כנסו !!!!!!!!!!

gizmonti

New member
כנסו !!!!!!!!!!../images/Emo168.gif

אם קראתם את ההודעה הקודמת בעודי תולה מודעה אחרת לשיעורי גיטרה נתקלתי בלוח המודעות במודעה המצורפת בקישור. הייתה כאן שאלה מקודם על גיטריסטית בשם טלי רוט, אז הנה יותר פרטים ההופעה מתקיימת מטר וחצי מהבית שלי ב"מרכז הבמה" בגני תקווה אם תרצו אחרי ההופעה להמשיך אותה אצלי בבית אתם מוזמנים רק תודיעו לי אם למישהו זה מתאים מאין מפגש פורום כי לא נשאר הרבה זמן וצריך לראות אם אפשר לארגן את זה. (רקדנים/ות זמרים/ות נגנים וכל מה שקשור לפלמנקו) כולל המשתתפים עצמם במופע אם אתם קוראים הודעה זאת. ok aficionados nos vemos bye (אני מצרף גם קישור לאתר של טלי וגם קישור לאתר מרכז הבמה)

אוי..

באמת לנפי שלושה ימים דיברתי עם סילביה והיא אמרה לי שהיא מופיעה איתה ב-12 לחודש.. ושוב פעם. זה בתל אביב. סיפור מהתחת- אין לי איך הלגיע לדרום, שוב. מה עם קצת זכרון יעקב? בואו בהמוניכם יקירי, בואו :)

ballet20

New member
אני איתך..בעניין זכרון

גם אני זכרונית. האמת שהייתי (באופן מפתיע) בהופעת פלמנקו של שרון שגיא בזכרון לפני שנתיים. היה מעולה

madam bonjure

New member
אז? זה לא שאני אהיה איתך

בקשר או משהו, סתם התעניינתי לדעת מי באיזור שלי לומד פלמנקו... וכן אני אחות שלו, שבמקרה לומדת פלמנקו אז נכנסתח לפורום, זה לא כזה סיפור...

גרי רשף

New member
יכול להיות שאגיע להופעה

התקשרתי ואמרו לי שהמחיר במכירה מוקדמת הוא 70 ש"ח.

אגב, בתמונה של הלהקה של סילביה...

במרכז התמונה, אמנם לא ממש רואים אבל זו אמתכם הנאמנה ג'יפסי.... קטעים!!!!!!!!!!!!!!!

gizmonti

New member
מה????

את משתתפת במופע הזה ??? יש ארבע רקדניות בתמונה ז"א שתיים באמצע את הימנית או השמאלית?

לא אני לא משתתפת במופע

אני כבר שנתיים לא מהווה חלק מהלהקה של סילביה, אבל לשאלתך אני השמאלית. כבוד הוא לי להיות חלק מהפרסום של הלהקה..... ונראה לי שדווקא אלך למופע. ידוע משהו על כרטיסים? יש/אין, כמה, למה?

flamenca

New member
אף אחת מהבנות בתמונה לא משתתפת

זו תמונה לא עדכנית... ממה שהבנתי ישתתפו 3 בנות מהלהקה של סילביה.לגבי כרטיסים, אפשר לברר בטלפון שבתחתית הפלייר. וג'יפסי אכן שווה!!! מקווה לראותך בקרוב!!!

זה נשמע שילוב מעניין

אבל אנשים צריכים להבין למה הם מגיעים: טלי רוט היא גיטריסטית קלאסית ולפי מה שרשום בפירסום היא תנגן דברים ספרדיים ולטיניים (פיצולה-טנגו ארגנטינאי) כך שההופעה תתובל בצלילי גיטרה אבל נראה לי שהרוב המוחלט של הריקודים יהיו עם פלייבקים. זו לא הופעה עם גיטריסטית פלמנקו. בכל אופן זה אמור להיות יפה ומעניין.

Zidan de Toledo

New member
שמעת אותה?

מעניין לשמוע אותה מנגנת. למישהו יצא? האם ה"טנגו החדש" זה שידרוג של הטנגו הארגנטינאי על בסיסי פיאצולה? היא כותבת קטעים מקוריים או רק מבצעת?

אני שמעתי אותה..

לא רק שהיא בן אדם נחמד אני יכולה לומר שהיא גם מנגת משו משו :)

לא שמעתי אותה אישית

אבל בדר"כ תלמידיו של יוסי ירושלמי מנגנים מצויין. יוסי ירושלמי העמיד דור שלם של נגנים ברמה בין לאומית, ביניהם ירון חסון, יורם זרביב ועכשיו אני שומע על טלי רוט ואני משוכנע שהיא נהדרת. זה לא מקרי ד"א, מדובר במורה שממש עשה מחקר על האנטומיה והפיזיולוגיה של היד, מפרקים, שרירים, עצבים ותנועה ומאמריו התפרסמו בכתבי העת לגיטרה מהנחשבים בעולם. מדובר במורה שיודע לבנות את הנגן מאפס עם דגשים מאוד קפדניים על טכניקה נכונה כבסיס איתן. ו...כן, זכיתי גם אני ללמוד אצלו אי אילו שנים...

Zidan de Toledo

New member
הוא באמת גדול

יוסי ירושלמי, והתמזל מזלך להיות בין תלמידיו. כמוהו נראה לי שגם מישה אפלבוים שעסק בהוראה ובכתיבת ספרי לימוד לגיטרה קלאסית, היה איש גדול שכמותו כבר אין הרבה היום.

למעלה