כנסו

pilpelet4u

New member
כנסו ../images/Emo26.gif

לכל אחד יש איזה "משהו" שהוא אוהב במיוחד ושהוא אובססי לגביו ויש לו הכי הרבה "כאלה"... בכל מקום שהוא רואה את זה הוא מתלהב וחייב לקנות... אם יהיה לו X שקלים לבזבז הוא יבזבז על זה ויעדיף לקנות את זה במקום כל דבר אחר שתיכנן לקנות... אז מה ה"משהו" שלכם ?

pilpelet4u

New member
אני אתחיל...

אני חולת נעליים !!! יש לי הרבה ובכל הצבעים והסוגים ! אם אני אלך לקנות מכנס ויהיה בחנות נעליים יפות אני אקנה את הנעליים (בגלל זה כל הזמן חסר לי מכנסיים
) רק נעליים ! עסק יקר יחסית לעומת חולי החגורות והתיקים למיניהם, אבל מה לעשות?! זה מה יש....

M o n a L i s a

New member
טוב, אצלי זה השתנה הרבה...

עד לפני שנה הייתי מכורה לשרשראות (חוטים, חרוזים וכו) ולא משנה מה, תמיד הייתי קונה בכל חור. אבל עכשיו יש לי בעיית טי שרטים קשה!

Arishka1

New member
גופיות!!!!../images/Emo99.gif

יש לי אותן כל כך הרבה..לא משנה מה הלכתי לקנות, אני אחזור הביתה בתוספת גופיה חדשה

Mורני

New member
אצלי זה ....

גרביים ותחתונים חולה על גרביי קרסול יש לFOX וכאלה אין מצב שאני עושה קנייה בFOX בלי גרביים או בכלל רואה גרביים חייבת לקנות ותחתונים חוטיני כמובן אוהבת לקנות בכל הזדמנות .

אצלי זה..

בעיית נעליים קשה להחריד. גם אם יציעו לי 6 זוגות ג'ינסים,בשווי יותר מאלף שקל..או נעל ב100 שקל.. אני ילך על הנעל. יש לי הרבה נעליים,יותר מדיי. ואם אני נידלקת על נעל,ולא יכולה להרשות לעצמי אותה..אני מחכה ליום הולדת =] רק חבל שאמא אמרה,שאין נעליים ליום הולדת. נו טוב..

למעלה