The Charmd One
New member
כנסו...../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif
אודה לכם מאוד אם תעזרו לי...הנה המקרה
(חחח לא בקשר לריקוד הפעם, אבל חכו, זה יגיע
) אוקיי. יש לי חברה, די טובה. אני חברה שלה הממ שנתיים...ויש בה המון המון דברים שמעצבנים אותי, ושאני שונאת בה...אז תמיד ניסיתי להבליג על הקטע הזה ולהתרכז בצדדים הטובים שלה...ויש כאלה, לא הרבה אבל יש. ובזמן האחרון...היא ממש ממש משגעת אותי, הגעתי למצב שהיא ממש מגעילה אותי, ואני לא יכולה יותר...אז לא ידעתי כל כך מה לעשות...זאת אומרת, איך לסיים את הקשר הזה...כי היא מצידה- אנחנו קרובות מאי פעם
מצד אחד- לא היה לי נעים פשוט להתחיל להתעלם ממנה ולהיות קרה וככה לשרוף את הקשר כי זה פשוט לא יפה, לא הוגן כלפייה, ועשו לי את זה כבר ואני יודעת כמה פוגע זה... לריב איתה? להעמת איתה?- אני פשוט לא רוצה...אין לי כוח לזה...היא בן אדם קשה כזה אם אתם מבינים אותי, ואני ממלא שונאת לריב... אז לא ידעתי מה לעשות...החלטתי פשוט לזרום. בגלל שבמצב שלי יש עוד חברה, החברה הכי טובה שלי, שגם באותו מצב רק טיפה יותר גרוע ממני- היא ממש שונאת אותה ולא אכפת לה מה ייפגע בה ומה לא- אז שתינו יחד די...ברחנו ממנה (עוד בתקופת ביצפר.) בהפסקות פשוט ברחנו יחד, ניסינו כמה שפחות ליצור מגעים איתה, התחמקנו...אז היא די הבינה מה קורה, ובמקום להבין את הרמז- נאחזה יותר חזק...מלא טלפונים (שבסופם הרגשתי צבועה ומגעילה, חחח והיה תמיד קטע שהיא אמרה לי "טוב לאב יו ביי" ואני כזה "אוקיי ביי"
) ואז, היא התקשרה אליי... "ענת, מה קורה, אני מרגישה שאת ו****(החברה השנייה) מתרחקות ממני, אתן כל הזמן בורחות בלה בלה בלה" חחח לפחות היא שמה לב
אז התחמקתי והתפלתי ולא יכולתי לומר לה... ואז החלטתי, שבמכתב לטיסה שהיא ביקשה ממני לכתוב לה, אני כבר אכניס חלק על זה...כבר הרבה אמרו שעשיתי את טעות חיי בקטע הזה, אבל אני מרגישה שלמה עם זה, סופסוף, הקץ לצביעות. אז רשמתי לה, רשמתילה דבר אחד שהיא עושה ופוגע בי במיוחד (כאילו לתרץ, לא יכולתי לומר לה שאני שונאת אותה ושתצא לי מהחיים
) והבהרתי לה בעדינות, שניתן להתרחקות הזאת לזרום באופן טבעי... ועוד שבוע היא חוזרת. ואני מתה מפחד מלהתעמת איתה...כי בקטע הזה מעורבות עוד שתיים- החברה הזאת שלי, שגם שונאת אותה, ועוד מישהי, שיחד אנחנו רבעייה כזאת, חברה יותר קרובה שלה, שגם מלכלכת עלייה מאחוריי הגב, וכנראה שנעשה עימות אחד ארבעתינו...אבל יו, לא רוצה...אז עצות, מה לומר, איך לומר, איך לורמ לה בעדינות, שאני לא רוצה יותר קשר איתה, ושנמאס לי?! עזרה תתקבל בברכה...
אודה לכם מאוד אם תעזרו לי...הנה המקרה