כנסו

MarishA M

New member
חחח

ממ טוב מרישה זה השם שלי..וזה באנגלית כי לא זוכרת אולי זה היה יותר נחמד..וה-M הנוספת זה האות הראשונה של השם שלי כי אין לי מושג זה היה נראה לי יפה , זה הכל.

hodayoyo

New member
לקחת קשה את פורומוניקה?../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

קוראים לי הודיה ובכיתה ב' חברה שלי התחילה לקרוא לי הודיויו ומאז הכינוי נשאר והחברה לא ממש (נו, אז היא היתה ילדה טובה כזאת ועם השנים נהייתה מן פרחה פריקית כזאת לא ברורה). אנשים מעוותים את הכינוי למלא דברים, אז תכלס אני מגיבה לכל השמות האלה: הודיויו, הוד, הודי, הודיי, יויו, הודה-YO (של ראפרים שזה רק אנשים מיוחדים קוראים לי ככה
)

hodayoyo

New member
מה??? דווקא לא :|../images/Emo60.gif

את מעלילה עלי עלילות שווא!

איף

New member
הממ..

האמת שזה סיפור די טפשי... שהייתי בת 14 בערך...לי ולכמה חברים שלי היה חוש הומור מאד לא ברור.
והיינו מכנים אחד את השני בשמות שקשורים לריחות. היו "ארומה", "סטינקרבל" ועוד.... וחברה שלי החליטה שאני איף... היא כבר לא קוראת לי ככה.אבל זה נשמע לי סבבה...אז כתבתי את זה. עכשיו הכינוי הזה ממש מפורסם בזכות קייזרמן כפרעליו!

pishkashit

New member
... אני

אין לי מושג מאיפה זה בא.. אין לי מושג מה זה אומר. כשיצא השיר "איש-קש" של מוניקה סקס אז עיוותו אותו לפיש-קש... ואז פישקשית. אני מחליפה כינוי עוד מעט

orguy

New member
גיל 13

מי חשב על כינוי יותר מקורי משלי אני אור גיא אז כתבתי את זה באנגלית מחובר כי ככה מישהו עשה לי את המייל הראשון שלי בניומייל, זהו נראה לי.........

אני משארת שאתם יודעים אבל.....

זה השם שלי ולא היה לי רעיון לכינוי אז לא היו לי הרבה ברירות.....

../images/Emo54.gifהמצאתי אותו

ועברי כפרה נשמה החליט לכתוב עליי ועל הכינוי שלי שיר ואפילו דיסק עברי כפרה נשמה

למעלה