כנסו!!!

Ophel McNeil

New member
ספוילרים.

ב- save pravite Leo, רואים לדקה וחצי את אחד המכשפות של ליאו, שהיא מורה, ורואים שהיא לא יודעת שהוא האור הלבן שלה, אלא חושבת שהוא סתם שיפוצניק (איכס, שונאת את המילה הזאת!). ספוילר לפרק- כל מה שהיא עושה בפרק זה למות, כך שהיא בקושי משנה משהו. אופל מקניל, ספוילרים בע"מ.
מיאו.

Gal-Mo0D

New member
כותבים את זה ככה :

Saving Private Leo. אני כל כך שמח ששוב יש פרק חדש השבוע, אני מתרגש לראות את הפרק שאחרי The Fifth Halliwheel... זה חייב להיות טוב!

איפה יש פרק חדש???

דאממם.. איפה אתם רואים את כל הפרקים האלה בטלוויזיה?? איפה יש את הערוץ הזה??????? |כן, אני עדיין מעוצבנת...| המעוצבנת.
אבל כן, אני עדיין אוהבת אותכם...

Ophel McNeil

New member
אוהבת אותנו? ../images/Emo13.gif

כבר התקדמות. דבר שני, כרגע בארץ משודרת רק העונה השניה של מכושפות (יס, ערוץ שלוש, יום שישי, חמש וחצי). איך אנשים יודעים כל כך הרבה על העונה הרביעית? ובכן, אנשים חכמים מורידים פרקים, ואנשים טיפשים (כמוני!) קוראים ספוילרים. ותאמיני לי, לא חסרים אתרים ברחבי הרשת (שאני יכולה לתת 50% מהם...) שיספלרו לך כל צעד וצעד של הדמיויות בעונה הרביעית. אופל מקניל, מאושרת שהרע מכל (קול) לא קרה.
מיאו.

זה נשמע כאילו...

הם מדברים על טלויזיה... ולהזכיר, שגם אני מן החכמים שמורידים פרקים, ומן הטיפשים שקוראים ספויילרים (כן כן, אני יודעת את כל העונה הרביעית ופרק אחרון עונה שלישית בלי לראות אפילו פרק אחד...*זועמת*. אני פשוט לא מצליחה להימנע מספויילרים, וכבר התייאשתי!) אז בכל מקרה, עוד שאלה: כמה פרקים יש בעונה הרביעית? דנה.
אוהבת אותכם (והפעם מסכימה עם עצמי במאה אחוז)...

Ophel McNeil

New member
בכל עונה יש 22 פרקים,

בינתיים בארה"ב שודרו 16 פרקים של העונה הרביעית (ביום חמישי יושד הפרק ה17- saving private Leo, והפעם אפילו כתבתי את זה נכון), ל21 פרקים כבר יש שמות (אומרים שהפרק האחרון בעונה יקרא so be it...), ול20 פרקים יש תקצירים וספוילרים מכאן ועד הודעה חדשה. אופל מקניל, רואה את טקס האוסקר, וצוחקת (עליו).

Paige

New member
זה לא יהיה..

So be it. ואל תדאגי, גם אני מסתפלררת.

Gal-Mo0D

New member
פייג´ צודקת

זה באמת לא יהיה So Be It. אבל זה אמור להיות סוף עונה מדהים, לאור כל ההתפתחויות בעונה הזאת. לצערי, ברגע שסוף העונה משתחרר באינטרנט, לוקחים שלוש-ארבע ימים כדי להשיג אותו בגלל הביקוש האדיר
אפילו אנשים שבד"כ לא מורידים מכושפות נכנסים ומורידים את זה (כמו שהורדתי את העונה החמישית של באפי ואת העונות של רוזוול סתם כי הייתי בערוץ שלהם...).

למעלה