כנסו

eLiRaN DaVlAs1

New member
כנסו../images/Emo46.gif

אני חייב להגיד לכם שזה ממש לא בסדר שכמעט ולא מעדכנים אותנו בהופעות של שרית חדד :=) .. := התקשרתי למשרד לשאול אותם למה , ומה הייתה התשובה שלהם " ביינתים אין שום הופעות חדשות " אז אמרת להם מעניין גם חודש שעבר לא היה אז אומרים לי " שיהיה אתם תדעו תודה ובהה היי " ... יאללה ממש מעצבןן ... מאיזה עוד מקורות אפשר להשיג מידע על הופעות של שרית כי זה לא ניראה לי הגיוני שלשרית אין הופעות זה ממש לא ניראה לי הגיוני !!! . אוףף דיי זה כבר מעצבןן גם חודש שעבר לא הייתה אף הופעה חוץ מהזאפפה ומבית שאןן שזה מאווד רחווק מאיפה שאני גר.. =) מקווה שייקחוו 'את זה לצומת ליבם

liron162

New member
כנס רגע

אלירן, אין לך ממה להתעצבן כנראה שאין הופעות שפתוחות לקהל ויש הופעות סגורות שעליהן לא צריך לעדכן וכמו שאמרת עדכנו אותנו מתי שהיה הופעה בבית שאן ובזאפה..אתה לא צריך להתעצבן מזה כשיהיה הופעות פתוחות לקהל אז נדע כנראה אין בינתיים..והם ענו לך כבר תשובה אין ..פשוט נחכה כולנו ביחד עד שיהיה עדכון על הופעות

MISS MUSIC

New member
מסכימה עם לירון../images/Emo45.gif

אלירני אם עדי ושני לא מעדכנות כלום לגבי הופעות אז כנראה שפשוט אין הופעות פתוחות
יש תקופות ששרית מופיעה לרוב באירועים ובוועדים ועל הופעות כאלה לא מעדכנים כי הן הופעות סגורות... מה שנותר הוא פשוט לחכות ולהתאזר בסבלנות

gilad music

New member
הסבר ../images/Emo26.gif

זה נכון שהיתה התקוממות גדולה על כך הבוטלו ההופעות בקיסריה ושכרגע אין הרבה הופעות וגם סביר להניח שלא יהיה בעתיד הקרוב, אבל יש לכך הסבר, שרית כידוע הצהירה שהיא רוצה לקחת פסק זמן מלהוציא אלבום נוסף בישראל אלא היא החליטה להעביר להילוך גבוה לקראת ההקלטות הסופיות לאלבום הבינלאומי שתחילה יצא בארה"ב, לכן שרית טטוס לארה"ב על מנת להגביר את קצב ההקלטות, חשוב לציין שאלבום בינלאומי הוא סיכון כל כך גדול לכן שרית כניראה לקחה בחשבון שתיהיה לה עבודה קשה, מפניי שקשה מאוד לקהל האמריקאי להפתח לאומנים מחוץ לארה"ב. מה שכן מדברים זה ששרית תחזור בחורף לסיבוב הופעות ארוך. אני מקווה שיהיה בסדר....

Mr Smiley

New member
אלבום בארצות הברית?

מתי הוא הולך לצאת יש תאריך משוער?

gilad music

New member
שרית אמרה ב-MSN ../images/Emo27.gif

שהיא עובדת עליו בארה"ב והוא יצא קודם כל שם אין לי מושג מתי,,, אבל ניראה לי שיקח זמן , לםחות בקיץ הבא...

בכתבה אחת לא מזמן- ביומולדת, שאלו אותה:

"כבר עובדים על האלבום הבא?" אז שרית ענתה- "כן"... אז כנראה זה האלבום הבינ-לאומי. לדעתי הוא יצא ב- נובמבר- פברואר בשנה הבאה...

למעלה