כנסו

SupeRonit

New member
כנסו ../images/Emo26.gif

הדעתי לפה בצורה הזויה לחלוטין:בצוק רציתי לבדוק מה זה פורום 999..והגעתי לפה וחשבתי:"
רק עכשיו גילתי את הפורום הזה?"...ואז הבנתי שלא הפסדתי כלום-כי זה פורום חדש.. אני מקווה שהוא יהפוך לפעיל,כי הוא בהחלט שווה את זה (לפחות הסדרה שווה את זה) אז

SupeRonit

New member
מה אני חושבת ../images/Emo35.gif

שהקטע מוות היה הזוי..ולא ברור לי איך הזקנה דחפה לה נקניקיה לגרון-חשבתי שהיא בכלל נכה/חצי מתה...אבל בהחלט ברור לי למה-כמה ההיא התלוננה *כאב ראש* !!
הקטע עם דיוויד וקית' נראה לי קצת לא מצאותי,כי מי ייקח על עצמו ילדה בת 9 ועוד כזאת בעייתית (בעיקר מהצד של דיוויד שהוא אפילו לא דוד שלה)..
לא ממש הבנתי מה היה עם ברנדה ושני הבני-נוער (כי זיפזפתי בעוונותיי בדיוק לערוץ ה-1) אבל אני יכולה לשער,ולמען הסדר הטוב-אני בטוחה שכאלה תיאורים לא מתאימים לפורום (נכון שהבנתי?)
אני ממש לא אוהבת את הקטע של קלייר עם הסמים..אולי זה מתחסד מצדי,אבל הם כל הזמן מציגים את זה כאילו זה כזה easy ולא big deal להשתמש-מה שכמובן מוטעה ..
ורות הזאת משעממת.הילדים שלה לא צריכים אותה,אז היא עברה לניקולאי המסכן...היא מתייחסת אליו כמו אל ילד קטן ולא כמו אל מאהב .. (ואני בכלל מעדיפה את ההומו
)
מה הקטע עם היועץ
יש בניהם מתח מיני או שזו רק אני ?? ושאלת השאלות:למה נייט נימול
..וזה יהיה ממש מגניב אם הוא ייתגייר
מה עוד היה

NoKiA2003

New member
../images/Emo6.gif אני אתחיל מהסוף

לדעתי נייט והרבנית עוד יהיו זוג בסוף. מאד מעניין אם גם דיוויד נימול. בין קלייר והיועץ יש המווווווווווווון מתח מיני, לדעתי היא מתה להשכיב אותו, היא מאד מבולבלת ומחחפשת משהו או/ו מישהו להאחז בו (גם בסמים). מאיפה למען השם היה לרות 87,000 דולר במזומן? והיא עוד טענה שהוא מפריע לה לספור אותם והוא בכלל העדיף צ'ק). ברנדה אספה 2 כוסונים היסטרים!!! (שחבל שלא ראו אותם קצת יותר ברור) מהמרפסת שלה ישר לחדר השינה, אחד עישן ג'ויינט ואחד חדר אליה מאחור (הפנטזיות המיניות שלה משתפרות מפרק לפרק), הקטע הוא שהיא תמיד חוזרת לנייט ואומרת לו שהיא אוהבת אותו ושהוא הדבר השפוי היחידי בחיים שלה די חוזר על עצמו וקצת פתטי. דיוויד וקית' דווקא כן יכולים לדעתי לגדל את האחיינית שלו וזה דווקא גם יכול להדק את הקשר בינהם, טוב שקית' העמיד את אבא שלו במקום!!! דמות האם שלו היתה מאד מעורפלת, חבל. הקטע של המוות היה באמת הזוי למרות שתמיד מת מישהו שלא מצפים שהוא ימות תמיד זה מפתיע מחדש כי אנשים (או לפחות אני) נוטים לחשוב על דברים צפויים, בקיצור, פרק גדול מהחיים!!!

NoKiA2003

New member
אגב ברנדה, אתמול סוף סוף אפשר

היה להבין שהפנטזיות המיניות שלה מושפעות מהזכרונות שלה על האורגיות שההורים שלה ניהולו כשהיא היתה ילדה

WoLfN

New member
גרר... זה היה מפחיד...

הקטע שהיא ראתה את עצמה כאילו, היה קריפי לחלוטין. גם הקטע שהוציאו את הנקניקיה מהגרון שלה. מגעיל בצורה מפחידה. בעע, סדרה גאונית. נ.ב. אני חדש! וולקם טו מי!:)

noGz

New member
מממש ממש מפחיד...

היו קטעים מוזרים באופן יוצא דופן השבוע...אבל היה יפה כמו תמיד...אותי הכי הצחיק הקטע שהם אצל הרבנית והיא מדברת איתם על כנות ופתאום כזה מופיע להם על החולצה זונה ושקרן...משעשע
טוב אז....מזל טוב לפורום!! שבמקרה הגעתי אליו (נראה לי שמישו כתב הודעה בפורום ג'ואן מארקדיה וזה היה לו בחתימה או משו..חחחח) וכן, גם אני, כמו כולם, חדשה פה...=] יום טוב

Veganiny J

New member
לרות היה 87 אלף דולר

מהירושה של נת'ניאל המנוח (ריצ'רד ג'נקינס
). קטע המוות בהתחלה הוא ממש מאחד משפחתי שלנו - כולם ישובים מול הטלוויזיה ומהמרים מי ימות הפעם- ושמתם לב שזה הולך ונעשה מתוחכם יותר- הפוך על הפוך, המוות בא מכיוון לא צפוי (כמו אז שחשבנו שג'ילארדי ימות ובסוף מתה הזקנה על הכסא?) וכו'. תענוג.

NoKiA2003

New member
הם לא ביזבזו את הירושה על ארונות

הקבורה החדשים? או שאני טועה

Veganiny J

New member
למיטב זכרוני מה שקרה הוא

רות נתנה להם נתח מהירושה בשביל העסק, וכינתה זו "השקעה". את כל זה נייט ודייב השקיעו בארונות. אבל גם לה נשאר, ואת זה היא נתנה ליורי (כמה מטופש).

Neta558

New member
לא נשאר

הרי כבר הראו בפרק שדיוויד ונייט ביקשו ללוות כסף בגלל התביעה שהגישו נגדם ונענו ב"אין לי".

Neta558

New member
הא?

היא בזבזה את כספי הירושה על החוב של ניקולאי. כשהם ביקשו ממנה כסף לענין התביעה היא אמרה שהם היו צריכים להגיד משהו מוקדם יותר כי עכשיו הכסף כבר איננו. לא נראה לי שהיא רצתה שהם יתמודדו עם זה לבד, אולי היא פשוט היתה נסערת כי היא הבינה שהיא בזבזה את הכסף של בעלה המנוח על רוסי שבכלל לא אוהב אותה במקום לעזור לילדים שלה לא לשקוע בחובות ובבעיות משפטיות

Veganiny J

New member
הו!

חשבתי שהתכוונת למשהו שהיה כמה פרקים לפני כן. לא משנה!

למעלה