהצלחה

למעלה