כנסו

כנסו../images/Emo206.gif

הבויז שלנו ירדו למקום העשירי במבוקשים זה לא יכול להיות!! הערוץ מוריד אותם מהמבוקשים לאט לאט, ואנחנו הרי לא רוצות שהם ירדו וייעלמו, אז אני וילדה אחת בשם הילה עמר כתבנו... אנחנו מעבירות אותה באיסי ומצביעות ואנחנו רוצות שגם אתם תצביעו אז הנה ההודעה וכמה דרכים להצבעה.. 1. שלחו הודעת sms עם הקוד 2028 למס' 2424 (בעלות של 50 אג' ) 2. היכנסו לאתר של מוסיקה 24 www.music24.co.il הירשמו והצביעו... (ללא תשלום!!) בבקשה תצביעו ותשפיעו חייבם להעלות אותם...

דייייייי נוו כמהה הודעותתתתתתת!!!!!

יששששששששששששש עללל זה 55555548595876438437 שירשורריםםםםםםםם בסדרר אנחנוו יודעותת שהם ירדווווווו אבללל ישש עלל זהה 365546576907568 שירושריםםםםםם דיייייי בסוףף הפורוםם יקרוסססססססססס דיייייייי\ כמהה פעמיםם אפשר להגידדדדדדד

Baruush

New member
נצל"ש-- כל ה PlayBoys !

בתיה, נוי, הדר וסנדרה----> תקשיבו, אני מקווה שאין לכן בינתיים כינויים, כי אנחנו הולכות לחפש כינוי משותףף.. ארבעתכם אני צריכה שתגיבו ותכתבו את האיסיי והמסנג'ר שלכןן.. לאביוו :]

OoנויoO

New member
נמממ יש לכולן כינוי אני חושבת אבל א

פשר לסדר את זה... והנה שלי:321181525 מסנג'ר אני לא זוכרת ת'סיסמא

נממ ברושש כנסיי

הינהה האיסיי שליי 325201492!!!!!!!!!! אין סלקציה יש סלקטור מילה לא במקום========>תכירו ת'איגנורר! חחח היתהבתתיי במשפט.. קיצור אנשים לא לחפורר.!! בעע אוהבתת

PashaSh

New member
../images/Emo207.gif כנסו שנייה..

משעמם לייי... שימו תמונות שלכם עם הבויז חחח וחגש שמח לכולכןן... ואהמ.. יש פה מישהי מקריית גת?!?..

PashaSh

New member
לא..

אני עושה שם ת'חגד.. ואי אשדוד.. איזה שכונה באשדוד?! אני גרה בבאר שבעע

PashaSh

New member
אהה...

אני מכירה ילדים משכונת א'.. וילדים שלומדים בתיכון תל אביב ... ככה קוראים לו.. וילדים נראלי משהו מ-ט'.. לא בטוחה אם יש משהו כזה או משהו כמו נווה משהו..

את עושה את החג בקרית גת אני גרה שם

חחחחחחחחח ויש לי תמונות מקרית גת.. אבל אין לי סורק.... כי לא צילמתי בידגטלי...

zlilosh13

New member
חשוב אבל ניפתח על זה שירשור אז לקצץ

בנות תיראו ניפתח על זה שירשור אז מה שהילה רשמה באמת חשוב אבל היא יכלה לרשום את זה בשירשור שהיה בנות את כל הפרטים האלה לרשום בירשור אחד לא לפתוח 4564564541 שירשורים על זה ! בבקשה מבקשת מכול הלבב כי אני לא היחידה יש כאן פול בנות שגם חושבות כמוני מואהה צליל

אאורושש

New member
נכוןן

אם אתן רואות משו מיוחד כמו עכשיו תכתבו אבל לא לפתוח מלא שרשורים אתן רואום שכבר קיים שרשור על זה אז למה עוד אחד?! תכתבו בו..

למעלה