כנסו
!!!

כנסו ../images/Emo206.gif!!!

מישהו יודע איפה יש אודישנים לדיבוב??? זה ממש ממש חשוב... אם אתם יודעים בבקשה תגיבו!!

OrlyNL

New member
מה כל כך דחוף לך בתשע בערב?

מישהו מכוון לך אקדח לראש ומכריח אותך ללכת ברגע זה לאודישנים? יש לך נסיון בדיבוב?

חחח - מזכיר לי אותי בתקופות

שהייתי צמא לדיבוב כמו אויר לנשימה. יודעת מה? אומרים שאם אתה רואה השתקפות של עצמך מהעבר - זה הזמן לבקש משאלה. הלוואי שהשבוע אני אקבל עבודה בדיבוב
עברו עשרה חודשים מאז שדבבתי בטרוליות.
נראה אם זה עזר

טוב...

זה לא רק אני... אנחנו קבוצה של ארבעה אנשים שרוצים פעם ראשונה לדובב... ולגבי הדחוף- אם לא היינו כותבים את זה... לא נראה לנו שהיו נכנסים :X אבל אם אתם יודעים באמת איפה יש אודישנים לדיבוב זה מאוד יעזור..

talya22bar

New member
יש עכשיו אודישנים באולפני ג'פטו...

אצלי או אצל יפה...:0) 0777512877 בהצלחה

taltully

New member
תגידי, אתם מקבלים לעבודה גם מי

שעבר קורס דיבוב באולפנים אחרים (נ.ל.ס)

chen010189

New member
קודם תקחו קורס

יש הרבה שחושבים שאפשר ללכת לדבב בלי לעבור הכשרה לפני. חוץ מזה מסיפורים של אנשים, מלבד הכשרה הבנתי שקורס זה ה-דבר גם מבחינה חברתית
אז שווה. גם אני מתכוונת לקחת השנה.

mikeys barking

New member
../images/Emo45.gif הכי צודקת שיש

גם אני בהתחלה לא הבנתי למה צריכים לקחת מחיר כ"כ רצחני בשביל קורס, ומה כבר יש ללמוד בו. אבל אחרי זה רואים שאי אפשר פשוט להגיע ולדבר, זה הרבה הרבה יותר מזה...

chen010189

New member
אבא שלי אמר לי שאני אתקשר כבר החודש

ואתמול הם אמרו לי שהם רואים שאני ממש רצינית ושאלו אותי בעצמם מתי אני מתכוונת להתקשר לברר על קורס, זה חלום שמתגשם :))

chen010189

New member
תראו אמרתם שזה ממש חשוב לכם

אז המחיר לא אמור להוות בעיה עיקרית, גם לזה יש פתרון לי יש בעיה מאוד קשה עם חזרה לחיפה ואמא שלי לא אהבה את הרעיון שאני אחזור מאוחר מעיר אחרת לחיפה. אבל הסברתי לה 1001 סיבות עד שהיא השתכנעה. דברו עם ההורים שלכם! אמא שלי מאוד עוזרת לי בקטע הזה, בדיוק עכשיו אבא שלי פתר לי את הבעיה בזה שהוא אמר שהוא יבוא איתי לפעמים ויחזור איתי גם כדי שאני לא אהיה לבד וגם למקרה שנצטרך להשתמש במוניות וכו'.

למעלה